183

До 280

преди 2 години

Прав си, но такива са по-големи негодници! Веднъж се клел във вярност към социализма в БГ и СССР, после в САЩ. Такива са кариеристите и предателите!

182

:)

преди 2 години

До Анонимен 276 Чао, неграмотна гербава калинке :) Беше ми неприятно :) Идейно, а :)

181

Анонимен

преди 2 години

силно убедителна е мълвата че от Хипократовата клетва лесно и приятно без да се преписва 80 стр и да продава шнорхили на връх Шипка в тиимвуърк набързо под летвата е минато към Хайпокрадлавата такава

180

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да говорим и пишем, Борисов е 10 пъти по- загрижен за народа и със 100 пъти повече опит от мишока Радев, Мая общата, Христо с гумената лодка, канадския гражданин Кирил Петков и съдения Асен Василев.

179

Анонимен

преди 2 години

До До Зозо Радев никога не е бил "натовски генерал". Той е обучен през Социализма, и в манерката му е дълбоко вкоренено съвеЦкото мислене, както и отдадеността му на Русия. Доказвал го е неведнъж с действията си (с думите се поприкрива по последните години, но пак от време на време се изпуска).

178

До Зозо

преди 2 години

Радев е злобен кариерист и страхлив лицемер! Кри се в президентството без да му чуем гласеца, а после като получи одобрението на Херо Мустафа започна с клоунските изпълнения. А за САЩ е по-лесно да командват техен генерал (натовски), какъвто е Радев.

177

ДО 267

преди 2 години

А ти сигурно си фенче на банкянския либерал

176

Анонимен

преди 2 години

С кражбите си, тези герберски шефчета, са отговорни за страшно много смърт. Никаква жалост за тези дяволи, на дръвника!

175

Анонимен

преди 2 години

До :) Грамотността идва първо като начин на мислене и след това като всичко останало. :)))) Някои от вас ще си останат с "всичко останало", защото идейно, и като начин на мислене, сте още в пещерите. :)))))) Кратко резюме: ти си маргинал, който е нати-ваксър и гласува за червен диктатор. До-Виж-Да-Не! :))))

174

анонимен

преди 2 години

КОГА ЩЕ ПОКАЖАТ ИМОТНАТА МУ ДЕКЛАРАЦИЯ КАКВО ПРИТЕЖАВА. ДАЛИ ТИОВА НЕ Е ОСНОВНАТА ПРИЧИНА. ЗА ТЕЗИ ГОДИНИ КОЛКО ЛИ Е ПРИСВОИЛ. ЗА СПОСОБНОСТТА МУ КАТО ДОКТОР НИЩО ЛОШО. СПЕЦИААЛИСТ. НО ЗА ОСТАНАЛОТО ГОЛЯМА ВЪПРОСИТЕЛНА..

173

Зозо

преди 2 години

Рундю е класически БКП м р ъ с ни к. Така действаха и едно време тези от ДС.

172

:)

преди 2 години

До Анонимен 267 И как точно установихте, че е диктатор :) Понеже е против бацката ви ли :)

171

Това е диктатура!

преди 2 години

Радев състави служебното правителство по един критерий - да мразят Борисов и ГЕРБ. Даже не провериха, дали са български граждани, дали са неосъждани и т.н. От няколко месеца са на власт, но успяха да уволнят кадърни специалисти и да назначат свои приятели...

170

:)

преди 2 години

До Анонимен 263 Само, дето написахте "буквално" :) Ама иначе било метафора :) Фактът, че не знаете да членувате правилно, само показва, че не можете нищо да ми разяснявате :)

169

Анонимен

преди 2 години

Гнусен престъпник. Да гори в Ада

168

до 265

преди 2 години

аха ами по добре диктатура от колкото да дойдат да ти опрат дуло на автомат и да ти вземат бизнеса....чаткаш, питай зам кмета на ст загора що си подаде оставката преди 6 години.

167

Анонимен

преди 2 години

А сего го назначете за 20 години в Централен Софийски

166

Анонимен

преди 2 години

До :) "За 65 % от българите е Румен Радев." Знам :))) Само исках да потвърдиш, че си фенче на червен диктатор. Както се казва, нямам повече въпроси! :)))

165

Анонимен

преди 2 години

е сега ще осъди болницата ще прибере едни кинти, ще го възстановят на работа и после ще си замине.

164

До 257 Стефанов

преди 2 години

Пишеш глупости или ти плащат да ги пишеш! При Борисов имаше проблеми, но не и диктатура! Сега има диктатура при едноличната власт на Радев и неговите послушни лакеи, на които им заработваме високите заплати!