40

саа

преди 2 години

а за разделението на властите нещо да кажат... досега не бях виждал главен прокурор да се отчита на пи ар

39

Анонимен

преди 2 години

Следващия президент, трябва да е държавник, като Радев, а не някой изпълнител.

38

Нищо ново

преди 2 години

Корумпирани от всички служби и канцеларии обединявайте се! Изтървем ли пак държавната баница сме за никъде.

37

Малко за политика

преди 2 години

Не може да се прави обединение на корумпирани и потърпевши от корупцията. Които ще се обединяват с ГЕРБ с надеждата да к'радат заедно нека да го направят. Яне Яневци, пишман-реформатори и пишман-патриоти вече си минаха от реда. Кой е кандидат сега да се прегръща с Бойко? Остана остатъчното СДС - един файтон хора. Нека се обединяват.

36

Т.Шак

преди 2 години

Не знам колко ни е разединил президентът, обаче и бесепари, и демократи, и протестъри, и депесари, и националисти, и гербери ще гласуваме за Радев.

35

Анонимен

преди 2 години

Радев ни разедини, а обедини престъпниците! Браво Радев, дано да станеш обект на престъпление! Заради теб мнозина семейства бяха почернени!

34

Асан

преди 2 години

Къв е тоя Чолак за сефте го чувам :)))

33

Т.Шак

преди 2 години

Колко ще събере президентът, ще видим на изборите. После всякакви подобни коментари ще са меко казано излишни.

32

Анонимен

преди 2 години

не знам кой ще е ама няма да е Радев

31

До 38

преди 2 години

Тогава с удоволствие ще гласуваме за Румен Радев.Борисов ще се саморазкрие като *** човек.

30

РАЗБРАХМЕ!

преди 2 години

Бойко ще номинира за кандидат-президент Петър Стоянов-дс-агент Виктор.

29

убеден

преди 2 години

за това фигуранта час по скоро трябва да напусне президентството .

28

Гроби Таласомо

преди 2 години

Геополитическите инженери създадоха нови партии въз основа не на протестният, а на реформаторският вот! Тук има една много тънка линия. Антисистемността никога не е била масово явление в съзнанието на българина. Българина не иска "фак дъ систем", а иска реформирана система, която да обнслужи и него. Забележете, думичката "и него";))) Затова партиите, които се появяват или ще се появят не са антисистемни, а реформаторски. Затова много депутати от реформаторските партии искат съюз с ГЕРБ;)))

27

Престарял емигрант

преди 2 години

Мнооооого сте далече от истината за Борисов, Радев, Слави, Мая и др. подобни.После ще се гледате ,,умно" в огледалото.

26

Жо

преди 2 години

До Престарял емигрант--- Бойко е вече "бита карта" за Европа и Америка. Той е Корумпирания премиер, лидер на партия. С това е известен. У нас, Бойко е известен като правоверен комунист, напуснал системата на МВР за да запази членството си в БКП. Къде беше Бойко до 2000 г. когато хората бяха по площадите? Той е с Европата, докато му отпуска пари. Спре ли Европата да дава кинти, Бойко послушно ще се гушне с Путин. Радев е напуснал БКП през 1990 г., а Корнела никога не е била член на БКП.

25

Анонимен

преди 2 години

к.32, престани да лъжеш: ген.Радев е НАТОвски генерал и посл.Херо Мустафа се ориентира към него, а не към Боце, който крадеше и пълнеше шкафчето с милиони евро и златни слитъци.Сега, когато агите и гербаджиите застанаха зад Пеевски и хора от правителството или близки до него, САЩ още повече ще втвърди отношението спрямо БГ. Да не би А.Василев и К.Петков да са леви, а не десни хора? Тая приказка за Москва и Путин отдавна се оттече, целта е продажното правителство на ББ да отиде в канала.

24

Престарял емигрант

преди 2 години

Сметките на Борисов са верни. Притеснието идва от Радевикте залитания към Русия.Разберете го най-после.Трябва ни президент с ясни и положителни насоки към Брюксел и НАТО,но др. Радев засега не е доказал това, а обратното-към Москва.После -особенно младите,които обичат да пътувта в ЕС и по света ще се гледат ,,умно", защото ще ги спират на всяко летище, за да ги проверяват,като руски граждани. Осъзнайте се и не се подлъгвайте да гла

23

Анонимен

преди 2 години

Нека се разберем: Не Радев, а машата на ББ - Каскета вкара в Президентството военни и спецпрокурори плюс ВЪОРЪЖЕНИ хора от отряда за защита на свидетелите с цел да покажат, че за СпП нищо свято няма и могат да правят каквото си поискат. Сетне В.Маджарова излъга, че имало договорка със секретаря на президента. Каква договорка като Узунов и Стоянов бяха арестувани, а касите със секретни документи - изтърбушени! В БГ разединението беше от едната страна кабинет ББ, от другата - останалите, опозиция

22

59 секунди

преди 2 години

Бойко ще предложи Слави.Така ВЕЧЕ ще е съвсем ясно.Сещатете ли се?

21

до 23

преди 2 години

аде сбийте се, че да намалеят глупаците , те май се плодят най-много, много плодовити