13

Анонимен

преди 2 години

В друга статия пише, че преболедувалите учители са 22%, демек този вирОс е само медиен, ако беше толкова заразен щяха да са преболедували 95%.

12

Анонимен

преди 2 години

А ако има грипна вълна ко праим?

11

Анонимен

преди 2 години

И как ще го определите този випуск с най-много заболели и контактни, след като никой не тества учениците и се покрива се, че са болни. Ходят си сополиви, кихащи и кашлящи присъствено, защото били настинали. Отделно директорът заявява публично, че дори да е установен болен с Ковид, той бил с маска и не бил заразил останалите. Информация към РЗИ не се праща, никой не се карантинира. Училището пламва, но болни няма. Реалност от 2021. Как ще го предотвратите, като сте им развързали в момента ръцете?

10

Анонимен

преди 2 години

Учениците са най - голямите вирусоносители , на тумби по пейки по улици , а да не говорим във трямвая без маски ....

9

Анонимен

преди 2 години

Опасността от заразяване с ковид е най-голяма в претъпкани и недостатъчно вентилирани или проветрявани пространства, където инфектирани хора прекарват дълго време в близост с други лица. Българските училища са точно такова място.

8

Анонимен

преди 2 години

В училищата учители,персонал,родители без Green pass в Италия например няма да влизат,за нарушители 400?-1000? глоба!!

7

Анонимен

преди 2 години

Единственото правилно при сегашните обстоятелства би било просто ако много деца се разкихат, да ги пускат в грипна ваканция или да минават на онлайн обучение за две седмици. През останалото време да си учат нормално, без маски и тестове!

6

Анонимен

преди 2 години

кви 10% трупове те гонят?Камоли сред учениците.Досега са починали 20 000, 98% от които пенсионери.При население около 6 млн, процента на труповете гони 0,3%, до 10 % може да стигнем ако пак затворят болниците за планови операции, тогава обаче причината няма да е супер дупер опасната настинка

5

Колио

преди 2 години

Бас хващам че ще излислят,нещо и то ще е задължително ваксиниране от децката градина.

4

Стария

преди 2 години

И какво? 10% трупове си е допустимо. Така ли? Балансът между присъственото обучение и безопасността е да остане изцяло на 100% дистанционно обучение.

3

Добре де

преди 2 години

Как едно време имаше грипна ваканция за 2 седмици и всичко беше ок.Освен,че се дудне по 24 часа за тоя кромид не виждам какво му е страшното.

2

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Абсурдистан.България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт. Реалността у нас абсурдна: лекар, началник на Ковид отделение в държавна болница, води протест срещу противопандемичните мерки.

1

Анонимен

преди 2 години

И как ще установят тези 10 %, след като у нас децата дори и болни не ги тестват?