48

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо Европа приема всичката тази ***, която не става за нищо.

47

Анонимен

преди 2 години

Тея паатшаджании се имат за голяма работа. Ама за жалост са крайно необразовани и не знаят , каква клечка могат да запалят в Европа. Ще им дойде тясна Африка :)

46

Анонимен

преди 2 години

затваряте всички граници по света за мигранти без лични документи .но с мобилни телефони в ръцете.щом могат да опазят телефоните си .ще си пазят и личните документи за произход.

45

Почти германец

преди 2 години

В някои германски градове има недостиг на шофьори на автобуси, които продават и билети за градския транспорт. Новите "европейци" пътуват без билет, правят скандали и безобразия, а когато им кажеш нещо, бъркат за ножа. *** работи като шофьор...

44

Анонимен

преди 2 години

Папата говори за антисемитизъм в Унгария,а в Италия ислямисти колят народа му!

43

Такъв е живота....

преди 2 години

Навярно по-плиткоумните отдавна се чудят защо няма закони срещу тия ? АМИ НЯМА ..... а и защо да има? Тези които се пишат управници на страната се возят в бронирани коли... използват охрана от добре тренирани и въоръжени агенти ... местата където работят се охраняват по-добре и от Форт Нокс .... НЯМАТ досег с местата където обитава простолюдието .... освен в редките случаи за излъскване на рейтинга , когато са съпроводени от солидна група журналисти а полицията "дискретно" е отцепила района ....

42

Йори

преди 2 години

Скоро това ще е ежедневие или т. н. ново нормално. Афганистанците ще ни доразкажат играта, при нас няма и читав закон за наша защита.

41

Гошето

преди 2 години

Във Франция автобусните шофьори понякога въобще не спират когато на спирката са само такива и онези откачат. В центъра на Барселона пък някакъв арабин искаше да ми продава нещо, теглих му една и почна да върви след мен и да крещи. Ако не бях с жена до мен щях да се върна...

40

БАЧКАТОР

преди 2 години

По силата на "европейските ценности" всеки който не е с бяла кожа има само права и привилегии. Италианците не знаят ли че негряка не е длъжен да плаща и да работи.

39

Кули Гъбаря

преди 2 години

До табладжия гюлбара Селото се казва Троица а не троЙца. Ела ми изяш оная работа, така тъкмо ще облишеш и на жената работата. Хаха

38

Анонимен

преди 2 години

грознатачернамаймуна, веднага да бъде одрана и чернатайкожа да се закачи на площада, за назидание на останалитемаймуни. Чернилкагнусна.

37

ЪЪЪ . . .

преди 2 години

Ама вижте сега , такива са културните им традиции на тези уж хора , ще го оправдаят , сигурно е с чисто съдебно минало . Общо взето цяла западна Европа предпочете да не привлича източно европейци да ги мрази и експлоатира. Искат ето такива . . . Ами ето !

36

Анонимен

преди 2 години

В Италия ц рни много. Кой канибалин кой професор , не се знае.

35

табладжия гюлбара

преди 2 години

В наше село , кога изядеш сърцето на противника. Вземаш и силата му и късмета му. Естествено и жената му.Село Тройца шуменско.

34

Анонимен

преди 2 години

Нека позная- не е терористичен акт, просто поредният талибанин с психични отклонения изпаднал в амок?

33

кани бал

преди 2 години

Цивилизовани . Щото някои сурови ги ядат. За тях сме бифтеци. Но сър.

32

Анонимен

преди 2 години

Очаквам скоро новина че африканци са сготвили германка... Полицията ги пуска от уважение към "културните" им традиции

31

Анонимен

преди 2 години

Контрольорите сами са си виновни. Защо са искали билет на бедния бежанец? Стресирали са го и той не е знаел какво да прави. В Сомалия никога не са му искали билет.

30

Обява

преди 2 години

Богата държава в Западна Европа търси агресивни млади мюсюлмани със склонност към насилие. Осигурена квартира и заплащане. Предишен терористичен опит е плюс.

29

Анонимен

преди 2 години

Нормално, кутурни особености. Ще свикнем-