67

Анонимен

преди 2 години

РР вкара страната в политическа, здравна и финансова криза.На следващите избори ГЕРБ ще вземе 30% защото се видя, че са най - стойностната партия!

66

Анонимен

преди 2 години

тука няма да забравя преди 2-3 години хванаха някакъв наемен убиец ... и Гриша Ганчев се изтърва ... Алексей Петров да иде при Първанов и да му обясни защо е искал да ме убие ... та реално кукловодите са даже зад Първанов, ама кой е ... малцина знаят ..

65

Анонимен

преди 2 години

Лапача на кюфтета агент Гоце изпълзя от дупката си за да плюе срещу Радев. По делата им ще ги познаете е казал Христос !!! Всички креатури на ДС в това число ДПС, Гоце, Бриго, всякакви герберунгели и т.н. плюят срещу Радев.

64

Той

преди 2 години

До Bob 63Този никога не е казал нищо против Бойко и ГЕРБ.От една група са в Русия.

63

Няма начин

преди 2 години

БСП да е, чак толкова цивилизована, колкото казва Първанов - все пак Радев е техен президент и неговото служебно правителство си е БСПарско, създадено с едничка цел да чагърта ГЕРБ / или както казва Корнелия - да смени модела ГЕРБ/. Ако има някакво поведение то е изцяло лицемерно и фалшиво и никой не му вярва - вълкът козината си мени, но нрава - не.

62

До

преди 2 години

Кометари, против Радев,за труп, всички тербери скоро ще сте трупове.пишете искрени коментара,а не глупости.какъвто ви е водача такива сте и вие.

61

Четящ

преди 2 години

Първанов не си в час.Не се изказвай повече ;)

60

Bob

преди 2 години

Тоя защо се появява сега? Кой му даде пара? Къде беше когато народа стачкуваше? Какво му е мнението за 10-те години оправление на ГЕРБ? Какво му е мнението за Гешеф? За обвинените от хамерика хора? Ако проблем му е 46-тото народно събрание, какво ще каже за причнините довели ни до тази ситуация... Защото много неща станаха за да се стигне до тук.. Някой много се нагушиха, а други бяха напъвани с 200.. И е много тъпо да обивняваш напънатите, а не теа дето са гушили.. Но от *** комунист какво дру

59

До 38

преди 2 години

Първанов е против Радев, защото Румен Петков и Първанката винаги са си били с Бойко ;)

58

Аз

преди 2 години

Нали знаете, че Първанов вкара Борисов в голямата политика)Даже си бяха в коалициика веднъж)Май скоро пак ще са хаха

57

Анонимен

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ Е РУСКИ ТРУП

56

Анонимен

преди 2 години

РУСКИ ТРУП

55

Гроби Таласомо

преди 2 години

До До ГробиВ опит да оправдаеш Седефчов Първанов, ти изваждаш думите му от контекста и започваш да клинчиш в подробностите, за Цезарят и Кесарят:))) а Първан фесли ага употребява този израз именно в смисълът на "каквото крали - крали, да им се опрости";))) Той така разбира " да дадеш цезарювото, Цезаря", т.е. дължимото по закон ;)))

54

жжжжж

преди 2 години

я да си мълчим да не приказваме на килограм

53

Анонимен

преди 2 години

Този беше истински президент!

52

Стоян

преди 2 години

Първанов а не те ли е срам от Рундьо?Загатваш,но излез от езика на дипломацията и го кажи директно,ако ти е на сърце България

51

Анонимен

преди 2 години

Кой каквото и да си говори, най-много ме изкефи коментара на Хаджигенов. Емоционален, но абсолютно верен! Колко пъти трябва да настъпваме една и съща мотика за да се усетим, че трябва да променим нещо?

50

Анонимен

преди 2 години

Първанов е от създателите на Бойко мутрата

49

До Гроби

преди 2 години

Колега не народа е казал а Исус, и другото вече не е твоя грешка а е изгубени в превода от Новия Завет. На английски е "Give to Ceaser what belong to Ceaser, ang give to God what belongs to God", в православната библия която съм чел, вместо Цезар го превеждат Кесаря, което може да означава и Цезар но не непременно ...

48

Анонимен

преди 2 години

Президентската институция вече е напълно дискредитирана от Чорапа и според мен напълно излишна... В България трябва да има двупартиен модел на управление за да се избегнат тези циркове... Лява и дясна коалиция са напълно достатъчни за да има стабилно правителство.