165

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,Народа ни очаква да продължите да работите за България!!!...мафията ще ни плющи минуси,обиди и заплахи...не провеня нищо...да бягат!!!колелото се завъртя...и САЩ...каня Ви да се намесите...безкомпромисно моля...каня ви...милиони българи ви каним...помогнете ни да си върнем домовете и децата!!!да си върнем България!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Щом мутрите вият, значи е на по-добро, ако тези министри направят партия.

163

Истината

преди 2 години

Божков ще оправи държавата.И на предишните и на сегашните избори пак ще гласувам за НЕГО!

162

Анонимен

преди 2 години

Двама нелицеприятни типове. Дано се изпарите и не ви видим повече.

161

Анонимен

преди 2 години

От тия промени след ГЕРБ, България е толкова назад и се разрушава.... Заблудени сте много, голяма обърквация сте

160

Анонимен

преди 2 години

Дано промените тапетите в хола си, мокета в спалнята си. Само не се занимавайте с управлението на държавата. За това си има специалисти вече.

159

Анонимен

преди 2 години

Не е нужна такава промяна. Вие сте пълен провал.

158

Анонимен

преди 2 години

Дойдохте да КРАДЕТЕ! Такава промяна вече имахме! СОФИЯНСКИ БЕШЕ МНОГО УСМИХНАТ!ТОЗИ ЗАЛИЗАН ЛИГЛЬО РАБОТИ ЗА ОЛИГАРСИТЕ СПОНСОРИ НА РАДЕВ!

157

След Нова година..

преди 2 години

....тия 120-лв.дадени на пенсионерите , ще са само капка в горещия пясък на инфлационния процес в България.....ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ , КЪВ ВОЙ ЩЕ СЕ НАДИГНЕ ОТ ХОРАТА , АКО ГИ СПРАТ ТИЯ ПАРИ... И ТО, ПРЕЗ ЗИМАТА...??!

156

Анонимен

преди 2 години

Двамата палячовци ще правят партия...... Ай стига с тоя цирк

155

Ще вдигат данъци..

преди 2 години

Защото някой трябва да плаща за парниковите емисии от ТЕЦ-Мариците--1,2,3,... а , като прибавим и поскъпването на газта, парното и хран. стоки...нещата ще станат неудържими!

154

МОДЕЛА НА ПУТИН

преди 2 години

ВЪПРОСЪТ Е --КОГА ДА БЪДЕ СЪСТАВЕН "НОВИЯ ПАРТИЕН ВАРИАНТ"---защото ако се направи преди изборите , ще разцепи цялото ляво пространство и най-вече самото БСП , като му отнеме чувствителен брой от гласоподавателите!Самият факт , ЧЕ СЕ ГОТВИ ПОДОБЕН ХОД--силно тревожи Нинова и "Тротоарната сбирщина ", защото ВОЖДОВЕТЕ ИМ ще загубят влияние, ПОСТОВЕ.....и пари...!

153

МОДЕЛА НА ПУТИН

преди 2 години

Трябва да си много залупен , за да не вденеш , че всъщност СмРадев , разбра , че не може да разчита на Слави ИТН и тротоарните пройдохи , а трябва да си състави вярна Партия , която да му издига кандидатурата и да го подкрепя при избори!Разбира се този вариант не е измислен от него ---ТОВА Е ВАРИАНТА НА ПУТИНОВИЯ РЕЖИМ-и той с неговите съветници , просто го копира защото като всяко нещо в БКП/ДС винаги се ползва "БРАТСКИЯ СЪВЕТСКИ ОПИТ"! ---ВЪПРОСА Е--"КОГА ЩЕ БЪДЕ СЪСТАВЕН НОВИЯПАРТИЕН ВАРИАНТ

152

"НОВАТА ПАРТИЯ&

преди 2 години

Е НОВАТА ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ - ВСИЧКИ ВИДЯХА СНИМКАТА НА БОБОКОВ ПРЕД МИНИСТЕРСТВОТО НА ИКОНОМИКАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ - ДАДОХА МУ ПАРИТЕ ЗА ПАРТИЯТА........... ОЛИГАРСИТЕ ВЕЧЕ ПРИТЕЖАВАТ ДЪРЖАВАТА С ПОМОЩТА НА "ПРЕЗИДЕНТА"

151

Анонимен

преди 2 години

Софиянски 2

150

Анонимен

преди 2 години

Плащал си данъците в България защото тук са само 10 %. Плащал заплати в България защото тук са ниски. От усмъхнатите измамници.... знаем ви

149

Гроби Таласомо

преди 2 години

Промяна може да има, ако българинът я желае, но българинът в мнозинството си, не я желае, още повече, промяна може да има, ако българинът сам я извърши, т.е. тя е един негов вътрешен фермент, вътрешно движение. Евреите и Мустафа не могат да направят промяна с две инфилтрирани за целта юпита, представени пред вас като модел за личен и социален успех. Не успех е нужен,а узряване. Промяната е узряване, зрялост. Икономическият и социален успех може да се дължи и на идеологическа принадлежност и...

148

Време за промяна

преди 2 години

Кадърни са, знаят и могат. Да им дадем шанс.

147

Новата кука

преди 2 години

Презупцията продължава да е , че народа в безиходицата кълве на гола кука, стига да блести.Докога?

146

Анонимен

преди 2 години

Каква е тази промяна,бе?Търсят лапнишарани!Ще продава военнопромишления комплекс на олигарси или чужденци,без да му дреме за нац.сигурност.Още една соросна партия да дестабилизира ще бъде в повече.Човек който укрива двойно гражданство да запази привилегии не е за "промяна".Ще засегнат и македонския въпрос.В момента в СМ тече преброяване,а Радев още не е отправил официално апел към македонските българи за подкрепа и кураж,а това е много важно.А соросните партии ще подклаждат разделението.