107

Анонимен

преди 2 години

И пак нито дума за папаята и танзанийските кози. Цццц....

106

Анонимен

преди 2 години

До 98 Атанас Велмазов В страните, които напреднаха с ваксиацията броят на починалите е нисък: Дания - само 3-*** починали, Франция - само 45, Германия - само 23, Белгия - 7, Португалия - 10, Холандия - 6, ПОлша - 8, Холандия - 6, Сърбия - 27, Австрия - 5, Норвегия - 5 На другия полюс са страните изостанали с ваксинацията: Бразилия - 667 жертви, Русия - 796

105

Анонимен

преди 2 години

До Ивелин Михайлов , ами казаха колко са с ваксини в болниците . Лично доц. Мангъров го съобщи в ефира по БТВ . 1 с ваксина и 33 без ваксина в неговото отделение . 33 ги лекува със супички , ама ако се задавят и стигнат до интубация, каза че са вече свършили, директно в чувала. Доценета ви Мангъров е най - големия мизантроп, който много иска да ви спаси.

104

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 31 Много точен коментар.

103

Анонимен

преди 2 години

До Уффф че са малкоНе беше ли ПАНДЕМИЯ, отново като папагали повтаряте ЕПИДЕМИЯ.....хахахахаха :)))

102

Защо?

преди 2 години

Излекуван, и човек, при който е паднала карантината след 14 дни не означава едно и също! Първо, защото ти може да си бил под карантина, но изобщо да не си бил болен, а да си човек с положителен тест. Второ, даже след 14 дни може да продължаваш да си болен, просто защото по-бавно се повлияваш. Така или иначе, статистиката с излекувани /оздравели си е чиста проба нагласена работа. Единствено, което може да е що годе реално, е броят изписани от болницата, но изписан отново не значи излекуван.

101

Анонимен

преди 2 години

До Атанас Велмазов УмрЕл някой да те затваря . У нас виреят същите тези алчни хора каквито са в парламента. Да си жив и здрав да им бачкаш за без пари. Това се иска от теб, никой няма полза да те мори.

100

Анонимен

преди 2 години

Наистина много слаб резултат за толкова коварен и заразен вирус като САРС-КОВ-2. Направо се точи едва едва все едно е някое жалко ротавирусче. За всичко това са виновни антиваксърите! Да пykнат дано!

99

Уффф че са малко

преди 2 години

Много БАВНО върви буксува и се влачи като *** тази епидемия. Малко да побутнат на по-бързи обороти. Да пуснат заведенията клубовете, фитнесите да има повече заразени, които преболедуват и развиват естествен имунитет.

98

НАЙ$ТОЧНИЯТ КОМЕНТАР

преди 2 години

Светът има нужда от рефреш.С ВАКСИНА и БЕЗ ВАКСИНА прочистването си въви. ВСЕКИ СЪС СЪДБАТА СИ

97

Анонимен

преди 2 години

Господ си, когато имаш некакви качества ***, недей да предизвикваш, щото не знаеш дали "дявола" ще дойде да ти го НаЧуКа.....хахахаха :))

96

Атанас Велмазов

преди 2 години

Има ли още ба.ламурници и мал.оум.ници, които верват на фалшивата пандемия КОФИ 19, това наистина показва колко пр.ост народ живее по тези земи ??? Събудете се ОВЦЕ , лъжат ви и ви мамят, в Израел 90% от населението е ваксинирано и пак имат ЛОКДАУН и вечерен час ! ОВЦЕ, докато не се събутие ще ви налагат фашизъм , ще ви командват, затварят, слагат намордниците и ще умирате от глад ! Събудете се ОВЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

95

Зозо

преди 2 години

Бреййй, много малко бре?!? Ще останат докторите без 1000лв. бонус на месец. Днес ще изскочи пак някой умник да прогнозира числата от тотото :))))))))))))))))))))))))))))))

94

Анонимен

преди 2 години

До мънгарасянАко става на въпрос за такива като тебе, ринем ги с лопата......хахахаха :))

93

мънгарасян

преди 2 години

Излиза, че още 53-*** не са послушали мангъровците - и не са си пили чая и супичката - кои са овцете? Всяко стадо си има овчар - един ги води водата, друг към скалата.

92

Анонимен

преди 2 години

"Излекувани "са тези, на които е паднала карантината и са още живи. Ако умрат след това /Ваня костова/ , дори не влизат в статистиката. Реално умрелите са много повече, защото след ковид инфекцията , 1-3 месеца има много повишен риск от инсулт и инфаркт. Ако имаш постковид, пак си в статистиката на излекуван. Нищо че се чувстваш по -болен от всякога.

91

Анонимен

преди 2 години

53 починали 93 % от които не са ваксинирани. Господ си знае работата. По-малко антиваксъри - по-добър свят

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95Забрави, че вече не се пишат "излекувани" а ОЗДРАВЕЛИ. явно си пропуснал медийната кампания.....хахахахаха :)))

89

Атанас Велмазов

преди 2 години

Има ли още ба.ламурници и мал.оум.ници, които верват на фалшивата пандемия КОФИ 19, това наистина показва колко пр.ост народ живее по тези земи ! Събудете се ОВЦЕ , лъжат ви и ви мамят, в Израел 90% от населението е ваксинирано и пак имат ЛОКДАУН и вечерен час ! ОВЦЕ, докато не се събутие ще ви налагат фашизъм , ще ви командват, затварят, слагат намордниците и ще умирате от глад ! Събудете се ОВЦЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!

88

Да, да, ама не

преди 2 години

До Анонимен Колко статии? В ДНЕС ще са от 6 до 10! Във ФАКТИ, ПИК, БЛИЦ..... пак по толкова! И така всеки ден! Васил Найденов пее такава песен, за разлика от темата Корона обаче песента е хубава!