30

Анонимен

преди 2 години

Круме, дотам ли падна, *** противно. Дупетат от БСП. Идеален край за несполучливата ти кариера на шофьорче.

29

Анонимен

преди 2 години

Гарван... гарвану око не вади... Комунистите са твърдо зад Чорапа.

28

ББ

преди 2 години

презряни...политици...строите к.ч.на...децата ви ще се върнат...винаги се връщат...не им го причинявайте...болни его...а България ще я има...ще просперира,въпреки вас,парите ви и господарите ви опитващихда ни погубят...просто прочетете Историята на Народа ни...империи...вие с офшорните си ли ще ни погубвате и убивате...г-жо кунева...закрила ми блок в АЕЦ...или бойко...раздал договори за милиарди...с бюджет от милиони...царо...800 дни...и ни съди...отнема Историята ни...алчен...доган..време е САЩ

27

ББ

преди 2 години

елементарен сценарии...проработи при Виденов...и го смазаха човека...сега опитват и с Радев...мафията е безпощадна...България е справедлива и...убиваща...безпощадните...справка История на Народа ни!!!

26

ББ

преди 2 години

До Идеалистмали севдо,дияна,анонимна...и идеалистка си станала...да работиш за престъпници...които скоро САЩ ще добавят в списъка Магнитски...си е...самоубийство...по-добре *** свидетелствай......прочети Историята...и си извади изводите...доган и...борисов...и Х.тлер...срещу Бог не се върви!!!

25

ББ

преди 2 години

предварително благодаря на дианчетата...за минусите...нямате повече от гьобелс...и загина трагично...путин има армия от *** манипулиращи и разделящи хората...сеещи омраза...Българите не мразим никого...с аргументи...и с животите си отстояваме ценностите си!!!Бог да пази България...от ен.ча.Е-политици!!!

24

Идеалист

преди 2 години

Петков и Василев обмислят името на партията. Най им подхожда ПОБ ( Партия Остап Бендер ) Нека попитаме какво означава на езика на тялото, постоянното блуждаене на очите на Василев, когато говори? Аз го възприемам като шикалкавене т.е. лъжене на дребно.

23

ББ

преди 2 години

хаха конспирации,манипулации,кгб-дс лъжи...опорката е вбиване клин,разделение Радев-БСП,проект Петков ще вземе най-малко от БСП...ще вземе от дпс-гроб и Да...избора на Радев е гарантиран от гласовете на Народа ни...не ни предаде нито веднъж...не от служещите на чужди интереси...партии...България идва за вас...чуждопоклонници...Радев е моят на Българите Президент!!!...осмелил се да изкачи Шипка...да назове мафията...мафия!!!...новият Левски!...Апостол е на Свободата ни Радев!!!жертвал живота си

22

Чикирики

преди 2 години

ЩЕ ВЛАДЕЕ ТОЗИ, КОЙТО ДЪРПА КОНЦИТЕ НА КИРИЛ И АСЕН! РАДЕВ Е ПЪТНИК!!!!!! САМО ТОЙ НЕ ЗНАЕ!!!

21

Че

преди 2 години

Радев е готов да дръпне спусъка, който друг му е заложил. А локаторът му сочи " България"! ИмаШЕ такава държава. Дотук! Връщаме се в руския ОБОР!

20

Ми

преди 2 години

То е ясно, че радню е кукла на конци, цял институт работи от мнооого години да НИ провали Европейското развитие чрез такива невнятни кукли, въоръжени с малко ум и много послушание гундяеву. Позор!!! Позор за 1300 годишната ни държава! Малка, но сладка хапка за Вечно Алчните Източни Империи!

19

Анонимен

преди 2 години

В предизборната си кампания преди 5г. Г-н Радев каза: "ПРЪСТЪТ МИ Е ГОТОВ НА СПУСЪКА, НО ЕКРАНЪТ НА ЛОКАТОРА МИ Е ПРАЗЕН". Явно е готов да дръпне спусъка. Въпросът е, че Радев е подготвен да води война. В главата му е войната във всичките и форми. Но това което прави срещу БСП и респективно срещу България, би следвало да му се върне като бумеранг. Предстои много скоро да разберем защо се купиха машините. Доказателството ще е като се докажат изборните измами. Няма как да спечели като цепи БСП.

18

Анонимен

преди 2 години

Радев е като пирон в кисело мляко или още по - образно Радев е като слон в стъкларски магазин в политиката.Още през 2008 мисля беше на гости в Шоуто на Слави когато каза, че за политик не става понеже трябват качества, които той нямал.Слави му каза /перефразирам/: "Никакви качества не трябват. Ти ще станеш политик".Така явно още тогава се разбра, че го готвят за политик. В политиката нещата се готвят на бавен огън десетилетия.Нищо не е случайно.Машината на службите на чужди държави дърпат конци

17

Анонимен

преди 2 години

Радев ще забие последният пирон в ковчега на политическите трупове БСП. БСП три пъти фалираха България за първите 15г. след 1989г. Схемите им бяха:Приватизация, банкови пирамиди, банкови фалити, хиперинфлация. В момента хиперинфлацията се покачва като вълна в океана преди торнадо.Радев ще носи вината за хиперинфлацията, високите цени на тока и храната, както и за всички политически чистки на медици, и не само.Служебното забива ножа в гърба на Радев, а той потъвайки ще повлече и кръстника си БСП

16

Анонимен

преди 2 години

Хората са казали: "Храни куче да те лае!" и "Няма ненаказано добро", също и "Направи добро и изяж л...но". Малко им е на БСП. Нека им. Като изпълниха проекта на Решетников не са мислили за България. Сега ще плащат с цената на погрома. Сгромолясаха се. На следващите избори ще паднат под 300 000 избиратели. Това е края им.Радев ще забие последния пирон в ковчега на БСП.

15

Анонимен

преди 2 години

Радев заби нож единствено на мутрите от ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 2 години

Какъв Радев, бе! Тоя предател изчезва на 14ти ноември.

13

ддддд

преди 2 години

отношенията на бсп с радев са нещо средно м/у танц и опит на всеки да задуши другия.и двете страни ще бъдат с негативи от това. радев иска да тъче на няколко стана и да е независим. къде е вицето и заканата за партийната вендета????

12

Анонимен

преди 2 години

Споко беее, koм'yндя! Гундяева нали затуй е турена там, да бди и да грухти на Пocepaно...

11

Анонимен

преди 2 години

Той вече го заби!!!!