11

Иван

преди 2 години

След като 99% от случаите са безсимптомни остават 1%, които са проблематични. Дори и за 1% си заслужава да носим маските. Един народ се познава по отношението му към болните и възрастните хора. За Номер10 явно техният живот няма значение. Някой ден и той ще попадне в тази група.

10

SHEFA

преди 2 години

КОГАТО ИМА 20 000 НА 100 000-ТОГАВА ВЕЧЕ Е ПАНДЕМИЯ-ТОЕСТ 20%.-АЙДЕ ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕ НЯКОЙ ОТ РАЗБИРАЩИТЕ.-А НИЕ ЗА 2 ГОДИНИ ВСЕКИ 2-РИ ГО Е ПРЕКАРАЛ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН-СПОРЕД МЕН.

9

ха ха

преди 2 години

Свети ви мозъка. 99% от случаите са безсимптомни ,или с леки симптоми! Долу маските!

8

Тиквуний Банкянски

преди 2 години

Оххх, оххх, не с лошо, *** съм и ми е лесно, то е кофти да сложен. Аз съм като тези старите Траки на кой му сипеш, той си първори и си върви, дааам, обаче аз ще изгоря всичко за да прецакам Елена Йончева, един няма да пощадя от това.

7

Анонимен

преди 2 години

ха ха подвеждаща фигура, трябва да е на обратно и се вижда че намаляват, ама явно не е политкоректно

6

Анонимен

преди 2 години

Възмутена: Който не е виждал болни, да иде в някое Ковид отделение и стига с това тъпо отрицание на проблема, нелепо е!

5

От1 до3

преди 2 години

Абе аз познавам болни от предните вълни както и починали от пневмония млади хора единият преди 12 години другият преди 7 но сега не познавам нито един болен от вирусо през тази тежко протичаща вълна.

4

Успех!

преди 2 години

Дерзайте български лъвове! Най-бедни в европа, най-неуки в света, на последно място по ваксинация и на първо място по смъртност. Освобождавайте по-бързо територията, емигрантите чакат за да се нанесат и направят истинска държава.

3

До 1 и 2

преди 2 години

Аз пък познавам доста хора, които се разболяха - някои по-леко, други по-тежко го прекараха, но все пак оздравяха. За съжаление познавах и хора, които не оцеляха. Какво целите с тези неуместни коментари?

2

Муахаха

преди 2 години

ах, каква Смъртоносна Пандемия - Един болен за 19 месеца не познавам, няколко от познатите ми ги писаха Положителни, ама те си бяха здрави като волове!

1

Анонимен

преди 2 години

Явно трябва да влезнем тъмно кафявата зона за да срещна някой болен тази вълна.