55

Кабалчик Талмудов

преди 2 години

" В Европа дебне заплаха от антисемитизъм"А във Ватикана дебне заплаха от педофилия и хомосексуализъм.

54

РЕСПЕКТ

преди 2 години

Евреите са достоен и силен народ, 2000 години бяха без собствена държава и оцеляха, това никой друг не може да го направи, Израел е вратата, която спира ислямския екстремизъм. Израел има много силна армия със страховита репутация, те са нещо като съвременни спартанци, дори жените ходят на казарма и служат в армията, Израел има и ядрени оръжия. Всичко което пише в Библията се сбъдва, евреите се върнаха в земята си, обещана им от Бог.

53

Анонимен

преди 2 години

Папската система е антихриста. В тези сатани няма нищо християнско. Нито ритуалите имк нито облеклата им, нито делата им...НИЩО! Точно обратното. Това е система която управлява света задкулисно и се вписва на 100% в описанието на Антихриста. Пълна с тънки заблуди, пренаписала Божиите заповеди, преливаща с езически ритуали и антихристиянски деяния. А НА ТЕМ А!

52

Ясно е!

преди 2 години

Доживяхме да си сложат и папа либерастин. В сърцето на Християнството. Пак интересни времена. Марксизма е още жив и не си поплюва. Срам за Ватикана и предшествениците му. Съсипването на християнските ценности и църквата в перверзии, насочва все повече хора към исляма. И май това е целта. Цивилизации не се рушат отвън, а отвътре. И Сорос и марксистите му го знаят.

51

Анонимен

преди 2 години

Ватиканските порти се отварят само със дълъг касов ключ - размера има значение за достъп до покойте !

50

мак

преди 2 години

Папата трябва да показва милосърдие. Но да принуждава, да говори клишета като "всички сме мигранти" е прекалено. Нека ги приемат тези, които искат, например меркел и подобни, с всичките последствия. Искат мултикулти, ок, тяхна работа. Който не иска и мисли за спокойствие в собствената държава, да бъде оставен на мира.

49

Анонимен

преди 2 години

Ватикана е много хубаво място за нов Лас Вегас !

48

Щерю

преди 2 години

А главният равин на Израел пък предупреди, че се задава върл Ционизъм...

47

Анонимен

преди 2 години

Въпросният "папа" и криптоеврейн и комунист. Не, че е нещо неочаквано. Йоан Павел 2 и той е с еврейски произход и ако всички документи на полските тайни служби по времето на социализма са верни, е бил техен агент, както и Лех Валенса. Участник в маскарада "студена война" движен пак от евреи, сякаш някой друг управляваше СССР, а не те. Та и новия папа е същия тип агент. Изобщо, жидохристиянството изобилства с такива "лидери", апостоли, светии и месии. Антисемитизъм, а?

46

Анонимен

преди 2 години

Римокатолическата църква е еретическа и е отпаднала от Истинската Христова Църква - Източноправославната.

45

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах папата или главният равин?

44

Анонимен

преди 2 години

По време на управлението на тоя скапан еретик и антиевропеец, Франциск, Парижката Катедралата пострада сериозно. И никаква реакция от страна на тоя ***,дето се титуляра римски папа. ПФУ, ПОЗОР!

43

А Х

преди 2 години

Антисемитизмът е като евреите.Не трябва да го има,че да е всичко както си му е реда.Преди години един мустакат чичко щеше да оправи нещата,но му сложиха крак.И все пак,неговата идея и мисли са живи.Рано или късно историята ще се повтори.Нека дългоухите и дългоноси грозници не си мислят.че на тях всичко им е простено и никой не се усеща какво се случва.А този дърт вампир може само да ми целува краката и това между краката.

42

ххх

преди 2 години

Европа е превзета от африкански скакалци !!! ЕС има достатъчно проблеми за да приема търтиеи !!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Орбан си е ТОП !

40

Анонимен

преди 2 години

Ватикана, като град-държава колко бежанци от Афганистан ще приеме ? Бежанци от онези дето вече ни полазиха - млади мъже и юноши.

39

Анонимен

преди 2 години

Мигрантите не са проблем - каза папата и целуна кабалах.

38

Анонимен

преди 2 години

Най добрата защита е атаката - питайте това недоразумение наречено папа . Той най добре знае

37

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си мислех ме има заплаха от тероризъм извършващ се от арабески и не;-гр-и

36

Националсоциалист

преди 2 години

Този мръ-:сник ционист комунист БЕЗРОДНИК и антиевропеец наречен -папа .. трябва да бъде съден за престъпления срещу бялата раса и срещу Европа . Наказанието трябва да бъде СМЪ-РТ чрез разстрел в главата или трепане с камъни