37

Време за промяна

преди 2 години

Взехте ли си поука? Ще участвате ли в коалиционно правителство след следващите избори? Ако пак искате цялата власт, след като избирателите са ви дали само примерно 65 депутати, резултатът ще е същият. Дължите отговори на избирателите, не прехвърляне на вината на други и лични нападки.

36

???

преди 2 години

Дааа ,има ,,символика,,. Същото поведение като на изтърван ,невъзпитан , подрастващ.

35

Въпроска ?

преди 2 години

Грешките ги повторихте вече госпожо В. Василева ! Оценката на суверена за това ,което сътворихте в два поредни парламента е много ниска . С достойнство се извинете и оттеглете от политиката , моля ! И защо след като не одобрявате служебното правителство не съставихте качествен , постооянен кабинет ?!

34

Атанас Велмазов

преди 2 години

ВЪН ЧАЛГАРИ !!!!!!!!!!!!!!!

33

Да

преди 2 години

ИТН-има такива наглеци(некадърници).

32

Пресмехулко

преди 2 години

Некадърници аут

31

Off

преди 2 години

Има символика във всичко. Например - Василева си сменя фризьора. Ще си смени и работата - вече няма да е депутат. Ще гледа голямата заплатка през крив макарон.

30

Анонимен

преди 2 години

Брейкинг Нюз! ЦРУ е създало ИТН с цел, преброяване на ***.отите в България! Експериментът неуспешен! Машините за броене се счупили.

29

Анонимен

преди 2 години

ИТН - и.т.н. = и тъй нататък Граматика!

28

ББ

преди 2 години

До US Immigrantдпс-герб...резервният им вариант...финансират се през офшорни...е произвеждат и не продават нищо...наложиха ги през мутренските времена..."геополитика"...."тарикатлък"...откровенни престъпления и геноцид срещу Народа ни,опростачване...подмяна на ценности...насаждане на чужди...закриха над 1500 училища...умните и красиви...да си даскъл е...срамно е...глад...това ни налагат от 30 години...е нямат шанс..децата им ще ги презират и ще се отричат от тях...и офшорните им нямат стойност

27

US Immigrant

преди 2 години

Още по-интересно е откъде изскочи тази измислена партия ИТН и най-важното - КОЙ стои зад нея: ГЕРБ, БСП, ДПС или ДеСе.

26

ББ

преди 2 години

има...пратете славчо да прочете Историята ни...за.. Народно дело иска саможертви мой...не ...пози...справка Апостола ни!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Такива като вас ги наричаха "повтарячи". За трети път в първи клас, и дотам.

24

1 час и 30 минути

преди 2 години

До празните банкови сметки на Ангелов.Но разбирате ли, той не просто наказва 15000 учители средна интелигенция, той наказва и науката и дисциплините и сферите в които те работят. А чрез това уврежда и децата ви. За вас деца за нас ученици.

23

АНОНИМЕН

преди 2 години

Защо ли в ИТН всички са толкова трагични?! И тази Василева,и Митева,за мъжката част дори не ми се говори.Този,на когото Дончева уж е предлагала 500К,прилича на Дон Корлеоне,Тошко е пудел,макар сега и остриган,Филипчо просто кърти с облеклото си.Особено ми "харесва" жълтото му сакенце,сигурно от абитуриентския си бал го е кътал,та сега дойде времето да го сложи.Нищо не чуваме за Пламен Николов,несполучлив кандидат-премиер,явно става само за мебел у парламентЯ.

22

2 часа и 10 минути

преди 2 години

До празните сметки на Ангелов. Тази творба е за манталитета на човека, за интекта му, за разума му ... И ако някой човек накаже 15 000 учители и това продължава 14 години много говори за неговия интелект, за неговият разум, за неговата природа , за неспособността му да комуникира!И най-вече за съдия, мъчител, екзекутор на българското образование.

21

Анонимен

преди 2 години

Сашо Дончев колко лева ви плаща на глас? 1 лев ли, или повече? Кой издържа цирка на Слави?

20

Асан

преди 2 години

Ква е тая *** :)))

19

2 часа и 15 минути

преди 2 години

До празните банкови сметки на Ангелов!Дойдоха дребните за 15.09.Значи все пак 50 000 души учители са от значение. Но 15000 от тях са все още жертви на дискриминация и наказани от нацист!Разбирате ли да не си взема час, което ми се е случвало веднъж и да ме глобят е ок, но да си невинен и наказан срещу закона е неонацизъм.

18

Анонимен

преди 2 години

ИТН това е сбирщина от куцо и сакато събирани от кол и въже.