66

българин

преди 2 години

До: номер 70 Това е върхът на безумието то е ясно и се вижда. Лошото е, че има хипохондрици които се плашат и веднага ходят да се набоцкат. Истината е, че повечето ваксинирани са такива, които се поддават на хипноза. Ако имаше обаче нормална разяснителна кампания, мисля че процентът на ваксинирани щеше да е много по-голям. Да се обясни на хората че им предлагат експериментални ваксини за които не се знае всичко, и да се ваксинират тези, които се чувстват застрашени.

65

няма да носиш ....

преди 2 години

няма да носиш маска ако носиш маска ... ??? не разбрах ... ?

64

Анонимен

преди 2 години

Ама и тоя ли запя песничката - влезте в КОВИД отделенията при интубираните за да видите?! Остана само да кълне и пустосва като ЗЛАТЕНА?! Абе айдее!

63

Ясно е!

преди 2 години

"Кацаров: Мерките срещу коронавируса ще паднат, ако се спазват" - С други думи- няма да ви карат до го лапате, ако сами го лапате.

62

Анонимен

преди 2 години

55, те ваксините изкорениха тотално сезонния грип, сега са тръгнали след ковида, нали?

61

Анонимен

преди 2 години

Така вече ви ЛЪЖАТ втора година. Щели да паднат мерките ако се спазвали. Нали първите мерки се спазваха. Почнахте да бодете хората с експериментални *** които ги убиват. И мерките пак не щат да падат, пустите

60

Анонимен

преди 2 години

Здравния фашизъм продължава. Цялата язбука ще изброят докато офцете се събудят.

59

По-добре да не падат

преди 2 години

Това ще е новата ненормалност с която трябва да си живеем и най-хубавото е хората да си живеят с маските и да спазват социална дистанция и да не правят секс.

58

Aнонимен

преди 2 години

Българите, или поне около 80%, явно страдат от мания, че някой иска да ги преследва, контролира или пък убива с вируси, ваксини или просто ей така. То това си е за едно особено болнично отделение, не ковид.

57

Анонимен

преди 2 години

Комуниста, затваряй училищата и остави бизнеса да работи!! Да учат онлайн, тогава ще се спазват мерките, а нас ни остави да работим, че трябва да ги храним, не ги храниш ти, нали??!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Айде не лъжете, че се каните да отмените "мерките". Когато ви спуснат от СЗО и биг фарма, но няма да е скоро. Искате да кажете, че нещо зависи точно от вас ли?

55

Въпрос

преди 2 години

Кацаров беше ли в Ковид отделение преди да почне да ни обяснява че мерките са по-вредни от вируса?

54

Датчанин

преди 2 години

Махайте се вее! Свобода на народа!

53

абе

преди 2 години

Има ли значение? Няма държава на планетата, където мерките да са отпаднали поради спазване. Няма и държава, където бройките да са намалели поради масово ваксиниране. Посочете ми поне една! Няма нали?

52

Анонимен

преди 2 години

По какъв начин си отидоха алфа и бета от Бг? . И този ще изчезне. Само спазвайте дистанция. Огеаничете пътуванията ако е възможно. Не разговаряйте дори и с близки на близко разстояние, защото някой не подозират, че го носят. И ако това се спазва от всеки нещата ще се наредят.

51

Анонимен

преди 2 години

До до АНТИВАЦЪР тоест, твоето микроскопично вацърско съзнанийце смята че 86те процента са лоши и грешни, а не 16те процента истерясали ковиваксъри?

50

До 41

преди 2 години

Нищо няма да си отиде само. Това е вирус, вируси има, и ще има, ние ще трябва да свикнем да живеем с него. Начинът е ваксинация. Другото е е геноцид.

49

До Лудите на свобода

преди 2 години

Там е проблемът. Ще установят, че споделят само фейкове :D

48

До лудите

преди 2 години

Явно не правиш разлика между доброволно споделяне на информация, която желаеш и слухтене и ровене в личното ти пространство?

47

Анонимен

преди 2 години

Мерките ще паднат единствено и ако световните кукловоди пожелаят! Или, ако ги намерим и ги избесим.