25

ББ

преди 2 години

До Мдахаха тя не е имала парламентарно никога,не е била Министър-Предсетадел......имаха ги дпс-гроб-СДС...и виждате резултата...ограбени пенсионери...продават създаденото от тях на скрап,имаме над 700 регулатора...назначени роднини на същите на високи заплати...който Народа ни плаща...грабеж и манипулации...и го виждате...ама...сте страхливци бре...чЕкате..."освободители"...и да ви "дадат"...няма сте живи да се случи...децата ви ще ви презират!

24

Мда

преди 2 години

Права е, но като се замисля какво е направила тя, за да не бъде така, не се сещам за нищо ! А иначе констатациите всеки ги може, и някои дори ги употребяват много умело и енергично преди избори !

23

Анонимен

преди 2 години

Увеличават се работещите бедни, но за сметка на това олигархията си живее добре и става по-богати. Хората който подариха предприятията на поставени лица по времето на прехода, са същите фалирали КТБ и смучещи от държавния бюджет вече 30 години. Пак си вкарайте същите мошеници в парламента.

22

анонимен

преди 2 години

Обаче, Йотова визира работещите бедни в ЕС, а не в България! Тук 80/% от работещите са бедни, ама много по-бедни от тези в европейските държави! И това е благодарение на нашите алчни работодатели!

21

Жалко

преди 2 години

Българин работодател-най-скапания и стиснат работодател на света! Основните му мисли са как да прецака закона- да осигурява на 4 часа, как да не не плати нещо като извънреден труд или на празник. Само бюджетните и общински спазват всичко, но пък там все са на леко над минималната и 1% от частниците с по- висок морал. Понеже в Европа са същите, са създали по-жестока система и имат страх. С такива хора вървим наникаде, и Азия ще ни издуха икономически, за жалост.

20

таз пък

преди 2 години

Нали и те трябва да крадът. Бабите там също си имат офшорки. Равенството е социализъм, а ние все пак се борим за капитализъм. Който не работи, бе трябва да яде!

19

Анонимен

преди 2 години

90% от големите работодатели са ваши кадри!БКП И ДС НАПРАВИХА РАБОТОДАТЕЛИТЕ В ДНЕШНА БЪЛГАРИЯ! НАКАРАЙГЕ ПОЛУЧАТЕЛИТЕ НА КУФАРИТЕ И БЕЗПЛАТНИ ЗАВОДИ ДА ДАВАТ ЗАПЛАТИ И НЯМА ДА ИМА БЕДНИ РАБОТЕЩИ! КОВАЧКИ Е ВАШ !ГЕРГОВ Е ВАШ!ВАСИЛЕВ Е ВАШ!БОБОКОВИ! И ЦЯЛАТА ПЛЕЯДА ОТ РАБОТОДАТЕЛИ !

18

?!?

преди 2 години

Благодаря на Радев за трайната тенденция. С новите харчове още дълго ще страдаме

17

Анонимен

преди 2 години

докопат ли социалисти власта винаги така става

16

Анонимен

преди 2 години

Заради крадливи проскубани червени кози като не я е

15

gosho

преди 2 години

yotova opravi durjavata,sega trugnala evrosayuza da podrejda

14

Анонимен

преди 2 години

Хората не са глупави.Скоро ще им писне,а както е рекъл народа-беден човек жив дявол.Всичко,което откраднаха политиците ще го върнат.Даже и децата им ще връщат.

13

Аман

преди 2 години

От празни думи !

12

Щерю

преди 2 години

Ами освободете хората на МРЗ от данъците и удръжките...

11

Анонимен

преди 2 години

Е нали 30 години крадете здраво народа.Трябват ви бедни работещи, без депозити в банка,роби на труда и партията.Който сее бедност, жъне роми.

10

Робот

преди 2 години

Йотова, какво си ги събрала тия дърти комунисти?

9

Жожо Звяра

преди 2 години

Йотова, твоят шеф допринася за това положение!

8

ОСТАВКА на министри6

преди 2 години

Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

7

Професионалист

преди 2 години

Младите бягат от България, защото няма работа. Дъщеря ми е с висше образование, кандидатства на няколко места,но не я одобрил,а назначава среднисти.Може да не са учили,но са връзкари.Нама такава държава!

6

Анонимен

преди 2 години

Йотова е цената, която Радев плаща за подкрепата на отвратената БСП.