25

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО

преди 2 години

ПО ДОЛУ ПИСАЛИТЕ ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ОТ КЪДЕ ИДВАТ 700ЛВ ЗА ДЕЦА СИРАЦИ- ЕЖЕМЕСЕЧНИ ДАРЕНИЯ НА СЛУЖИТЕЛИ В МВР, ДАРЕНИЯ, SMS КАМПАНИИ- КАКВО ВИ ПРЕЧИ ПО ФИРМИ И СТРОИТЕЛНИ БРАНШОВЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ПОДОБНИ АКЦИИ И ДА ПОДПОМАГАТЕ СЕМЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ СИ СЛУЖИТЕЛИ И РАБОТНИЦИ, А НЕ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯТЕ- ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО- НЕ НАСЪСКВАЙ, НЕ РАЗДЕЛЯЙ.

24

SHEFA

преди 2 години

ВСЕКИ САМ СИ ИЗБИРА ПРОФЕСИЯТА-ВЪВ ВСИЧКИ ПРОФЕСИИ ИМА РИСК.-ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ПОДЦЕНЯВАМЕ ДЕЦАТА ОСТАНАЛИ БЕЗ РОДИТЕЛ ЗАЩОТО ГО Е УДАРИЛ ГРЪМ НА СТРОЕЖ-КАТАСТРОФА ПРИЧИНЕНА ОТ ДРУГ УЧАСТНИК В ДВИЖЕНИЕТО-ИНЦИДЕНТ НА РАБОТНО МЯСТО.-ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ.

23

SS

преди 2 години

А за другите деца на загинали работници няма ли нещо ? Или те са по долна категория хора ?

22

Анонимен

преди 2 години

Ако се подпомагат тия търтей, по - добре да не бъдат възнаграждавани с такива месечни суми. Не трябва да се дават 700 лева допълнително месечно на полицай, който е посягал на протестиращите . Сумата е голяма за българския данъкоплатец и не е за биячи.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз до сега не съм чул за полицай загинал в престрелка с бандити. Затриват се на работа, защото им е толкова акъла. Да си се застраховат приживе. Никой не е длъжен да им хрантути родата .

20

милиционер

преди 2 години

и аз пострадах миналото лято, счупих си пръста в зъба на един протестър ли къв беше, ся чакам да мъ награди шефа, ама малко ми се виждат 700

19

еееебалла

преди 2 години

еебалла

18

А

преди 2 години

Споко тия са безсмъртни, никой няма да вземе от парите на данъкоплатеца

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - Срамотата е, че ти срам нямаш.

16

Муахаха

преди 2 години

Плащайте р0бе, че иначе ке ви млатат под колоните и ке снимат с телефона как сексуално насилват приятелката ви...документирано е на видео!

15

Ахаааа

преди 2 години

А загиналия строителен работник по време на работа пари за децата му няма?! А? Щото са чумави нещо!!! ГНУС!!! Огромна ГНУС!!!

14

До 13

преди 2 години

От работодателят при който са загинали докато са работили.

13

Анонимен

преди 2 години

На децата на починали родители от хилядите други професии, кога? Опс, забравих, те няма да бият протестиращите срещу корид тиранията.

12

От 11

преди 2 години

Тези пари обаче да отиват при деца на починали служители, които са си свършили съвестно работата, а не на тия, дето бият собствения си народ, тия, дето биеха мирно протестиращи НЕ заслужават и една стотинка увеличаване на заплатите им!

11

Анонимен

преди 2 години

Това е много добра дума за тези деца, да не мрънкат и недоволстват! Държавата толкова може, не се оплаквайте и не недоволствайте! Браво на Служебното Правителство на Президента Румен Радев! Все пак, когато има почтен,образован и добър човек във властта като г-н Румен Радев, резултатите за жизнения живот в България са добри.

10

данчо

преди 2 години

А кога ще се помисли за пострадалите от МВР.Кога ще видим осъдени еничари за безчинствата си под колоните на МС?

9

Петко

преди 2 години

Тия от МРВ знаят само да скачат от храстите да пишат глоби за без колан, и да пазят шайката управляващи от народа ! Друго от тях не става !

8

Анонимен

преди 2 години

Защото България е полицейска държава затова! не виждате ли че държавата се управлява само от шапкари и винаги ще поддържат своите колеги? То в политиката няма един нормален човек. Всички са милиционери, военни, охранители, пожарникари все хора от системата.

7

Анонимен

преди 2 години

а пострадалите от служители на МВР?

6

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО?! Държавата умишлено и целенасочено ни настройва едни срещу други! По каква причина (?!) работещите в МВР са по-работещи от другите! Това е пълно безобразие!!!