5

България Какво Прави

преди 2 години

Ясно е че учебната година ще е провал. Няма смисъл да ги пускат децата да сеят зарази, за да пламне България не в червено ами не знам в какво. Децата стават убийци и причина за смъртта не само на Баби и Дядовци, а и на по-възрастните си Родители над 50 години с деца. От 50 нагоре години си е сериозна възраст с развитие на хронични болести.

4

Не си прав

преди 2 години

До Анонимен Има логика за нощните часове не вируса, а поведението на хората се изменя напиват си, почват да правят безразборен секс по разни градинки, тоалетни на заведения. Такъв е нощния живо купон, пиене, ядене и за финал секс с непознат.

3

А нишите деца убийци

преди 2 години

Ще ги пускат да сеят зарази и болести дечурлята. Трябваше през лятото да учат и сега да НЕ ходят на училище.

2

Анонимен

преди 2 години

Полицейски час от 22 до 5. Верно *науката* на либерастията доказа че от 22 до 5 вируса не обича да излиза и си стои на топло, та тези мерки със сигурност работят. Науката им на жалките либерастични пс ета е уникална!

1

Анонимен

преди 2 години

Ковид *** като ги е страх,да си държат децата вкъщи,да се дебилизират,да затлъстеят,да не виждат слънце и въздъх по цял ден,да си пържат мозъците пред лаптопа,или да им хакат неизпитани ваксини,подлагайки ги на риск от сърдечни проблеми.Нормалните хора осъзнават,че децата им трябва да са в училище