32

sos

преди 2 години

До Илиевмного си *** ок,но защо не виждаш наистина какво става наоколо.Трябва да се разруши напълно за да го видиш

31

Анонимен

преди 2 години

Милиционер

30

Анонимен

преди 2 години

Отделно България продължава да е отлизна оутсорс дестинация, която бие по качество и прозиводителност Инидя и други, но нали обичаме да си изливаме злобата, псуваме "програмистчетата" (не че нещо, но тези хора са 1/10 от цялата IT индустрия)...

29

В.

преди 2 години

Инфлацията сега тръгва от САЩ и ЕС, където не работят а живеят на помощи. България само им се води по акъла и скоро всичко ще дойде тук. Досега ни спасяваше че няма лакдауни. Като се усетят ония ще потънем.

28

Илиев

преди 2 години

Днес с парите на българите,Борисов плаща на тези хукнали по площадите като изуглавени.На 14 ноември,след изборния ден,герберската пасмина ще влезе в дълбок траур.Днешният ни президент,още на първи тур,ще остане на "Дондуков"-2,за още пет години.Все още гласуват за герб,лапалите златните обществени поръчки.Парата при тези кърлежи ,измества мотивацията,за идеология няма да говорим. -36,ти си жалка отломка от боковата сбирщина!

27

Този

преди 2 години

При Борисов е имало много протести, и той като политик, винаги е разговарял и е търсил решение! За разлика от Радев, който винаги се крие! За него са виновни ... Борисов, ГЕРБ, партиите...,но досега не си спомням едно нещо за което да е поел някаква отговорност! Освен към кукловодите си, но там не е отговорност, а зависимости!

26

Анонимен

преди 2 години

Хората те са оФце за стригане господин Дачев. Едни протестират на улиците,други пред урните.

25

Анонимен

преди 2 години

До РеалистДо някъде съм съгласен, но защо реве като според неговите думи, това лято било бум за бизнеса :)) То си зависи от тях, държавата е само за да ги рекетира, обаче ако си голям играч, не би трябвало да е проблем :))) Иначе че сме "ПрОсТи", еми такива сме, неразвито общество и демокрация, но много подценява народа, не е толкова гЛуПаВ, вижда се от изборите, политичарите изпаднаха в амок....хахахаха :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Имам малка фирма със служители на които много държа. Когато започна пандемията и затвориха всичко, никой не помогна на малкия и среден бизнес, дори с безплатни тестове. Банките помогнаха само на големите фирми. Нас ни оставиха просто да се оправяме сами или да приключваме, което между другото беше целта през тези 12 години. Унищожаване на малкия и среден бизнес! За заведенията се измислиха помощи, но за другите, не. Принудихме се за да задържим хората да продаваме имоти.НЕ ГЛАСУВАМ ЗА НИКОЙ!

23

но пък

преди 2 години

са най-организираните ;)

22

Анонимен

преди 2 години

До 29 явно разбираш много от себестойност на продукция, финанси, активи и амортизации и всичко, което се учи по икономика и се ползва от бизнеса е много под нивото на знанията ти. Защото логиката е една и съща винаги, когато инвестираш- приходът(крайната цена) покрива разходите или фалираш. А разходите са абсолютно всички пари, които плащаш- заеми и лихви, възстановяване на лична инвестиция, амортизации, наеми. Тогава вече идват труд,материали и т.н. чудно как не си милиардер

21

Анонимен

преди 2 години

Кризата да го обесним по простичък начин идва от печатането на долари и евро. Простите *** обаче винаги намвсват управлението на държавата защото за това са им платили, а този господинчо които се исказва нвподготвен е един от клакьорките на статуквото и манипулира да се гласува само и всинатвено за ОПГ ГЕРБ-СДС-ДПС-БСП защото иначе идва апокалипсис разбираш ли !!!

20

Анонимен

преди 2 години

ДАЧЕВ СЛУЖИТЕЛ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ- ЕСКОРТ НА ИЗВЕСТНАТА СИ СЪПРУГА И О ГОСПОДИ ТОЯ ДРУГАР СТАВА МИЛИАРДЕР- ЕТО ТАКА СЕ СЛУЧИХА НЕЩАТА И С РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ- ОТ СЕЛИЩНИ ОБРАЗОВАНИЯ,КОИТО ДАЖЕ НЕ СА СЕЛА А ХУТОРИ С БАЩА ДЪРВОДЕЛЕЦ И МАЙКА ЧИСТАЧКА В УЧИЛИЩЕ,НО СИНОВЕТЕ ЗА ДВЕ/ТРИ ГОДИНИ СТАВАТ МИЛИАРДЕРИ, А КОЙ И КОГА ЩЕ ИМ ПОИСКА ОТГОВОР ЗА ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ, ЗАЩОТО ЕДНИ СПЕСТЯВАНИЯ НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ИЗЧЕЗНАХА В 15 БАНКИ- НАЛИ ДР ГЕЧЕВ- КВИ ГЕНИИ СА ТИЯ ОЛИГАРСИ И ТЕХНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ.

19

до 22

преди 2 години

мислиш си че разбираш нещо от енергетика, аман от пишман експерти философи

18

Анонимен

преди 2 години

подготовка за еврозоната но с нов курс на лева,не 1/2 а 1/3 за евро.

17

Анонимен

преди 2 години

Истината е че го отнасяме ние, обикновените хора. И всичко това защото някои си мислят че могат да управляват, но единственото което правят е да създават хаос. Два парламента хаос, два парламента служебно правителство с неизбрани от никого хора, със съмнителни качества и откровени лъжци. Ако и третия път е така ще изляза на площада и ще си поискам правото на нормален живот.

16

Анонимен

преди 2 години

Е тоя да каже една истина ...тия сектори им хареса подаръците от милиарди на Борисов ,който сам каза че е дал повече от 5 милиарда на бизнеса ,и сега искат отново )пачки )гадове

15

Анонимен

преди 2 години

До 21 Не. Излиза, че държавата е така ос...на от далаверите на ГЕРБ и ДПС, че възстановяването ще е продължително и много болезнено. Не чорапите построиха потока, а Борисов и Пеевски. ГЕРБ плаща на Доган за студен резерв. ГЕРБ вкара БЕХ да е с милиарди задължения. ГЕРБ наля още и още милиарди в гьола Белене с 0 движение и изглед централата да стане. Всичко това ще се изплаща от нас в цената на тока и с данъци.

14

Анонимен

преди 2 години

Продължение към 22 Ако потребявахме над 100% и внасяхме, а новите мощности заменяха скъп внос, то тогава биха били полезни и бутнали цената надолу. При това, ако не бяха надути с много милиарди откраднати. Но истината е обратната и задлъжнялостта на енергетиката наистина ние ще я поемем. Вече почна поскъпването. При износа няма как да вдигат цени. Там просто ще откажат да купуват от нас. Всичко ще е върху вътрешния пазар, където няма мърдане и плащаш като поп.

13

Анонимен

преди 2 години

До В. То заради този голям шлем в енергетиката цените на тока и газта тръгват нагоре. Може да си направил мощност да произвежда ток на 2ст или да си договорил газ на 50% от цената, но да поскъпне. Всеки забравя да каже цената на съоръжението. Тези дългове трябва да се плащат и оскъпяват произведеното. 3 милиарда кой да ги изплати? Отиват в плюс на крайната цена. А, ако потребяваме 50% от енергията като сега? Останалите 50% мощности кой да изплати? Реално тия проекти не свалят, а вдигат цените.