13

кантарджията

преди 2 години

Ааа,не верно вирусолога-математик Витанов е открил формула за засичането на Делта,умножава броя на вирусите по 3.14 и готово.

12

Анонимен

преди 2 години

Щом се появи някакъв вариант,като мутация на предшестващ вариант трябва да се сравнят двата варианта по нуклиотидна база понеже възоснова на нея,на последователноста на съчетанията природно се делят при рамножение за разлика,несъответствие в обема й-къса,дълга,нормална,коя от тях как приета за основна предшестваща по която се размножават основния вариант с репликации на нея с повторно изграждане на строежа й структурно и по състав за което по туй се различават и несъответстват базите на варианти

11

Анонимен

преди 2 години

много по труден а всеки ден надписват по 2-3 бона заразени

10

Анонимен

преди 2 години

РАЗБРАХТЕ ЛИ БЕ, МАРАТОНКИТЕ СА ВИНОВНИ! В ТЯХ СЕ РАЗВЪДИЛ НОВИЯТ ГА ДЕН ЩАМ... ПРЕДНИЯ ОТ ЖИВОТНИ ДОЙДЕ, ТОЯ ВЕЧЕ ОТ НЕОДУШЕВЕНИ ПРЕДМЕТИ.. *** НИЕ ЗНАЕМ, ЧЕ НЯМАТ ДУШИ РОТШИЛД, БЕЗОС И ГЕЙТС...

9

Анонимен

преди 2 години

Трудно го засичат защото много не се боледува от това нещо как да хванеш вирус при здрав човек.

8

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли ви е смешно? Голям кеф да се смееш на гроба на всекидневно умрелите. *** така е в България. Гайда свири, майка плаче.

7

ми, ся...?!

преди 2 години

Малии..., кво ли нъ чака тази зима??? Поскъпване на електричество, вода, храна, услуги... а, ако ни спретнат и едно Локдайунче... шъ забравим за вируса!

6

Анонимен

преди 2 години

А как точно го засичате, като ПСР тестовете отчитат над 100 вируса по информация на американската здравна служба?

5

Муахаха

преди 2 години

Тоя Вирус е Толко Опасен, че даже с Тест не Може да разбереш, че си болен от него!

4

Падам от смях

преди 2 години

Той PCR по принцип нищо не засича,и децата вече го знаят.Показва гьотер положителни и отрицателни проби,да не говорим щамове да различава:)

3

China Fox

преди 2 години

Информацията от комуниидните китайци винаги трябва да се чете без каквото и да било доверие. Напр. , ако пишат, че са открили 60 човека, най-вероятно са 6000. Ако пише, че на въпросният баща са му правени 10 теста, най-вероятно е 1. Всички комунисти са "честни", особено тези в Китай.

2

Анонимен

преди 2 години

60 души на 1.3 милиарда :). Това си е супер екзотична и рядка билест

1

Анонимен

преди 2 години

тц, смятай