119

Анонимен

преди 2 години

професор твърди че ваксините които не са съвсем ваксини са лекарство.

118

Qanon

преди 2 години

Т.е. ако 2 дози не са те убили, трябва да си сложиш 3-та та да се довършиш... Евалата! Таз работа толкова смърди, та се не трае!

117

Анонимен

преди 2 години

Първоначалният технологичен процес за изработването на нова ваксина трае между 8 и 10 години. На какво да вярваме, след като резултатите ще са ясни след десет години?

116

Анонимен

преди 2 години

Проф. Пенка Петрова готова ли е да подпише документ, според който тя ще поеме съдебна отговорност, в случай, че някой ваксиниран почине от Ковид или има здравословни проблеми вследствие на ваксината? Производителите не са готови, но Пенка тръгнала да ми обяснява тъ_потии. Пенке мари, ходи на село да копаеш нивите. Ще си по-полезна за обществото. Явно за рекламен агент не ставаш. Не знам как си станала професор. Сигурно си рекламирала някакво лекарство и като награда са ти дали титлата. У лево!!!

115

Не!

преди 2 години

"и е по-добре насила животът и здравето на лекарите да бъде запазен" само заради това изказване бих и отпрал една брадва в кухата кратуна ***... @@@

114

дроф

преди 2 години

До Анонимен 55,Хайде да се напънете, и да си отговорите сам!

113

Анонимен

преди 2 години

Пландемията - новата религия! Ковидът - новият господ! Инжекциите - новото причястие! Дерзай, народе наивен! Докога ще търпиш да те яхат мошеници и кръволоци?

112

Анонимен

преди 2 години

Време такива убийци като тоя звяр да влязат в затвора!!!!ВАКСИНИТЕ УБИИИИИИИИИИИИИВАТ!НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ БЕЗМОЗЪЧНИ СЕЛ*НДУРИ!!!

111

до 113

преди 2 години

Нямам такива близки, ваксинирани, нито такива, които са се разболяли. А, сега де? И това след 2 години, в които ме убеждават, че вируса е навред и само да си подам носа отвкъщи веднага ще го пипна и че непременно ще умра.

110

Ко-Видя

преди 2 години

Безопасни само традиционните(Пастьоровски), а тези с генетичен материал са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНИ И НЕПРЕДСКАЗУЕМИ!

109

Анонимен

преди 2 години

Моля да споделите за ваши близки които са се ваксинирали и са получили усложнения. Моля за мнение, понеже съм на кръстопът да се ваксна или не. Вашето споделяне е важно за моето решение в бъдеще. Благодаря Ви!

108

Stella Artois

преди 2 години

Лекарите са скептично настроени към ваксимите и не желаят да се ваксинират, понеже те, според шантавата госпожа вирусолог със зле подстриган бретон, не знаят как да опазят живота си и да се грижат за себе си, а тя знае как да ги опази...кажете ми, моля, кой не си е изпил хапчетата-аз ли или вирусоложката-експерт?

107

Анонимен

преди 2 години

Е па те другите лекарства да не са много убави и безопасни, Пенке? "Преди употреба прочетете листовката", казано в скоропоговорка и дано пропуснем. Но ако вземем все пак да я прочетем, свят ще ни се замае.

106

Анонимен

преди 2 години

Пенке ле, чедо мамино, нани ми, Пенке, заспивай, да раснеш, та да пораснеш, хубава мома да станеш, истината да думаш - от БигФарма пари да не сакаш.

105

антиваксър

преди 2 години

Преди няколко дни Израел съобщи, че има лекарство и са го използвали. Никой от учЕните не споменава този научен факт. Първо, че няма нужда от ваксини, защото има лекарство. Второ, че по-ниската смъртност в Израел се дължи на лекарството, а не на ваксините. Но този филм вече го гледахме с протокола Зеленко, ивермектина и вит. С.

104

Darth shadow

преди 2 години

не вервам на ваксините и ковидобога също :)))

103

Stella Artois

преди 2 години

Темата на разговора е дали се нарушават правата на медицинските специалисти при въвеждането на задължителна ваксинация, а са поканили микробиолог да коментира. Защо не се допитат до юрист по въпроси, засягащи правата на гражданите? И тази изкрейзала бабичка докога ще я търпим да се развява по медиите?

102

Анонимен

преди 2 години

Да кажа на умните,които пишат тук,че тази женица била лекар и много знаела Колко хора измряха в ръцете на такива знаещи бе?Не можете да ги изброите,нали?Колкото вярвам на политиците толкова и на докторите.Вяра може да имам само на много близки хора и на себе си.Мой познат,чиито баща е лекар изказа мнение,че 90% от тия в интензивните ковид отделения умират именно от лечението.Интубирани и на 4 вида антибиотици.Слон да е ще пукне.Всичко друго е въс.Ни пуха,ни пера.

101

Demonaz

преди 2 години

Опорката с исраел не мина и сега новата е Дания. Що така ,бе другари ковид-комунисти?? Спасението е като в Унгария миналото да ви теглим шута.

100

антиваксър

преди 2 години

До Германец И къде са тези научни факти? Къде са проучванията какво се случва с ваксинираните след 2 години? След 5 години? Защо никой не пое отговорността?