83

ДО 109

преди 2 години

ОЩЕ ЕДНО ОПРАВДАНИЕ КАТО УЧЕНИЧКА: АМА ТАКА Е В ЦЕЛИЯ СВЯТ! ИМЕННО, СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, МАЙ НА... ПОТВЪРЖАВАШ МИ ТЕЗАТА ЗА СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ.

82

Анонимен

преди 2 години

Боко заплаши, че ще ни се стъжни живота ако не го върнем.....хахахаха :))) Изпълнява си заплахата, какво искате :)))

81

Свалихте

преди 2 години

Бойко, сега си понесете последствията, даже пак го изберете Радев или дайте 121 гласа на Чалгаря да ви "спаси" от беднотията ... наивници!

80

Анонимен

преди 2 години

АКО БЯХТЕ ВАСКИНИРАНИ КАТО У ЕВРОПАТА НА 70%, СЕГА ЩЯЙТЕ ПО МЕД И МАСЛО... ВЕРВАМЕ НА ЛЪЖИ НИЕ... *** НЕ СТАВА НЕЩО...

79

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев!

78

Анонимен

преди 2 години

Цените в България и в Германия в големите немски супермаркети са еднакви. Има някои неща малко по-скъпи в Германия, други по евтини , но като цяло са съизмерими.Голямата разлика е че продавачката в кауфланд там получава по 2500 евро заплата чисто , а тук по 500

77

ДО 107

преди 2 години

ЕТО Е ГЛАВНАТА ОПОРКА: ВАКИНИРАЙТЕ СЕ , ИНАЧЕ ЩЕ Е ТАКА! САМО ЧЕ И ТЯ Е ВРЕМЕННА - СЕГА НА ЗАПАД КАТО СА ВАКСИНИРАНИ 80% И ПРОДЪЛЖАВА БЛОКАДДАТА, СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДДА ГИ ЛЪЖАТ!

76

Анонимен

преди 2 години

Русофилната пасмина пак зави на умрело. Отваряйте магазини за олио, бизнес идеята е пред очите ви, спрете да виете! Като се нормализира цената на олиото, тогава цената на нещо ще се качи и ще почнете новото скъпо да продавате. Нямате нюх, безделна ***. Седнали ми на столовете в държ. адм. и искат да им било евтинко. Не става.

75

хаха

преди 2 години

Ама разбира се, че президента Радев не е виновен и няма нищо общо. Нищо че вече половин година цялата власт в държавата е в неговите ръце. Ама било спекула, ама нямало газ, ама картели се образували. Еми нали работата на държавата е да регулира търговците? А ако пък съвсем не може да се справи с монополите, тогава какъв въобще го дири на държавнически пост ?

74

Анонимен

преди 2 години

Високите цени са гарнатирани от лъжливите и крадливи комунисти!

73

ЗА БОГА БРАТЯ,

преди 2 години

ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ! ДОКАТО НЕ ВИ НАБОДАТ С 5 ИГЛИ, НЯМА ДА ВИ ОСТАВЯТ НА МИРА! ЩЕ ВИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА С "МЕРКИ" ДОКАТО ОТКАЧИТЕ!@

72

Анонимен

преди 2 години

ПАЗАРНА ИКОНОМИКА - ПОДЧИНЯВА СЕ НА ЗАКОНА ЗА МАКСИМАЛНАТА ПЕЧАЛБА. ВДИГНЕТЕ ЦЕНИТЕ СЪС 150% И ЩЕ НАУЧИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗАКОНИ, А НА ШОПИТЕ С 300% - ИМАТ МАНГИЗИ.

71

Анонимен

преди 2 години

ТУКА СЕ ОПИТВАТ ДА СИ ПРАВЯТ ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА ЗА РР И ББ. ЕДИН ВИКА, ЧЕ ТАКА БИЛО В ЦЯЛА ЕВРОПА. ИСТИНАТА Е, Ч Е ВЪОБЩЕ НЯМА СВЕТОВНА КОНСПИРАЦИЯ ОТ СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО (ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА) , НАЛИ? ХАХАХА

70

Анонимен

преди 2 години

Аз помня, че преди 3 години по същото време при цени на бензина по 1.80 имаше протести и блокади от БОЕЦ и всякакви безделници дето сега се бутат да стават депутати.Сега при 2.30 литър бензин, всеки си трае и вика , ами то международни пазари , какво да правиш.Хахаха , все едно преди 3 години сме добивали петрол и не сме зависели от международните пазари.

69

ЗА БОГА не КУПУВАЙТЕ

преди 2 години

ИСКАМЕ ПРОМОЦИИЙКИ!!! у КАУФЛАНДУ!!

68

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето чакат от Радев да йм вдигне заплатите и да йм свали цените са неграмотни, мързеливи, безработни роми. Бабалюги, той е президент бе, не премиер в прламентарна република. Глупави ли сте или така ви го диктуват? ходете ревете на лоената топка в банкя дето 12г ви клати.

67

Иван

преди 2 години

Днес на пазара в Аспровалта се предлагаха домати на 0.65 евро цента килограма. Праскови на 1.25 евро, смокини на 2.5 евро и т.н.

66

ГЕЙТС

преди 2 години

ВАКСИНИРРАЙТЕ СЕ С 4 ИГЛИ, ДА НЕ ВИ ЗАТЕГНА КАИШКАТА...

65

Анонимен

преди 2 години

Стига глупости, пишете за Ковида!

64

до 78

преди 2 години

Инфлацията е около 2, 3 процента всяка година от 2007 насам. Тази година ще е над 6%, а като нищо може и да е доста повече. Що тъй?