176

Анонимен

преди 2 години

До 203. иво. НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ И ПЪЛНЕТЕ БОЛНИЦИТЕ И ПСУВАЙТЕ ЛЕКАРИТЕ ! ПФУ !кои лекари бе скъпи?

175

Анонимен

преди 2 години

Единия математик се прави на лекар, с този сега се прави на математик!

174

Дедо

преди 2 години

Ха-ха-ха.......Хората да са спокойни , че ще им осигури с какво да се друсат през 2022 и 2023 г.........ха-ха-ха.....

173

иво

преди 2 години

НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ И ПЪЛНЕТЕ БОЛНИЦИТЕ И ПСУВАЙТЕ ЛЕКАРИТЕ ! ПФУ !

172

анти....

преди 2 години

Чета коментари, и се забавлявам. Но най ме разсмиват коментарите на тъпите ***, които чакат с трепет да ги БОЦНАТ пак. Смешни сте. То ви деляха на бели и черни, на християни и мюсюлмани, на бедни и богати, на момунисти и капитакисти, А СЕГА-на "ваксинирани" неваксинирани. Че чак вече и се мразите. Събудете се бе хора!!!

171

астора

преди 2 години

До астора Интересно това което реално написах за двамата герои го изтриха. Сега реших да ги похваля и не ме трият. Е това е свобода на словото

170

Handel

преди 2 години

Хайде сега кажете каква е далаверата на лекарите със всички сили да се опитват да провалят ваксинацията? Защото какво се получава - ето го сега милионерът кантарджиев непрекъснато ни бомбардира с цирфи и ни увещава да се ваксинираме. Сега - че той не връх на интелекта е ясно, но все пак не може да е толкова тьп и да не е насяно че всяко негово изхождане намалява желанието на хората да се ваксинират. Та тук трябва да има някаква далавера...

169

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

ГОЛЯМ ЗОР Е ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ.ТОВА МЕ КАРА ДА СЕ ЗАМИСЯ ЗАЩО? ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ВСЕКИ ДА СИ РЕШИ,КОЛКОТО ПВЕЧЕ НИ НАСИЛВАТЕ, ТОЛКО ПОВЕЧЕ НЕ ИСКАМЕ/

168

астора

преди 2 години

Браво ПРОФЕСОРЕ няма втори като вас и Витанов. Дано станете президент или шеф СЗО

167

до "Радой"

преди 2 години

Смени си ника,че го петниш.Я кажи откога "математици" и "информатици"- главната врачка и най- вече политици станаха имунолози.Как политици-така колеги на Гошо *** налагат насилствено препарат на лекари,които го отказват.Защо политиците не си бият експерименталната ваксина,а я налагат на медицински лица и са се прицели в родителите и децата-Кантарджиев- ясно го каза-ЗАДЪЛЖИТЕЛНА КОВИДВАКСИНА ЗА ДЕЦАТА.МЕНГЕЛЕ РЯПА ДА ЯДЕ. ЗА БЯСНАТА ИНФЛАЦИЯ ЗА НАС ПРОСТОСМЪРТНИТЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАГРИЖЕН ДОКАТО БЕ

166

не лъжи бе

преди 2 години

лъже, в фейса пише че 94% са ваксинирани. на кой да вярвам на тоа мошеник или на американската компания

165

Радой Р.

преди 2 години

До до 183 И откога медицинските сестри станаха корифеи по имунология?

164

40% СА В БОЛНИЦА!

преди 2 години

Малко матерматика: ваксинирани са 16%. 100 делено на 16=6,25, т.е. малко над една шеста от населението е ваксинирано. Ако умножим тези 6% ваксинирани, които са болница по коефициента 6,25 получаваме точно 37,5% вероятност ваксинираните да стигнат до болница (при това нямаме точно число на съотношението, а кръгло 94% - може да е 93,5...). Т.е. ако закръглим и ние на по-голямото излиза, че ваксинираните, които стигат до болница са около 40%. ТОВА ВЕЧЕ Е ОФИЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ.

163

Анонимен

преди 2 години

- Във вашето CV пише, че сте бърз по математика. - Да. - Колко е 17x36? - 42. - Това не е дори близко до верния отговор. - Ама е бързо, нали?

162

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕШ ,краставо магаре !

161

Анонимен

преди 2 години

то ти кат си ваксинирам, ква е файдата? кат те гледам...

160

до 183

преди 2 години

Същото и с моя съседка-мед. сестра. Питах я дали ще се ваксинира и тя каза, да, но от обикновен грип, защото имала слаб имунитет. И аз питам какво ли значи това? Нали уж върлувал най-страшния вирус като ковида, а тя със слабия имунитет и дума не дава да се издума да се ваксинира срещу ковид. А работи на така наречената първа линия.

159

Darth shadow

преди 2 години

куньо би сметнал, та той няма и грам мозък за да мисли, камо ли да смята :)))

158

до 184

преди 2 години

А резистентните отчиташ ли?Щото те са къмто 50%.Досега не се е пръквал вирус, който да засяга над 50% от популацията.Ако случайно знаиш за някой такъв, сподели.Ще се радвам да обогатя познанията си.

157

До 183

преди 2 години

МОЯ БЛИЗКА ЛЕКАРКА В КОВИД ОТДЕЛЕНИЕ МЕ ПИТА ВАКСИНИРАН ЛИ СЪМ. КАЗАХ НЕ. ТЯ МИ ОТГВОРИ ТИЧАЙ ДА СЕ ВАКСИНИРАШ. КАКВО ЛИ ОЗНАЧАВА ТОВА?!