186

Леля Пена

преди 2 години

ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ТОЗИ И СЪДРУЖНИЦИ!

185

1

преди 2 години

До das,не знам,дали ще влезе в затвора,но сутринта четох в един ежедневник,че има няма три месеца,от започването работа,на слубата на Лаура Кьовеши,вече разследва ,злоупотреби за 300милиона евра,от страни членки на ЕС,и съм на мнение,че "честните"бивши управляващи , са сред разследваните,скоро истината,ще излезе на яве.

184

das

преди 2 години

ахам още има хора които вярват и говорят , че ББ , ще влезе в затвора или някой друг. И като махнат Гешев какво ще стане ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО...... но тези които ни оправляват служебно вече два месеца много добрите които направихо толко много и този който има дела зад себе си сега, ще направи опит да ни оправлява точно този който има съдебни дела за кражба и ния ще гласуваме за него разбира дани ОППРАВИ

183

ЬЬЬ

преди 2 години

До Анонимен 191. Да, същият този радев,който е главнокомандващ въоръжените сили в мирно време, мълчи и за още десетки други неща сътворени от него в ущърб на демокрацията,а какъв ли би бил в малко по-извънредна ситуация-навярно щеше да издава смъртни присъди по подобие на "народния" съд.

182

ЬЬЬ

преди 2 години

В последните два парламента влезнаха защитниците на мафията,разнасящите ковчези,издигащите бесилки с обесени кукли и опростачените манталитети на чалгаджиите с езика от улицата,влезнаха новите задкулисия,жадни за нови грабежи и всичко това го избра ти български народе и сега ти е тежко от безпътицата,в която сам вкара България. Но това не е за сега най-лошото,най-лошото е че същите муцуни се очертава да бъдат и в следващия парламент,а с такива "народни" представители посоката е само към дъното.

181

Анонимен

преди 2 години

Този път не се получава да излъже и замаже престъпленията си. Чака го съд след махането на фигуранта гл. прокурор.

180

аз

преди 2 години

Тиквун I превърна цялата политика в лична вендета, не разбирам какво иска сега. Може би видя какво е да си от другата страна на "набиването с 200" и май не му хареса

179

Mopcku_

преди 2 години

тиквата-цар на морала в парламента и отличник по отсъстия от същия тоя парламент бил възмутен ... еми дреме ми на средния крак. В таа чест ше го преместя в другия крачол

178

ха-ха

преди 2 години

Бибитко е в активна предизборна кампания. Всеки един проблем в територията се предписва на Радев и служебния кабинет. Големият виновник за 11 годишният провал на територията е лично той, и разбира се с любезното съдействие на всички заобикалящи го калинки герберасти и пълни некадърници. Само един факт, спомнете си къде намери за здравен министър една бабка? Ами отговора е на кръстопътя бе. Пък последният заместник финансит Ананиев беше здравен министър в условия на уж пандемията.

177

верни некадърници

преди 2 години

кадърните ги избиха Народния съд.

176

до всички

преди 2 години

*** , калинки и престъпници---внимавайте! Да не плачете после и да казвате, че не съм Ви предупредил. Меркел си отива и Тиквата отива в забвение. Сега срещу Тиквата ще скочат всички , вкл Цацаров и Гешев. Така,че бягайте мишоци.....

175

Анонимен

преди 2 години

Те поне ходят в Парламента, да кажа на възмутения.

174

Анонимен

преди 2 години

До ЕмилФакт е, че Радев мълчи и нищо не може да каже срещу обвиненият на Борисов защото те са истината.Мълчи позорно и за поредното убийство на военен извършено по поръчка на неговото правителство.

173

всяко зло за добро

преди 2 години

30 години Слави деморализираше младото поколение. Народа е деморализиран. Трябва да го ритне магаре за да го заболи за да разбере. Сега му предстои да спи гладен на студено и бавно и полека да започне да разбира грешките си.

172

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че втори военнослужещ загива при мистериозни обстоятелства при управлението на Румен Радев, който мълчи и по двата случая.

171

Анонимен

преди 2 години

До Те парламента...А сега всички институции за чия изгода работят при положение, че правителството се назначава от един единствен човек и мнозинство имат партии подкрепящи този човек?

170

Анонимен

преди 2 години

На тиквата все някой друг му е виновен!

169

Анонимен

преди 2 години

До Радев, защо?Спирай филмите от HBO.не ти действат здравословно.

168

Истината

преди 2 години

Моля ви стига с този той вече е минало.Двайте новите .

167

Те парламента...

преди 2 години

А ти цялата страна! Всички държавни институции работеха за ваша лична изгода, г-н.Борисов!