22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19А то работата била в това че албионският хазарт бил по - изфинен. леле, че тъпня! Хазартът си е хазарт независимо под каква форма съществува и по еднакъв начин изяжда главите на тези които се пристрастят. но както казах проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се (Илф и Петров). Всеки да се спасява сам глобално проблемът не може да се реши, поне засега. А и по - натастък.

21

Анонимен

преди 2 години

На острова има един основен ресурс - пари или финанси. Около 1/4 от световните пари минават през Лондон. Не ги мислете,не да опрели до краставици или капалъ чарши търговийка:)

20

Анонимен

преди 2 години

Ми да ги махнат бе, ама как ще стане в света най - много се печели от хазарт и дрога. Този аргумент винаги ще тежи най - много - печалбите. А пък това дали някой яде дървото никого не интересува. Истината е че с назидание и проповеди нищо няма да се промени. Трябва да се промени глобално мисленето и в политиката и в икономката. Но това няма да стане поне не в обозримо бъдеще. така че ще си имаме и дрога и хазарт. Всеки сам да си му мисли.

19

Анонимен

преди 2 години

Англичаните не залагат на ротативки и не си скубят косите в бинго зали като нашенци. Там хазартът е 90% спортни залагания, всичко каквото се сетите, от коне и зайци, до нелегални боеве с петли и кучета. Има и малко местни, които наред с балканците, търкат талончета като замаяни:) тоя Садик Кан, кметът, иска да го преизберат и явно залага на 'индо британците';)))

18

Анонимен

преди 2 години

тия ако не перат пари от какво ще кърпят икономиката? На острова практически няма ресурси?!?

17

Божков

преди 2 години

Ама що ве, нидей ве... !

16

За конете с капаци

преди 2 години

Гледам, коментари главно за мюсюлмани което не е предпоставка за ограничението а просто най-лесното и най-удобното за разбиране на хората, които са като коне с капаци на заучени фрази. Не може да се промотира безразборно хазарта, алкохол, цигари и прочие. Вредни навици които водят до пристрастяване. Като е установено, че е не малък проблем за тях и за подстратващите е напълно рационално и адекватно поне да не е на всякъде. Бивши комарджии няма, но защо и децата да гледат ?

15

Анонимен

преди 2 години

Кметът на Лондон е мюсулманин - паки, ако зависи от него всички лондончани ще бъдат обрявани а на трафалгар скуеър ще звучат молитви към аллах

14

Ggg

преди 2 години

Хазартът го държат тези от третата, всъщност първата вяра, дето Адолф не ги харесваше. Няма успешна хазартна компабия без хора от тази вяра в управлението и.

13

Наблюдател

преди 2 години

Човека си мисли, че след като Лондон е пълен с мюсюлмани и нещата ще тръгнат към "правата" вяра. Проблема опира до мафията която управлява подобни хазартни забавления по цял свят. Там не играе нито Християнство нито Ислям. Да не го обрежат повторно кмета..

12

Анонимен

преди 2 години

Да не забрави и свинското да забрани.

11

Анонимен

преди 2 години

Кмета им е ислямист. Исляма забранява хазарта. Аз не съм ислямист но също съм против реклама на хазарта както и на така наречените "бързи кредити". Има си банки за тази работа.

10

Анонимен

преди 2 години

Хазарта трябва да се забрани навсякъде

9

Пророк Илия

преди 2 години

Светлото бъдеще наближава. Сега се забранява рекламата за хазарт. Утре следва забрана за алкохола. До нова година следват забраните за качване на жени без мъж - придружител, защото е много опасно. После следва изискване за разрешение от мъжа, фередже и плътна дреха до земята пак по същите съображения. До догодина ще се въведе дрескод и за мъжете - никакви къси панталони, бански или парфюми. Брадата е препоръчителна. После следва разделно возене на мъже и жени. Браво на кмета Садик и избирателите

8

Али Реза Помакът

преди 2 години

Брат, а алкохола кога ще го забраниш? Бая пубове има за затваряне.

7

v

преди 2 години

разбира се. хазартът е забранен в корана. как може в Лондонистан хазарт?

6

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези деца които играят хазарт. От къде намират пари 11 и 16 годишните. 55 хиляди са станали зависими. Майките и бащите им на тези деца не виждат ли децата си. Изобщо интересуват ли се от тях възпитават ли ги. И после ще ми казват че Капитализма бил по добър от Социализма. Да. Ама друг път.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия заприличаха на Буркина Фасо.

4

Пустиняк

преди 2 години

И бързите кредити. Казината вън от градовете.

3

Анонимен

преди 2 години

Това е напълно в ттон с ислямисото бъдеще на Лондонистан, един ден може и задължителни бурки да въведат.