55

Анонимен

преди 2 години

Е някой трябваше да им го каже на ИТН. След някой месещ и ще им го покажем.

54

Истукан

преди 2 години

Колко пъти Слави се провали и не може да състави правителство? Ако искате да има избори до безкрайност, гласувайте си за ИТН. Аз няма да гласнувам за никой.

53

Анонимен

преди 2 години

и грам силикон нема

52

Някой си

преди 2 години

Ние Групировката ГЕРБ и др Борисов,няма Да върнем повече на власт! Разберете го вече това Гербери! Ще ходим на избори и ще бъдем без правителство още,колкото време е нужно! Но крадците на мутрата бивша комунистическа,до властта няма да допуснем повече!!! Всеки ще е по добър от мутрата,от тук на татък! Имахме време да размислим и разберем,къде са отивали данъците ни до сега! Даже и Плевнелиев се облажил от тях! Край!-:)))

51

баба мара

преди 2 години

кобрата дончева трябваше да стане председател на нс подготвена и устатаняма да се остави на сулъо и пулъо тези новите трябва да се учат от нея

50

АнатомичноОписание

преди 2 години

Ламбада на къса игла с един грахоиден тестес, е мечтата за еднополовите зайци и нихнио зиг-заг шев на едно калерче преметано кат пин-понгоколо колчето.

49

Саксофонов

преди 2 години

С тоя потник не бива да се показва дори на терасата.

48

Абе карамански

преди 2 години

То и ние ако знаехме, че не сте кадър да управлявате нямаше да гласуваме за вас.... НО ВЕЧЕ ЗНАЕМ!!!! НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ЦА ВАС!!!!

47

анонимен

преди 2 години

Присмял се хърбел на щърбел, ама женския е прав.

46

Анонимен

преди 2 години

Добре казано от Карамански

45

Умник

преди 2 години

Таня Дпнчева - президент

44

Анонимен

преди 2 години

Тази има овчарски и просташки речник. Ако иска да си изчисти името тя сама трябва да иска детектор на лъжата.

43

помнещ

преди 2 години

Опааа,много и е голямо "деколтето" на другрката от БСП а?-:) " Симпатизанти" ли иска да "печели"?-:)))) Виж сега другарко Дончева.В следващият парламент,едва ли ще влезете с Мая!-:) А що се отнася до Слави,който и аз самият се подразних,че не направи правителство цели 2 пъти ,му е простено защото разбрахме истината!Докато не се разбият на пух и прах СТАТУКВОТО ГЕРБ,БСП и ДПС ще е така!ЩЕ гласувам пак за Слави,защото се оказа прав! С тези бивши партии,полит подкрепа ЙОК!С ТЕБ СМЕ СЛАВИ!!-:))

42

akudд

преди 2 години

тя не е бурен, тя е джей ло :) :) :)

41

Анонимен

преди 2 години

Тези гърди могат да предизвикат чудеса!

40

ТРЯБВА

преди 2 години

Гледах Татяна Дончева при Цветанка Ризова . Татяна Дончева има проблеми , не говори нормално .

39

Мисля си

преди 2 години

Дончева е мафия.

38

Алекс

преди 2 години

С тази униформа малко плаши.

37

Анонимен

преди 2 години

ИТН и Дончева да се хванат за ръка и да се хвърлят в кариерата до Левски Г там има достатъчно вода за да се удавят. Ако незнаят къде се намира тази карира ще им дам координати. Да погледнат на Север към Стара Лланина и чепинското шосе. Тръгват през нивите и само направо без никакви отклонеия след 10 минути вече ще са се удавили.

36

Анонимен

преди 2 години

Набързо ще ви обясня как Бойко детронира партийките на протеста. И трите партии се бяха надъхали максимално за ожесточена борба с Бойко, но той не се бореше и остана спокоен. Така негативната енергия и агресията трябваше да се пренасочи някъде и така се наостриха едни срещу други и се изпокараха зрелищно. От една година ви говорим, че Бойко ще ги оправи и тия, но вие не вярвахте. Сега вярвате ли?