123

До унуфри

преди 2 години

Ами вземи цената на тока, като не ползваш олио бе ***! И ток ли ползваш по една бутилка на месец?!? И тока не влиза в калкулацията на всяка една стока на пазара, нали!

122

анонимен

преди 2 години

Скъпата трапеза е благодарение на временното правителство на мутрат Радев.Това поскъпване и инфлация е началото на нова виденова зима. Ако пак изберете Радев, Рашков и харвардските лъжци, няма да ви трябва тоалетна хартия, защото няма какво да изхождате.

121

Анонимен

преди 2 години

До Унуфри . . .Фиксацията на Олиото е , че скочи за кратко време с почти 50%.Бензина скочи само с 30% от 1.80 до 2.3 и затова е на заден план.Парното и то скочи юли с 20%, ама все още е топло и хората не са го усетили по сметките си. Скоро и това ще стане, като зимата започнат да им идват сметки по 200 лева за парно, сигурно и на студено стоите и то няма да ви е проблем нали

120

Чорапче

преди 2 години

Юмруче къща не храни! Трябва работа и акъл! А зеленото чорапче нито знае какво е работа - цял живот е бил на държавна хранилка! Нито акъл има - приказката за учението не е случайна! Вярвайте още на хасковския селянин, заради пагоните и наизустените речи! Той за 5 годинки стана милионер от заплатка само, а вие мислете как ще си плащате тока! Деееааа и стадото просто, деееа

119

Унуфри

преди 2 години

Не мога да разбера, каква е тази фиксация върху цените на олиото ?!?. Мигар българина само д.ганска баница яде ?!? Моето семейство ползва по един литър на месец. Дреме ми дали струва един или 10 лв. !

118

РусенецЪ

преди 2 години

Абе хора, просто се организирайте 10-на човека и си пазарувайте от чужбина по трайните продукти. Гюргево /Румъния/, олио 2.20, сирене и кашкавал от домашна мандра съответно 6 и 12 лева. И свинското, и агнешкото са с 30 ... 40% под българските цени. Редуваме се и един път седмично един от нас пълни колата с продукти.

117

Муахаха

преди 2 години

Преди година фигуранта плашеше народа, че при управлението на Борисов хората ще мрът от глад! Вече 6 месеца фигуранта управлява еднолично и хранителни продукти и ел. енргия скачат главоломно!!!! Няма по лошо от управлението на злобен популист!!! Тежка зима иде! Радева зима! Щетите могат да се ограничат само с гласуване срещу този предател!!!

116

хаха

преди 2 години

Идва тежка зима и Рашката да му мисли как ще си отоплява имотите и 12 тоалетни

115

Анонимен

преди 2 години

Каква инфлация бе хора. Депутатите си вдигнаха заплатите на 10 К , предлагат си по 500К за трансфер в друга партия. Фигуранта с 15 бона заплата за да безделничи и два пъти в годината да се качва до Шипка.Вие ако вземахте по 10 хиляди , дали щеше да ви е проблем, че олиото било 3-4 лева и подобни глупости.

114

селянин

преди 2 години

иде Виденова зима но с европейски мащаби лошо ного лошо

113

do 152 programist

преди 2 години

вие не попадате в човешкия вид и никой освен продавачите на тестени изделия не го интересуват вашите желания

112

няма не искам, няма

преди 2 години

Абе Чалгаря като говореше за изчегъртване, явно е имал предвид българският народ. Добре се справяте, изчегъртването върви с пълна сила.

111

глав човци

преди 2 години

доде чакате някой да ви "оправи" ту тоз ту онзи, така ще е. Кът ви дойде акъла сами да се оправяте, тогаз ще стане работата

110

Анонимен

преди 2 години

До 104.Е то точно за това тука е по скъпо.Защото в Германия няма спекула.Там държавния орган по контрола за една бутилка престояло олио такава глоба ще ти тръсне,че има да се чудиш от къде ти е дошло.Когато германците започнат да внасят коли втора употреба от България на цените на нови,тогава и ние ша са упрайм.Ама тиквите,така и не го разбраха 12 години. "Икономиката ***"( не чиновниците оправи). Знаменита фраза.По канцелариите не мога да се разминат от тъпканица.

109

Тарикат

преди 2 години

Ами щом всичко поскъпва, явно пак ще трябва да режа работниците. Да се сърдят на политиците, мен не ме интересува. Аз си гледам моята сметка.

108

Програмист

преди 2 години

Сьомгата, хайвера и всички морски дарове само да не поскъпват. Ние друго не ядем.

107

протести кога?

преди 2 години

Само едно да ви питам: някой от вас спомня ли си кога за последно за толкова кратък срок има такова голямо увеличение на стоки и услуги?

106

Анонимен

преди 2 години

3 месеца се занимават само дали нсо ще охранява главния прокурор. Сега пак ще свикват извънредно заседание да махнат защитата на защитените свидетели от прокуратурата.Това им е целта в живота, на сегашните политици.Нищо друго не ги интересува, дали скача ток, храни, парно и дали хората са ОК. А забравих, че още първата седмица си вдигнаха депутатските заплати на 10 бона.

105

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай нормалните хора ще попитат, които са министрите на икономиката и финансите в момента. Е, кои са министрите?

104

ами

преди 2 години

гледайте си краставици, ко сте се заврели в тез панели и ползвайте зехтин, кът поскъпнало олиото, бах ти зевзеците