22

Българин

преди 2 години

До Анонимен "България ще потегли напред, ако се появи Водач" - Мене по ме кефат партиите, по демократично е с партии, ние българите обичаме демокрацията защото сме демократи, водачи да си слагат в бедна и изостанала Русия.

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се гласува и то не като на футболен мач.Всички които са в сегашния парламент имитират политически живот, но действията им поддържат колониалното ни статукво. Нямаме Южен поток, за да може САЩ да си продава сгъстения газ, златото ни го крадат канадци, Нямаме АЕЦ Белене, Козлодуй окастрен, подарихме 3 милиарда за виртуални самолети, държавата(тоест ние) била лош собственик, затова загубихме всичко.Суверенитет за благото на народа трябва.Светът е в криза,сега е нашия шанс

20

ох бе мике

преди 2 години

е тошку нема ли да каже нещо ?

19

Анонимен

преди 2 години

"Надявам се, че и нашите и другите депутати са узрели, че вече трябва да се работи."- каза М. Зайкова. Единствено протестърските партии не знаеха, че в Парламента се работи. Другите искаха, но не можеха. Нали ги изчегъртваха.

18

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ще гласувам само за тази партия, която ясно и категорично обясни как ще се пенсионират новите пенсионери, родени след 1959 год.! ЗАЩОТО сме изключително прецакани от реформите досега. Другите боричкания не ме вълнуват.

17

Анонимен

преди 2 години

България ще потегли напред, ако се появи Водач, който да разкара всички видове партии и сдружения. Многопартийната избирателна система е удобна на ония с парите. Така завладяха почти всички държави. Защо ли разтуриха царствата. А подкупи цар? С какво и с колко? Но партии и псевдолидери еднодневки можеш лесно да си купиш. И като държиш медиите и пропагандата става детска игра. Хитлер се опита да го спре и видяхме какво му се случи. Но бе близо, твърде близо. За жалост не успя.

16

Едва ли

преди 2 години

Не. Народът е мега изпростял. Освен клоуните на славун, които не би трябвало да вземат и %, обърканият народ ще вкара и Възраждане. Ако влязат и патриотите ще стане още по-голям цирк. Няма да има стабилно правителство, ако дб и ГЕРБ не се обединят. Ще има крамоли, гафове като пешо илиев и губене на време. Изпростял народ, слаба държава.

15

В България

преди 2 години

Масово изтезават хора чрез терористична СРС програма

14

Позор за България

преди 2 години

Гордеете ли се, че в България се изтезават хора като *** чрез Лъчеви военни оръжия и СРС-ТА, визирам изтезания в градовете Перник и Бобов дол!

13

Демократ

преди 2 години

Демокрацията и американското партньорство е най-добрата система, но СССР, 9ти септември, комунистите и русофилите и пречат вече 30 години да се развива в България.

12

ЩО БЕ 10...

преди 2 години

Сърби ли те ануса за афганска спица.....??!

11

За Военен режим сме!

преди 2 години

Нужен ни е нов Пиночет и веднага има ред!

10

САМО ПИТАМЕ:

преди 2 години

С КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА ПАРИ , МИСЛИ ТАТЯНА ДОНЧЕВА ДА НАПРАВИ "НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО" В БЪДЕЩИЯ ПАРЛАМЕНТ....??! ..../...МИЗАТА ОЩЕ ЛИ ЩЕ Е 500-К.. ИЛИ ЩЕ СЕ ВДИГА.../

9

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за само за партия която яско декларира в програмата си излизане от НАТО и възстановяване на връзките с Русия.

8

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

АКО ПАК Т. ДОНЧЕВА , РАЗДАВА ПО 500-хилки на дупетат--ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ ИМА!КОМУНИСТИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ СА , КАТО АНГАЖИРАНИТЕ ПЕВИЦИ---БЕЗ ПАРИ , НЕ ПЕЯТ...НИТО МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ!

7

Состин

преди 2 години

Интересно е как всички тия новите, говорят че трябва диалог и на следващото изречение казват ама без тези тези и тези...демек , абе трябва ние дето сме се напръчили тука да караме влака да се укротим, но в същото време без другите не става. Пълна пародия и цирк...Иначе казано , Ние превратаджиите и трябва да прикоткаме и жалките останки от комунистите.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако гласувате пак за експерименти няма как

5

Асан

преди 2 години

Не

4

Анонимен

преди 2 години

Когато човек няма опит, трябва да му се даде шанс. Когато шансовете станат много обаче, е добре да си зададем въпроса - има ли изобщо капацитет. На някои и от четвъртия опит не им се получава.

3

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Гласувайте...смело за Славуца Куку-бендова,който не го е правил до...сега.Тя е на пряк...телефон с Бона Герберова;те ша ва...упраят. (Платено съобщение на...Сдружението на градинарите...краставичари за прави и твърди...краставици от Банкя)