166

Анонимен

преди 2 години

Хората протестират, той ходи с Деса мерцедеса на концерт. Бе не протестирайте, свиквайте си вече с мизерията.

165

Димо

преди 2 години

Е що па си мислиш ,че някой очаква промяна от тебе бе прецедент?Отдавна се знае,че нямаш акъл да управляваш.Най те бива в злобата, лъжите,рушенето хаоса.Не разчитал на партиите а на почтенните хора да го подкрепят ?!Чуваш ли се какви ги дрънкаш бе прецедент- почтенните хора не те понасят .Жалък См..е.. Шн -..Ик.

164

Анонимен

преди 2 години

Абе какво се случва- тоя днес цял ден е работил!!!!!!!!Къде живея? Фигуранта днес е работил:))))))))

163

Анонимен

преди 2 години

Румене ти си срам и позор за България!

162

Анонимен

преди 2 години

Да ,ценностите,що така не ги забелязахме 5 г?Обкръжението му от дс какви ценности изповядва ,еднакви ли са с общоприетите?Откога разединителя на нацията съблюдава ценности.Разделяй и владей е тоталитарен принцип а в близко време ще откликне и на соросните принципи,опаковани в популизъм и грандове.

161

Зозо

преди 2 години

Ко стана, бря? Доган ходи ли да се обяснява в парламента? :)))))))))))))))))))))))))))

160

Анонимен

преди 2 години

Пуска намеци към социалистите завалията и рецитира " справедливост,свобода и т.н.Като че ли социалистите не опоскаха държавата през 90-те,"свободно и справедливо".Основните права и свободи за заложени в Декларацията за правата на човека на ООН и приета и от бълг.парламент.Защита на правата,човешкото достойнство,равенство,братство и т.н.Декларацията не е тясно партийна,а общочовешка.Тъй че тез отметки на преза са популистки.А случайно реваншизма към лекари подкрепят ли социалистите ?

159

Е

преди 2 години

То още отначало се знаеше, че всичко ще си върви по старому !

158

Dinosaurus

преди 2 години

Чорапа съвсем изперка: "Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалнисти" А милионите български несоциалисти ? Тях кой ги бръсне, Президенто е НАДПАРТИЕН ама от БСП !Е, ура дрогаре, да гласуваме пак за родоотстъпника - атентатор с вдигнато юмруче!

157

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като Мууунчо. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

156

до герб

преди 2 години

Алоо , кой ви е кандидатЪ за Президент , въобще имате ли такъФ , ли всичко е шкарт-калинки !

155

напротиФ !

преди 2 години

''Вожда'' на герб е политически ТРУП ! От герб нямат и НОРМАЛЕН кандидат за Президент , освен пак да е Цецка Цачева , убавица та дрънкЪ и въобще не е ''корумпирана'' !

154

Лойко

преди 2 години

Радев не подкрепя партии, но иска партии да го подкрепят. Е,няма как да стане.Трябва подкрепата да е взаимна,ама как да си признае политическа обвързаност.То е ясно,но не трябва да се споменава.Той ще довърши БСП по бързата процедура,иначе ще е агония поне още няколко години.Крива и излезе сметката на Нинова.

153

Даа!

преди 2 години

Радев е железен , и най-чист от всички политици , не е И корумпиран !Цялата *** от герб не могат да му стъпят и на малкият му пръст !

152

Ех

преди 2 години

Пък уж все за промяна говорите.. !

151

Анонимен

преди 2 години

Мръсен убиец и терорист!

150

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП

149

Мизерията на

преди 2 години

Хунтата продължаваДокато не изчегъркаме Радев и радевщината ще е така.

148

Радев убиец

преди 2 години

Румен Радев е поръчителян на убийството на ст. лейтенант Манчев в Чешнигорово. Семейството поиска ексхумация на трупа и днес заключението на съдебните лекари е, че се касае за убийство, а не за самоубийство, както лъжеха отнслужебния кабинет.Очевидно е, че лейтенантът е знае уличаваща информация срещу Румен Радев след като са прикривали причините за смъртта му.В допълнение днес впенният министър Георги Панайотов се е оказал болен и няма да дойде на парламентарняу контрол по въпроса.

147

Гражданин

преди 2 години

Какво укрепване на държавността ломотиш бе, ***. Съсипахте държавата само за 4 месеца.