143

Анонимен

преди 2 години

За съм на 8К. В моето семейство не консумираме олио, консумираме само зехтин - екстра върджин, студено пресован.

142

Българин

преди 2 години

Да се въведе закон за държавна регулация на цените! Цените да се определят от държавата както е на запад в Скандинавия.

141

Анонимен

преди 2 години

Защо се използва безвремието и всеки надува цените.Да се въведе закон,при тези епизоди,да не се пробват,хлебари топлофиканти,централи,газовици, водоноски и т.н.Ако питате Слънцето, от Банкя,бедни няма.

140

Анонимен

преди 2 години

Няма значение, всичкото тук са ИТа с 5/6 цифрени заплати

139

Анонимен

преди 2 години

*** разбира се че Радеф не е виновен. ГЕРБ му подлива вода, а кривата му чутура никога не е виновна за нищо. Нищо, че в крайна сметка управлява вече 6 месеца...

138

2 лв. хляб

преди 2 години

А някой в крайна сметка, ще отговори ли какво се случва ?

137

ЦИНИК

преди 2 години

Ич дъ не ви дреми бря ! Кът играй сопата зимъскъ сичко жа падне ! Тояга не играй ли няаа управия !

136

баба мара

преди 2 години

днес олиото в тмаркет е 4.75 лв за литър това е наследството от герб и евросубсидиитев същото време св месо 4.90 лв за кг но не се знае откъде е и на колко години еза плодовете и зеленчуците да не говорим

135

фолк

преди 2 години

ЩОТО НЕ СИ СПАЗВАМЕ ОБИЧАИТЕ Е ПРИЧИНАТА. Я ДА ИЗЛЕЗЕМ НА ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА 20 000 СУРВАКАРИ СЪС СУРВАКНИЦИ И ДА ГИ ПОЧНЕМ... ИЛИ ЩЕ СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ, ИЛИ ЩЕ ИМ СМЪКНЕМ КОЖИТЕ ОТ ГЪРБА!

134

Анонимен

преди 2 години

трябва да възродим българското село, поне да си поризвеждаме био храна и да живеем на чист въздух,трябва да се прегрупираме , селото е нашата база като държава и затова сме в упадък. градския модел е лъжа за глупавите селяни, умните могат да развяит селските райони, другите роби да се блъскат в градската замърсена среда.

133

До РЕМС

преди 2 години

Къв капитализъм бе другарю! Управляват те тъмно червени другари и генерали!Тук никога не е имало капитализъм, както и никога не е имало и кумунизъм!Само грабежи! месеца социалистите са в еднолична власт и всичко скача!Ден година храни!Искат за няколко месеца да наваксат това че 10 години ББ им спря повечето кранчета!Какви теории ми развиваш, всичко е ясно!

132

Анонимен

преди 2 години

накарайте сащ да плащат за базите, да увеличим държавните приходи

131

пена

преди 2 години

Гарантирано от Радеф :-)

130

РЕМС

преди 2 години

КАПИТАЛИЗМЪТ E В СТИХИЯТА СИ !!затова заглушават 9 септември , защото сега става по- лошо от тогава ! да не ги изметем !

129

До 170

преди 2 години

Абе ***, какво наследство от ГЕРБ, каква лоша реколта! Има 20 годишен рекорд по добив тази година на повечето основни култури в БГ!Това, че ти не знаеш как да отгледаш 5 корена домати в двора,не е показателно за цялата държава!Какво наследство от ГЕРБ?!Лукоил и енегийната мафия минаги са били в ръцете на БСП!! Сега си ги отвързъха и гледат да ушушкат народа!!!!*** платен!!!

128

Анонимен

преди 2 години

Както са тръгнали до нова година може да изтрием ръста на заплатите от последните 5 години. Пак излъгаха хората. Работа, работа, работа и накрая пак си на същото ниво от което си почнал. Полза никаква. Прогрес нула.

127

Анонимен

преди 2 години

Фигуранг ,мутра и чалгар къща не хранят !ОСТАВКА

126

Анонимен

преди 2 години

От статията се виждат две неща. 1. Има поскъпване. То идва от горивата и енергията(наследство от ГЕРБ плюс влияние на борсите), лоша реколта(всеки с двор на село е забелязал тази година, че е зле) плюс тенденция за инфлация в цял свят(Германия, САЩ,...). 2. Доходите последната година скачат с 14.1% при 70% хора осигуряващи се на под средната заплата. Поне половината от тях са измамници, които се осигуряват на МРЗ, но имат по-висок в пъти доход, даже и фирмаджии с десетки хиляди печалба.

125

Монката

преди 2 години

Какво очаквате ?5м.ни управляват мутриКакво очаквате като 5м. ни управлява радев и хунтата му от мутри и чалгари крадливи .Оставка фигуранте

124

Анонимен

преди 2 години

Нали това е целта. Банкерите от години повтарят че инфлацията е прекалено ниска и трябва да се вдигне. Трябва по висока инфлация за да работят хората повече и повече и парите все да не им стигат. Така банкерите печелят повече. Дефлацията намаля печалбите на банкерите и хората почват да пестят а това е лошо за икономиката пък нали от там идват печалбите на банкерите основно от кредитите на бизнеса. За да богатеят богатите трябва бедните да бачкат повече за по малко пари.