8

Анонимен

преди 2 години

Тези дали не схващат отговора на Хвърчилото: "левите хора да бъдат спокойни"? Или няма какво да направят? Харвардците са си ляв проект за замяна на прашясалата БСП. ДаБългария са всичко друго но не и "десни". Риториката срещу БСП не ги прави такива, а политиките. Дори "зелените" които са част от тази коалиция по дефиниция и на практика са си леви. Та за мен няма никакви странности защо основател на ДаБългария прави ляв проект и "бара" местните структурите на БСП.

7

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Нов...субект(политически) няма,няма и да има,ако генерал Радев бъде...преизбран за...втори мандат.Ако това не стане...субекта е сигурен.Все пак някой трябва да спаси народа от...хунтата.

6

Пян Гъ

преди 2 години

Какво значи "БСП не се притеснява"? Ако Харвардските измамници сформират нов политически субект, да не би да привлече гласове от ГЕРБ :)? Или от ДПС :)? Или от Възраждане :)? Донори ще са левите партии - ДБ, БСП и никаквите ИТН.

5

отровна гад

преди 2 години

Ако БСП продължават да подкрепят Румен Радев едва ли ще вземат и 10% на предсрочните избори!

4

Асан

преди 2 години

Коя тая Веска не го познавам :)))

3

Умираща партия

преди 2 години

Ще умре няма друг вариант обаче трябва да се преборим с внучетата и унуците на кредитните червени милионери окрали България. Тези внучета ще ги бутат като новите млади с купени дипломи от чужбина и с наследство кражбите родители и дядовци и баби по партийна линия. Трябва да си водим регистър и да не се допускат да крадат по традиция както са правили техните роднини от БСП и БКП.

2

Загиваща партия БСП

преди 2 години

Всеки ден умират хора над 70 години хора избиратели на тази стара старческа партия. Стопяват се избирателите с всеки месец партията отива към нейзбежният край на 2-ра под земята, където всички хора отиват рано и или късно. ТОВА Е ЯСНО, НО внимавайте ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ВНУЦИТЕ НА БСП да ги разпознаваме и ДА НЕ ГИ ДОПУСНЕМ ИЗОБЩО да НАБАРАТ ДЪржавата и властта.

1

Зозо

преди 2 години

А БСП умре, але, але, але!!! :))))))))))))))))))))))))))))))