70

ББ

преди 2 години

Газпром ще се погрижи...за госпожата...сложи началото на края на ЕС!!!...финансираше мафиоти...налагаше ги за диктатори в източна...толкова несправедливости и грабежи...баста!!!

69

Анонимен

преди 2 години

Кой пък ли се интересува от мнението на чалга-балканците!:))))))))))))

68

Хан Тервел

преди 2 години

Ние искаме Орбан за президент на Европа!!!!Долу бездетния дърт крокозъбел който ни напълни с емигранти, изгони Англия от съюза и прави гейпаради всяка година!

67

2

преди 2 години

Кукундрела съсипа Европа....вече даже няма съпротива за оцеляване. Тълпите мюсулмани прииждат на хранилка ...те на християните харесват само парите. Скоро всичко в Европа ще стане като в Близкия изток....кръв и война

66

Помнещ

преди 2 години

И как да " обичам" тази другарка,от Бившата ГДР! Превеждам за младите! Германска Демократична Република!-:(((Този дърт таласъм,не престана да се кланя на Америка! Провеждаше Американската политика,от 1 вият ден,та до днес! Как не се " сети" ЕС,да натири от Европа Американското НАТО и си създаде Европейска армия??? Не е ли обидно за Европа като континент,друг такъв,като Северна и Южна Америка да ни,го " пази"? И от кого,ако не от Русия според ЕС? И лично тази? И още може да се добави за тази!-:((

65

Анонимен

преди 2 години

тая Меркел стига ни е досаждала. нищо не става от нея, тя едно недоразумение. Били я харесвали, закакво????

64

А бе

преди 2 години

То в сравнение с Макарон всеки може да мине за харесван.

63

Ха-ха

преди 2 години

То и в Германия не е толкова харесвана,ама яко цензура...На Баце патронката.

62

ГОЧО

преди 2 години

Историята се повтаря, за кой ли път, ама то необразованите немци, какво друго могат да направят. Преди 70 години бяха направо луднали по Хитьо, и сега е същото. Изглежда носталгията по берлинската стена не си е заминала.

61

Анонимен

преди 2 години

Може човек да му харесва Клаудия Шифър оргинална Германка да.А не на тази дядо и се довлякъл от полша преди 100 години голяма немкиня няма що?Паспорта я прави гражданин на германия но не германка по ген.

60

Сляпа е !

преди 2 години

Щом не вижда шкафа !

59

До 52

преди 2 години

Явно не само на мен ми е идвала тази идея. Наистина ще е добре да се разделим на две Българии.

58

Алекс

преди 2 години

Аз подкрепям да си гледа пенсията.

57

Анонимен

преди 2 години

Единствената истина е че се сбогува с политиката на Германия , другото е Дезинформация

56

Анонимен

преди 2 години

Недолюбвана в България само от предатели и крадци на радев и бсп.

55

кой му

преди 2 години

дреме ко става у най-смотаната, мизерна, пост комунистическа демокрация на червени олигарси и ДС

54

Анкета

преди 2 години

България трябва да се раздели на две части. Едната про руска и всички русофили там. Другата про западна и всички атлантици там. Трябва да има опция депортиране. Харесай за про руска . Палец надолу за про западна.

53

Анонимен

преди 2 години

Да си зима пенсията 15000 евро и да не се занимава.

52

Анонимен

преди 2 години

До БунгурМи хубаво ти като искаш живей като комплексар. Аз не искам пък и не виждам защо да го правя. Има защо да имам самочувствие. Никой не твърди че сме най - древните дори и обичаните от тебе западняци не са древни. Древни вече просто няма. и велики вече няма. Да не говорим за Меркел тя е направо жалка. САмо едно няма да изчезне- блюдолизците. А това е жалко.

51

Анонимен

преди 2 години

'' най-недолюбвана в България '' ........................... в България най-харесван Путин ... и мужишки ботуш заврян дълбоко в българския, селски зад*ник ... това също е много популярно в България.