144

ъъъ

преди 2 години

Мосад казват ли нещо по въпроса?

143

Майстора

преди 2 години

И на тоя са му сложили нещо в гащите... Ковичок. Как пък единствените известни умрели от ковидизмишльотината са тези които говорят против нея... Магията на ковид.

142

И да не са го

преди 2 години

Убили , веднага това ще си помислим !

141

талибаните са умни !

преди 2 години

Като се построи армията на Щатите и тръгне те са изпокрият ,а после като си легнат излезнат свършат си работата и пак се изпокрият.... Не става да си виден антиваксър срешу тези !

140

Какво става на Зе--

преди 2 години

--мята на повечето хора е ясно , КОгато няма начин за колонизиранена друг свят и е ясно .чее сме започнали самоунищожение във което тези със парите са обречени да оцелеят за сметка на другите и то след някакви си 30-- 50 г е ясно какви истории ще ни се случват нон стоп ....всичко което е било до сега или трябва да изчезне или да се промени в полза на по-управляващия и местещ фигурите . Управляващата света група гледа 100 г напред живеещия със 12 деца във колиба гледа във чинията днеска да има

139

Убили са го

преди 2 години

За да разбият анти-ваксърското движение за права и свободи.

138

GK

преди 2 години

умирайки от ковид призовава да не се ваксинират. Да не е само той прецакания.Крив до последно

137

Анонимен

преди 2 години

До Лошото е че е виден Що да е лошо, нали не е починал "от Ковид"? Най-много да е "с Ковид", а това не е никакъв повод за безпокойство: шансовете за такъв изход са нищожни така или иначе - като от обикновен грип, нали така?

136

Анонимен

преди 2 години

да видяхте ваксър да агитира, само неваксиниранио от болници, нямал въздух, но го снимали, цирк, цирк, цирк, ваксата е убийство законно при това, подписа ви е наличен

135

Анонимен

преди 2 години

Като гледам и тоя форум се поразреди откъм антиваксъри....

134

Анонимен

преди 2 години

До до 89/149 "Има много начини да докараш човек до машинка за обдишване. Да не мислиш,, че няма да го докарат и без ковид?" Е кажи какви са, не ни дръж в напрежение!

133

Германец

преди 2 години

Дарвин ви го е обяснил отдавна...

132

до 89

преди 2 години

Има много начини да докараш човек до машинка за обдишване. Да не мислиш,, че няма да го докарат и без ковид? Но кога ще покажат да погледаме ваксъри закачени за машинки. Или няма такива? Бреей нямало! Ама няма да покажат. Неудобно е някак си а и съвсем политнекоректно. Това е като оня на който не бива да му се споменава името от Хари Потър.

131

Лошото е че е виден

преди 2 години

Така много по-лесно се удря срещу антиваксърите ! А онези със ръкавиците въобще не са видими ! А когато са заложени милиарди и ти им пречиш ......

130

Анонимен

преди 2 години

препарата сложен в всеки под подпис, ще се контролира с взаимодействащо вещество от кемтрейлс

129

Анонимен

преди 2 години

докат е кампанията, който няма акъл да мисли, да премине в племе лаборатория и мишка

128

Ха-ха

преди 2 години

При условие,че и ваксърите умират,все тая.

127

Анонимен

преди 2 години

До ХХХ "Ето как някой решава кой да убие от ковид ......за назидание на всички които не искат да спазват мерките ......типичен нов световен ред !" Всеки истински анти-ваксър знае, че Ковид не убива. Питай Калния, никой никога не е виждал умрял от Ковид. Нещо си назад с материала.

126

КуКлус

преди 2 години

Не ми е ясно едно .....тия които до оня ден говореха че планетата ни е пренаселена ...че сме твърде много ....сега правят ваксини и казват "ваксинирайте се за да не умрете" ? Хич не намирам логика .....Все едно да искам да разкарам старите керемиди пред вратата си ...ама да ги вардя някой да не ги открадне ....

125

Анонимен

преди 2 години

за 4 седмици 3ма антиваксъри, за нито един ваксър не написаха, кое е по достоверно кат се замислите?