28

МЗ

преди 2 години

са лицемери...

27

Qanon

преди 2 години

Ако имаше читави *** във вашата медия, щяха да си направят труда да направят проучване/разследване за това от къде е дошъл вируса, а не да повтарят неща, които се знаят. Вижте малко документи в нета КОЙ е пуснал вируса и КОЙ разработва отделните му варианти!

26

Darth shadow

преди 2 години

ей сега ще се засиля да играя по свирката на мз с мерките, как пък не и майната на мз :)))

25

ПроСоТо

преди 2 години

и друго:..-ЗАЩО ВНАСЯМЕ здравни осигуровки?..-За да могат БЕЗМОРАЛНИТЕ играчи,които са се отказали от Хипократовата клетва 30 секунди след като са я произнесли, да станат милионери със прескъпи коли,хотели,офшорни сметки и собственост я в Гърция,я по Островите?!..Е,НЕ!!!!!!...Чудовищната ЛАКОМИЯ на БЕЗМОРАЛНИТЕ е причина за всичко!!!..Ние плащаме ЗА ДА БЪДЕМ ЛЕКУВАНИ,ако се разболеем,НЕ ЗА ДА ПЪЛНИМ ГУШИТЕ НА БЕЗМОРАЛНИТЕ!!!!!!

24

ПроСоТо

преди 2 години

Странна работа!..УЖ сме "свободни" граждани,а ни третираткатоРОБИ,които "СА ДЛЪЖНИ" да изпълняват ПРИЩЕВКИТЕ на "робовладелците"!..?!..СЪС ЗАБРАНИ И ОГРАНИЧЕНИЯ НИКОЙ НЕ Е ПОСТИГНАЛ НИЩО!!!!!!!..Справка:-Най-близката история на Света с така наречения "Експеримент комунизъм",в който ЗАБРАНИТЕ бяха основното ...А прокурорското ПРЕСЛЕДВАНЕ,за което тия от МЗ апелират "удря в земята" дори и практиката на прословутото ГЕСТАПО!..

23

Анонимен

преди 2 години

Защо прокуратурата ,а Рашков или той е зает да печели избори.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 "Програми за компенсация на всички засегнати, ама някой друг път! От началото на измислената ви пандемия доходите ми намаляха със 70 процента. Не съм получил нито лев помощ, нито някой от познатите ми!" А поне ваксинира ли се?

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "Ква свирепа вълна те гони.Тенденцията в световен мащаб е към повсеместно намаляване на случаите.Като на заразените, така и на починалите." Хохохохохо. Обаче *** не следва тенденцията в световен мащаб! *** крета на опашката с минимално количество ваксинирани и първи по смъртност от вируса. Искате да сте като напредналите държави, но само с искане не става - трябва и нещо да направите.

20

Ой ЗАБРАНА ЗА секс?

преди 2 години

Забранете по време епидемия секса и забременяването. Да изчакат хората поне 5 години. Никой човек не е умрял от това че не е правил секс или че не е забременял.

19

Анонимен

преди 2 години

Програми за компенсация на всички засегнати, ама някой друг път! От началото на измислената ви пандемия доходите ми намаляха със 70 процента. Не съм получил нито лев помощ, нито някой от познатите ми!

18

Ахаха

преди 2 години

А ще сезират ли прокуратурата за системното неносене на маски в НС от журналисти? Тия от МЗ са паднали много ниско наистина! Отвратително лицемерие!!!!

17

Анонимен

преди 2 години

Да се сезира и прокоратурата за разпространение на невярна информация в национален ефир от Мангъров.Инфекциозна болница опроверга по всички параграфи Атанас Мангъров след участието му в дискусия за ваксините в ефира на Би Ти Ви. В диспута Мангъров подхвърли без никакви доказателства, че са имали ваксинирани пациенти, които са заразени с COVID-19 и са починали. "От началото на ваксинацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали".

16

Хахаха

преди 2 години

Чл.355 не е доизпипан и едва ли ще се занимават в съда с него!

15

Анонимен

преди 2 години

Ква свирепа вълна те гони.Тенденцията в световен мащаб е към повсеместно намаляване на случаите.Като на заразените, така и на починалите.

14

Ами че

преди 2 години

то има открито не спазване на мерките от министъра. За него кой ще сизира прокуратурата?

13

Ваксиниран

преди 2 години

Противоепидемичните мерки трябва стриктно да се спазват и това строго да се контролира от съответните органи! Иначе ще настане анархия! Не може алчни кръчмари да рискуват здравето на населението заради собствения си интерес, а държавата (прокуратура, полиция и т.н.) да се правят на "либерални" и да не смеят да прибягват до законови мерки!

12

Анонимен

преди 2 години

За да има баланс - Докторите трябва да Ви лекуват, а чалгарите Алибеговци и Мангъровци трябва да ви разболяват.

11

Алибегов

преди 2 години

Ще протестираме и напук ще държим отворени нощни клубове и заведения.

10

Анонимен

преди 2 години

Кацаров продължава да симулира дейност, докато отказва да поеме каквато и да било отговорност. При задаващата се СВИРЕПА вълна, ще обвини РЗИ и БАБХ за последиците. Иначе до миналата седмица според него "пандемията беше под контрол", а по-миналата "нямаше нужда от допълнителни мерки". Даже "поиска обяснение" на шефа на РЗИ-София, че каза, че такива ще се въвеждат. КАкто обикновено при комунистите: коня е у ряката, а някой друг е виновен. Никога те!

9

Анонимен

преди 2 години

После хората като осъдят държавата пак ние ще плащаме заради свинщините на институциите.