32

Анонимен

преди 2 години

До нещо............. Севда не е обвиняема, нито известен мафиот, нито е члев н ОПГ, нито се издирва от Интерпол. На, какво ще кажеш за факта, че Бойкикев говори в ефир с Маджо, или за факта, че депутат от БСП, който си говори с Черепа??? Или, те могат да говорят с прастъпници, а Гешев на може да говори/пише/ с ПР на Герб???Това нито е подсъдно, нито е забранено.

31

Анонимен

преди 2 години

Митева, не се надявай, ами прочети Конституцията... Изборите за парламент са насрочени за 14.11., следователно 14.09. е крайния срок за закриване на настоящето НС. НС не може да продължи да работи, съгласно Конституцията, след 14.09., дори на радев да му се иска. Ама радев 5 години нарушава Конституцията....та ти ли, уж юристката???

30

Анонимен

преди 2 години

Мързеланка.вместо да се разбърза и свика не едно, а няколко заседания, за да се свърши повече работа, председателката вече е запразнила. Дончева ще се окаже права, че Митева се държи като булонка на сценаристите.

29

Един Българин

преди 2 години

Празноглава и неприятна фъфла!

28

1-н

преди 2 години

да фабе още некоя тлъста надница...

27

Анонимен

преди 2 години

Стана ясно, че Ван дер Любо е пиар акция на Севда и Гешев. Те комуникират пряко по интернет и съгласуват акциите си.

26

Анонимен

преди 2 години

Ива пелтека да вземе да използва тези два месеца и да посети логопед, че говори като 3 годишна. Друг е въпроса и че акълът и на 5 годишна болонка.

25

Анонимен

преди 2 години

Болонката я имат за много компетентна, но в случая показва учудваща некомпетентност, като очаква Радев да ги чака и другата седмица. Парламента трябва да се разпусне не по- късно от 60 дни преди избори, така пише в закона. И тъй като вече беше казано, че те ще са на 14 ноември, то парламента трябва да се разпусне на 14 септември, т. е. най късно вторник

24

Анонимен

преди 2 години

Тая да вземе да се извини на момчето за това, че го пожертваха, за да й правят ПР!

23

Анонимен

преди 2 години

това момче събрало едвам за баничка няма компютър ходи по интернет клубовете да чати е това ли е заплахата за националната сигурност .. едно време за вицове в Белене пращаха същите са и методите на Рашков

22

онова момче

преди 2 години

което я заплашваше с убийство ли? вие нямате ли съвест герберасти?

21

Анонимен

преди 2 години

е защо съсипа живота на онова нещастно момче блогер чатър вика му се грозна цензура от сталиниски тип .. никога повече Станислав Трифонов

20

Анонимен

преди 2 години

Американците когото трябваше сложиха в Магнитски. ясно е че на черепа много му се иска Гешев да го няма, ама това е положението.

19

Хаха

преди 2 години

Надницата на Митева си върви.

18

Loyko

преди 2 години

Надявам се понеделник,вторник най късно Президента да закрие това безплодно Народно събрание. Колкото по малко глупости сътвори,толкова по-добре за Българите.

17

До 16,17

преди 2 години

Болонке, нещо много смърдиш по опорките на Прокопиев за закона Магнитски. Нали си платена.... А, ако американците имаха нещо по този закон, досега 12 години щяха да го приложат на ББ, а не да чакат грантаджиите на Сорос или "Хамерика за Бг" , като работодателя ти, да им кажат. Боже, на какви кухи *** плащат тролски заплати!

16

Анонимен

преди 2 години

Ива има много сериозни езикови проблеми с купища паразитни думи и изрази. "Да, не сме в политиката, за да се харесваме..." Обожава като *** да започва изреченията с частицата "да". Това показва, че този тип политици вече са изчерпани. Това показва, че промяна по този начин няма как да стане." Поредните паразитни изрази. В "Лице в лице" беше същата работа. Обича си и "така че... така че... така че"... Председател на НС не може да говори като пастир!

15

и те така

преди 2 години

това измислено НС трябваше да бъде разпуснато още от първия ден . про СТА щината на тошку , мая общата и хаджигенов/а дето се разхожда из залата се едно е на площадо , убеди хората че тия нямат място в НС .

14

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Гешев е човека в дъното с набеденото момче. Гешев трябва навсяка цена да бъде добавен в списъка със санкционирани лица по Магнистски. В сряда закривайте тая *** специалните прокуратура и съдълища защото са само бухалки

13

Влади

преди 2 години

Айде, циба! И по-вече да не сме видели разни болонки, тошковци, зайковици и пр. фауна. Видя се, че на интелекта на народа не може да се разчита, камо ли да го питат на референдуми. Трябва образователен ценз и без да се оправдаваме с Конституцията - Радев цял канадец назначи за министър без да го е еня за закона. Значи може и така, и вака.