17

намушкайте

преди 2 години

и него но без ,,помощ,,

16

Койчо

преди 2 години

Всички знаем кой си служи с ножове.

15

решение

преди 2 години

спешно трябва да се отворят трудовите лагери и да се възобнови смъртната присъда !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Този ДБЛ по-добре да се моли жената да оживее, че в противен случай дълго ще го "мушкат", за френската любов да не говорим!

13

джентълмен

преди 2 години

До анонимен. Нямах предвид лично вас. Просто изразих становище. Що се касае до "лошите жени"..., ами връзката с такива би трябвало да е "силно" краткотрайна, а контактите с тях прекъснати перманентно!!! -)))))

12

Бравус

преди 2 години

Оправиха си заглавието след справка в интернет как се пише правилно!Бравус)))

11

Анонимен

преди 2 години

До джентълменРазлично е, писах, че има мъже и мъже, както жени и жени.....:)))Има жени, дето са по-лоши и от най-силния мъж, карат го да се чувства "лошия" гангстер.....хахахаха :))) Зависи си от човека, иначе това не е нищо....имаше взрив във Варна от ревност, пак там един застреля жена си с любовника, остави две деца сираци.....:)))

10

джентълмен

преди 2 години

Странни хора..., виждаш, че нещо не "върви" във връзката ви, ами ставай и си тръгвай, разделете се като приятели без насилие и грубости! Имам много "бивши" с които останахме дори по-добри приятели след като скъсахме, а с някои от тях дори преспивам.

9

Анонимен

преди 2 години

Едно време за журналистическата неграмотност имаше един виц за заглавие във вестник, което гласи: "Труп намери полицай". Същият виц беше смешен, защото хиперболизираше глупостите, които се пишеха понякога във вестниците. Тогава подобна неграмотност беше рядко срещана, но сега в поколението на социалните мрежи, е повсеместна. Вицът дори вече не е смешен, а кара човек да изпитва тъга, нихилизъм и отчаяние, защото е тъждествен с обективната истина.

8

Анонимен

преди 2 години

Еми има мъже и мъже, както жени и жени.....хахахаха :)) Помислил съм си да набия един тупаник на тази с която ходя, обаче предпочетох да не го правя....хахахаха :)) Има къде по-лоши нещица да навредиш на едно момиче/жена отколкото да е изкормиш като животно.....хахахаха :)))

7

Възмутен

преди 2 години

Тоз сороски Пар цял го списват "джурналисти" от новите "българи"!Умишлено убиват българския език!

6

ромчу

преди 2 години

Заглавието на статията би трябвало да е - "Мъж намушка жена в корема, жертвата му (или жената) се бори се за живота си". Или - "Мъж намушка жена в корема, лекарите се борят за живота на жената/жертвата му"!

5

Анонимен

преди 2 години

Ерол Емилов...кой се бори за живота си..коча или жената..каквото името,такова и писането...откъде ви намират..не знам

4

Lmao

преди 2 години

Кой се бори за живота си, мъжът или жената?

3

5 годишен

преди 2 години

Такова словосъчетание (Мъж намушка жена в корема, бори се за живота си) и 5-годишните вече не правят

2

Въпрос

преди 2 години

А какво му е станало на Асан дето намушкал жената че се бори за живота си?

1

Анонимен

преди 2 години

Коригирайте заглавието!