51

Red pill

преди 2 години

На всичко отгоре диаграмата е анимирана, интерактивна и споделима, за да може лесно да се разнася заблудата... Честно, останали някой, който да има елементарна доблест и да не лъже, или и това вече е утопия?

50

Red pill

преди 2 години

И като са намалели случаите, защо наредихте диаграмата да изглежда, че се увеличават?

49

Анонимен

преди 2 години

Манипулативно представяне на графика. Нормално е първият стълб да бъде по-ранният период- от 30.08.до 6.09., а следващият по-късен период, период да е втори стълб.Така представеное се прави внушение, че заболеваемостта е по-голяма сега, във втория период, особено за тези, които няма да си направят труда да разчетат дребните цифри на графиката по оста хикс.

48

Лекар

преди 2 години

До SHEFAИма ендемия,епидемия и пандемия.Основното е в случая превода от старогръцки.Ендемия е когато са засегнати определени области от държавата и те са характерни именно за тези области/Пример-ендемична балканска нефропатия/Тук рядко става въпрос за инфекциозно заболяване.Епидемия е когато инфекциозно заболяване засяга по-голямата част от една държава/Пример-грип/.Пандемия е когато се засягат държави от един континент,рядко повече от един с доказан инфекциозен причинител.Но при ковид-НЕ!!!

47

Анонимен

преди 2 години

светят им на продажните пропагандатори на експериментални течности главите в рядко кафяво

46

До 49 Stoyanov

преди 2 години

А вие знаете ли, че твърдите невярно нещо. Епидемия се обявява когато трябва според вида на епидемията. При ебола е едно, при коронавируса е друго, при грип е трето и т.н.

45

Stoyanov

преди 2 години

Вие знаете ли че по норми на здравеопазването , се обявява епидемия на 200 болни за 10 000 човека?"Най-висока е заболеваемостта в област Търговище - 494/100 000 души" ------------------------------------тук не говорим за епидемия , да не казвам че пандемия е прекалено!

44

ОСТАВКА на министри5

преди 2 години

Ако тия ни УПРАВЛЯВАТ БЪлгария ще ФАЛИРА и българите ще станат ПРОСЯЦИ..Тия мошеници да вземат да направят МАГАЗИН и да видят как се търсят КЛИЕНТИ..Преди 20 години, в центровете на градовете, имаше тениски за по 50 лева на брой.. А сега, на мястото на тия магазини, има магазинчета за 1 ( един) лев...

43

ОСТАВКА на министри6

преди 2 години

Заради такива мошеници- Държавни и банкови чиновници, адвокати, българите ФАЛИРАТ и стоят ГЛАДНИ...Преди 20 години, хората ОБИКАЛЯХА магазините и ако си харесат нещо го купуваха... Сега, заради МАСКИТЕ, никой не купува НИЩО.. Купуват САМО арабски маски..ОСТАВКА на министрите !! Трябват ни министри, които да МАХНАТ маските като влизаш в МАГАЗИН.

42

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с прогнозите на Витанката за лилaви,тъмно лилaви,небесно кафяви зони....

41

:)

преди 2 години

Ама силно ли светят?

40

Галин

преди 2 години

на някой от редакторите, докторите....медиите и политиците....не трябваше да светка "червената зона" на майките им..на младини и нямаше да има психоза всеки божи ден...

39

Анонимен

преди 2 години

Всъщност имaмe ли в прeчиcтeн вид първoтo НEЩO oт Ухaн, а aкo нe oт Ухaн oткъдeтo и дa e - кaквo вcъщнocт имaмe?! Aми акo нямaмe първoтo НЕЩО или пoнe първия му вариант, мутант, щaм изoлирaн някъдe - кaк дoкaзвaмe, чe cмe изoлирaли, ceквeнирaли.... вce тaя, чe тoвa e НЕЩОТО щaмa, вaриaнтa.... Aлфa, Бeтa, Гaмa....!? И кaтo гo нямaмe кaк прaвим зa НEЩOТO вaкcини, лeкaрcтвa....?!Хaйдe приятнa вeчeр нa вcички?!

38

Тревога !

преди 2 години

Внимание ! Внимание ! Внимание ! Тревога ! Свърши туристическия сезон. Наплашете хората ! Надуйте статистиките за умрели ! Завишете статистиките за ваксинирани ! Пратете математици да се гъбаркат със статистиката. Лъжете и мажете за болните! Пускайте тъжни клипове ! Вече вкарахаме милиарди бели левове във ваксините, не може да ги върнем и ще ни убият ако разберат. Продължавай да баламосваш ! Внимание ! Внимание ! Внимание ! Край на Тревогата !

37

Анонимен

преди 2 години

Светят ви флуорисцентните кратунки.

36

Копипасте

преди 2 години

До 36 Кари Мълис : "PCR открива много малък сегмент от нуклеиновата киселина, която е част от вирус. Откритият специфичен фрагмент се определя от донякъде произволния избор на използваните ДНК праймери, които застават в краищата на амплифицирания [умножения] фрагмент. Ако нещата се направят, както трябва, е твърде рано да се говори за заразяване при положителен PCR тест."

35

Балък

преди 2 години

Днес получих покана от банката да си купувам маратонки и учебни пособия за децата срещу теглене на кредит. Сериозно е положението щом до там сме стигнали. Ето това трябва да е водеща новина какво прави бизнеса и на какво мъчение и мизерия ще обрече работещите бездни и обикновени хора.

34

Мазньо Мазнев

преди 2 години

До Алибегов За туй държавата се грижи намалява ДДС-та и раздава пари на калпак за бизнеса после обикновените хора да се гърбят и плащат високи данъци и високи цени. Ударен инструмент от който се облагодетелства елита, бизнеса и държавната върхушка е Инфлацията която ще удари обикновените хора които кътат левчета и стотинки по банки и под дюшеци у домовете. Виденова ЗИМА ИДЕ свирепа криза. Глад и без пари така ще са обикновените хора.

33

Анонимен

преди 2 години

Заболели или заразени?! При грип се затваря при 200 заболели на 10 000! При КОВИД кой знае защо броим заразени до 500 на 100 000! Графиката - заразени, в под заглавието - заболели?! Кое е първо : яйцето или кокошката?!

32

Тестер Тетински

преди 2 години

Ама тези с тестове и цветни картинки какво правят? Дори тестовете НЕ са надеждни и ги БРОЙКАТ с ПОВТОРЕНИЕ всеки човек може да се тества по няколко пъти и ще го броят това. Замърсени и изманипулирани данни. Колкото повече тестове се правят толкова повече заразени ще отчитат.