88

Анонимен

преди 2 години

20000 жертви до сега но *** балкански настоява че е грип.Колко по надолу?

87

Анонимен

преди 2 години

И да загубя работа няма проблем, молове, кръчми, барове и бардаци не посещавам. Тъй че вакса нивга.

86

Анонимен

преди 2 години

СС на Хитлер ще се окаже бебе във сравнение със юношата ЕС на Лобито !!!!

85

славянин

преди 2 години

А знаете ли колко ''ваксинирани'' са ''ваксинирани'' в мивката!?

84

в Сталинград сме

преди 2 години

Последната крепост устояла на фашизма. Събудете се, ако искате да живеете и то не в концлагер. Долу ваксинации, мерки и марионетни правителства

83

славянин

преди 2 години

Знаете ли колко взема доктор за поставяне на една доза!? 10 лева! А знаете ли колко може да вземе за поставяне на една доза в мивката!? Доста повече! Ето го начина да се сдобиеш със ваксинационен сертификат без да ти инжектират отровата! Това за зомбиваксърите, които ''триумфално'' ни пророкуват, че щем не щем ще се набодем! Няма да се набодем, зомбиваксъри, винаги ще намерим алтернативен начин! Тук все пак е България, не забравяйте това!

82

ГОЧО

преди 2 години

Стига сте лъгали, в гръско не знаят кво е работа!!!!Между другото когато неваксинираните си стоят в къщи, кой според вас пренася вируса и кой се разболява, като остават само ваксинираните!!??

81

славянин

преди 2 години

!!!???

80

До 93.

преди 2 години

Абсолютно точно. Животът ни принадлежи преди всичко на нас, а не на държавата. А наборната сексиска робия до скоро показваше ясно до каква степен една робовладелска държава може да превръща телата ни в говорещи оръдия на труда - в роби.

79

а с ваксина

преди 2 години

губят живота си

78

Анонимен

преди 2 години

Човекът е прав! Трябва ваксинираните също да се тестват два пъти седмично, защото може да са заразоносители! Ако са заразни, трябва да се карантинират! Само така можем да намалим разпространението на вируса!

77

До 90.

преди 2 години

Правилно. Държавата няма повече да ни изнудва. Тя е най-големият враг на човечността и хуманизма. Държавата е една разгонила се куччччкка, която ни е третирала винаги като консуматив и разходен материал, обезпечаващ съществуването и.

76

Анонимен

преди 2 години

Това,че имам гражданство не ме прави автоматично поданик и собственост на държавата и да има Тя власт върху живота ми !

75

Анонимен

преди 2 години

Какъв е тоя славянин дето се мъдри из българските земи и плаши с линч!!! Абе ходи си при славяните бе , ало. При робите сиреч.

74

До 78.

преди 2 години

Браво и на гръцките лекари, които никак не са малко и са загубили работата си, защото не са ваксинирани. Истински железари. Отговарят достойно като обезкръвяват в критичен момент здравеопазването на държавата си. Абе имало антифашисти и сред лекарите.

73

Анонимен

преди 2 години

Няма да позволя дЪржавата да ме изнудва !

72

до гогича

преди 2 години

Към някакви френии отива, май.

71

до неваксиниран

преди 2 години

"Умнико" ти не си сам на тая планета... Това, че теб не те повалило не се отнася за всички останали. Ама с "мозъка" си на eгoист не можеш да осмислиш това, нали?

70

славянин

преди 2 години

С ваксинационен сертификат мога да се сдобия лесно по алтернативния начин, но няма да го направя, защото искам до края да фигурирам като НОРМАЛЕН НЕВАКСИНИРАН ЧОВЕК и така ще бъде!

69

мамин сладък

преди 2 години

До неваксиниран 81И аз изкарах ковида с леки симптоми, и при мен всички тестове бяха отрицателни, дори и тестван със симптоми. Тестовете аз си ги плащах. И сега 9 месеца по-късно все оше има анттела в пъти повече ит ваксинираните. Но незнайно защо на политиците им се иска дори и хората с много антитела да са ваксинирани.......