6

Поредния тщестлавен

преди 2 години

старец ни учи на ум и разум.Апропо-Ралчев се уволнява от УБО като майор.Къде е служил след това и кое ведомство го е предлагало за произвеждане в следващо военно звание?Кой президент го е произвел генерал майор и от кои въоръжени сили -пенсионни войски?Или като е станал велик приор е някак си недостатъчно да е само майор и са му сложили едно генерал отпред?В нета пише,че след УБО става бизнесмен. Не от МВР,не от МО.Е как става генерал майор,във въображението си и четкан от медиите?

5

SS

преди 2 години

Тия май ги е страх от съкращения,ако се намали кръга на охраняваните лица.Такава сладка служба ,и такъв буркан с мед за лапане не е хич за изпускане.

4

мак

преди 2 години

Ха ха, географката с охрана, ще я пазят от образованите, да не й се изсмеят в лицето, че Пекин е във Виетнам. Според мен след като изтича нечий мандат човекът е като всеки друг гражданин. Поне намалете срока, в който имат охрана.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя милиционер защитава милиционорите от НСО - УБО. 800 милиционера в НСЖ пият кръв изцеждайки от данъците ни пари.

2

Епичен

преди 2 години

"Немалка част от населението страда от психични заболявания, които не се лекуват, а това може да доведе до доста големи колизии" Жъ Умра. Все едно чета за 80%товите, но по друг начин.

1

Анонимен

преди 2 години

А за хора, които са заплашени от хора в правителството,защита ще има ли? Сещам се за един Ваньо и един Мишо поне, както и много други.