66

Dinosaurus

преди 2 години

Никой ли не знае, че архитекти разбират от реално строителство на сгради, колкото чалгар от симфонична музика. Да не говорим пък за пътища, язовири или груг вид големи инфраструктурни или промишлени конструкции, Те само драскат картинки и каканижат за ПУП и "виза за строителство", като че ли АМ е градска тоалетна. А този, дето ги е назначил пък знае само "строй се, мирно" и "слушам"

65

Анонимен

преди 2 години

До Илюзионист __БРАВО ИЛЮЗИОНИСТЕ. Я НИ НАПРАВИ ИЛЮЗИЯ, ЧЕ ГЕРБ СА ПОСТРОИЛИ ТРИ БЪЛГАРИИ ЗА ДА МОЖЕМ НИЕ СЛЕД ТЯХ ДА РУШИМ!!!

64

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен От първо лице 70 __ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИШ ЗАД РЕШЕТКИТЕ!!!

63

Анонимен

преди 2 години

Те така са ги правили всичките магистрали, незаконно и некачествено. От къде мислите са се взели онези пачки в чекмеджето на вожда?

62

1

преди 2 години

Всички строители барабар с машините марш в София на жълтите павета и им строшете *** кратуни на всичките умници като този юнак които ще бъде първи.

61

Скиоро

преди 2 години

До Обективенне са толкова, а много повече.ББ каза над 500 милиона км магистрали.

60

Анонимен

преди 2 години

това министерство го разнебитиха тези двамата тоя и даскалицата Комитова. Всичко е спряно, нищо не се подписва и разплаща, тотален хаос е. Казвам ви го от първо лице. Хората в дирекциите си мълчат да не ги уволнят.

59

Илюзионист

преди 2 години

Илюзия е , че днес живеем вече като европейци ! Илюзия е , че този смръдливец -Шишков, е човекът , кото ще възроди България ! Илюзия е , че ще има оправия някога ! Илюзия е , че България ще се изкачи по-нагоре от последното място в Европа ! Но пък уверено и без илюзия гледаме как пропадаме и вървим към поредната национална катастрофа ала Румен Гечев и Виденов !!!!

58

баба Пена

преди 2 години

Като хвана една тояга, само на политици ще ми станете.

57

баба Пена

преди 2 години

До ОбективенТе може да са построили там някакви километри, ама откраднаха пари за три пъти повече. За кво Реве Борисов, че неможе да ни оправи ли? Вие ако бяхте на него място и вие щехте да ревете, ама не за оправията, а за лапането. Приказката е - Тежка е царската корона, блазе му на тоя който я носи.

56

баба Пена

преди 2 години

За да се оправим, трябва политиците да имат страх от народа. Това се сещате как става. Иначе ще се туткаме с Радевци, Хаджиганьовци, Баби разни дето освен дето са грознии ами са и кухи, Борисовци и т.н. Цялата шайка нямат страх...

55

баба Пена

преди 2 години

Българина е от най-доолната нация. Като види че някой прави нещо, бързо го маха за да може той да се докопа, уж той да го прави обаче да може и той да крадне. Уникално смотана нация сме. Никога няма да се оправим. Тапи, пррости, завистливи, мързеливи и кррадливи са БГ тата. Затова сме най-последни във всички класации, и даже румънците ни подминаха и ни се смеят. Целия свят ни се смее, на стандарта на живот, на псевдополитиците дето само си гледат джоба. Жалка работа

54

Обективен

преди 2 години

При ГЕРБ за 11 г.се постриха 506 км магистрали...

53

Ай Сиктир

преди 2 години

Иван Шишков сигурно вЕрва и в дядо Коледа.... ПиснА ми от посредственяци да ми обЕсняват кое как се прави. Един се хвана и го направи. И всички му скочиха. Да вЕ попитам: и сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?

52

Иван Шишман

преди 2 години

Скъпи бъгаре!Малку трябва да ва позабаликам,да ва поомотая,макар,чи ний с бабата началник,баят са поумутахми!Имами пуръчка от льотчикъ да събутирами Хемус и сичку що мириши на асфалт и звучи кат път или магистрала и това докат го избирети за ощи 5 годинки!Трябваши да украдем 700 те милиона и да внушим,чи Хемус е една химера!Ама бабата така са заигра,чи каза,чи пруекта нямал строител,посли каза,чи сми платили вече 30 милиона на строителя,увулни нейния чиляк,щот забраила чи тя *** назначила?Шемет?

51

Иван

преди 2 години

Не чети глупости! Отиди и виж дали не се строи.

50

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци! 5 години ва трепя кат скобари на гола тройка!Знам саму едно ,НЕ ЗНАМ КА А,АМА НЕА ТАКА,което съм го предал и на мойте избранници,както виждате от настоящия матриал!Колкот по си виря х,я,толкоз по ми вирите рейтингът и ми ръкопляскате,а надявам се и да *** избирети за още 5 годинки!И знайте ли куе на свързва?Ами аз и вие сме си крадлювци.А тиквата и каскетя ни са туриха ногу лошу на пътя.И как да съ утървем от тях?Сочи ги тях за крадци и мафия,пък ти зъхлебвай по тихонкому,ВЪХ!

49

МИТ

преди 2 години

До рере. Не може да се строи Хемус. От къде да откраднат пари? И за това пренасочиха 1 милиард лева определени за строителството и, които изчезнаха. С другарите бяха много години на власт преди Борисов и освен кражби друго не направиха. И при Борисов се крадеше, безпоррен факт, но и се строеше. А при тия сегашните, назначени от летящия мишок (децата на другарите) само се краде и виновен за всичко им е Борисов, нищо, че остави пари в държавата и не фалира банки, Абе той е виновен и за всичко!

48

pepe

преди 2 години

Естествено, че в България се строи по този начин, казвам го като инвеститор в едрия частен бизнес. Паралелно вървят подготовка и администрация. Ако държавата чака същата тази държава да разреши и узакони нещо, явно става дума за дълбок непрофесионализъм или нечисти намерения. Недопустимо е всеки ден на умират хора, поради липсата на адвекватен път. Бизнесът го няма. Скоро карах от Търново до Ловеч в колона с 45-55км/ч, това е ненормално и неадекватно. Правете магистрала Хемус!!!!

47

Румен Владимиров

преди 2 години

Абе много илюзии имаше по време на управлението на Борисов. И ходенето с кола за 3 часа от София до Бургас само по магистрала беше илюзия. И изграждането на Струма беше илюзия. И околовръстното шосе и метрото на София беше илюзия. И построяването на Балкански поток беше илюзия. И увеличаването на учителските заплати беше илюзия. Все илюзии за некадърни политици от калибъра на Сергей Станишев и Фигурант Радев. Много скоро и редовите български граждани ще оценят илюзиите подобаващо.