28

Анонимен

преди 2 години

За кръчми, кафета, цигари и алкохол нямате проблеми, а за най-важното- образованието на децата ви имате....Въпрос на приоритети е явно.

27

Анонимен

преди 2 години

Някога при "лошия" социализъм учебниците бяха безплатни за учениците.

26

Пич

преди 2 години

"Платихме 55 лева за нови помагала, което не е малка сума и не всеки родител може да си го позволи"Същите тези после по Гърция хвърлят по 100 евро на вечер по таверните, а ГКПП-тата са задръстени от коли. Хайде, много ви моля, на всички им е ясно, че имате 50 лева за учесбници. Без излишни драми. А това, че инфлацията вече започна, вече на всички е ясно. Който е купил някой имот или злато, добре е направил. Нещата отиват на зле.

25

Бочо

преди 2 години

До пияница мистик Между твоята и мъжа й, ти какъв точно се падаш, че не разбрах?

24

пияница мистик

преди 2 години

Вчера моята с мъжа й са ходили до Метро да купуват за детето им, което ще е първи клас сега, на 15-ти точно такива неща - тетрадки, химикалки, раница, кутии за храна...каза ми, че и униформата от някаква фирма трябва да ходи да я взима. Днес ще идва в нас и ако статията седи още тук, ще ви напиша колко са дали за всичко, след като я попитам :)))

23

До Веско

преди 2 години

Учебниците за 9кл. си ги купихме. Втора употреба. По спомен 115лв. Имаме още два да купуваме, програмиране С++ и английския.

22

Веско

преди 2 години

Ако не се е променило нещо без да разбера, образованието в България е безплатно и задължително. И вмесо пишете безсмислени дописки, разровете кое лоби точи нещастните родители. Щото аз не съм допускал за моите деца да се купуват "помагала", ама пък ги карах да учат.

21

Оправете се

преди 2 години

Има РОДИТЕЛИ и родителите...за жалост родителите зачестяват спрямо РОДИТЕЛИТЕ!

20

Биляна

преди 2 години

Много точен коментар, имам познати които оставиха това лято стотици левове по кръчми и морета, а детето ще го изпращат на училище с 3 ката нови дрешки, то детето няма различна дреха за всеки ден от седмицата. Потресена съм

19

555

преди 2 години

100лв всяка вечер по кръчми не им е е скъпо, а учебниците им скъпи. Не ходете 10 дена на кръчма и ще спестите 1000лв да си изпратите детето що годе прилично на училище. Като всичко ви е скъпо не ги правете тези деца.

18

Анонимен

преди 2 години

Ами, ако нямахте деца нямаше да ви терзаят подобни житейски проблеми...,като искате да раждате, ще си търпите последствията.

17

Анонимен

преди 2 години

По времето на бай тошо имаше истинско училище.

16

Слух

преди 2 години

Шушука се, че министъра на образованието шял да носи раниците на първолаците в първия учебен ден, верно ли?

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15Ама то имало безплатно море за социално слаби ли......:))) Не го знаех това.....хахахаха :)) Иначе съм съгласен с теб, цените скачат нагоре, всека година различни учебници, различна история, всичко е според модата......хахахаха :))

14

Анонимен

преди 2 години

За социялно слаби деца обикновенно всяко училище има заделени учебници в училищната библиотека. Само че тези учебници обикновенно са толкова захабени че ти се отщява да ги докоснеш. После се чудим защо децата на социялно слаби семейства изостават и така попадат в затворен кръг. Може би щеше да е по-смислено да се инвестира в учебници, вместо да се пращат деца на безплатно море? Не че съм против безплатното море. Идеята е готина, но има по-важни неща за които парите биха били по-уместно похарчени

13

Анонимен

преди 2 години

Като е задължително образованието ни следвало и след 8 клас учебниците да са безплатни. Изключително скъпи са учебниците. Откъде да вземем толкова пари? Някога учебниците в гимназията бяха безплатни.

12

Скъпо Дядо попе

преди 2 години

Най-скъпа подготовката на първолаците-новобранци. И раниците им са най-тежки. Заека тре да му е гадно хахах. Бъзикам се! Успех първолаци! Да ви върви по вода!

11

Анонимен

преди 2 години

Нямам проблем да купувам на сина ми допълнително помагала, но поне да работят с тях в час, а тя цяла година празни стоят. Дадеш 100 лв. за помагала, а накрая - неотваряни!

10

Анонимен

преди 2 години

То хора останаха ли в територията, имам чувството, че всички избегаха.....хахахаха :)))

9

Анонимен

преди 2 години

На всеки няколко години променят я учебника, я издателството, за да не могат да ползват втора употреба.