54

Анонимен

преди 2 години

много нагли

53

В.

преди 2 години

Там децата ги поверяват на грижите на педофили, та за едно ваксиниране ли ще се церемонят

52

да

преди 2 години

Тия гадове, докато не изморят поне половината свят, няма да мирясат!

51

Хубаво така се прави

преди 2 години

Също така всички нови лекарства задължително трябва да се тестват и върху деца.

50

Анонимен

преди 2 години

Да искаш да евтаназираш децата на въоръжени?! Замирисва на провокация за гражданска война.

49

Анонимен

преди 2 години

ще купуваме ваксини но в рубли и юани, ще ви ваксинираме и вас

48

Анонимен

преди 2 години

С тези ваксини ще уморят само здравите хора.

47

смърт за сащ

преди 2 години

мдаааа искат да отворят пазар за още 50 млн души

46

Анонимен

преди 2 години

А могат и да се провалят в ада. Или поне 1 гражданска война да си спретнат.

45

Анонимен

преди 2 години

Нормално! При нови лекарства и ваксини процедурата за одобрение за деца върви винаги в този ред. Незнанието явно традиционно ражда конспирации!

44

АнонимеН

преди 2 години

ЦЯЛАТА СХЕМА С ВАКСИНИРАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е МНОГО ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНА! ПЪРВО ОТ 12 ДО 17 ГОДИНИ, СЕГА ОТ 5 ДО 11 И НАКРАЯ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН СЛЕД РАЖДАНЕТО! И ЗА КАПАК СЪС НАПЪЛНО ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ!

43

Анонимен

преди 2 години

медицински фашизъм................нямам други думи!!!

42

до 68,69

преди 2 години

Веганиста ,тези неща за вакторните АЗ И СПУТНИКА ги знам ! Няма кво да ми обясняваш . Това което казах е ,че '' атаката'' с-у АЗ от руснаците е кьорфишек ! Кво ще постигнат с това ? Да не ги пуснат на пазара случайно? Даже по-лошо ! А за спутника си прав -трепе като другите .

41

до66 от Павето

преди 2 години

" Изгода от антивакс лъжите имат самите медии. Това което предизвиква страх и паника се продава най-добре " Ти говориш хуморески ! Това което предизвиква страх и паника се тиражира всеки ден от сутрин до вечер от големите медии тук и на запад -СМЪРТ ,ХИЛЯДИ ЗАРАЗЕНИ ,ВАРИАНТИ НОВИ и тнт . Само антиваксъри са им притрябвали ! Тва за АЗ си беше пълен кьорфишек !

40

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Павето: Изгода от антивакс лъжите имат самите медии. Това което предизвиква страх и паника се продава най-добре. Също така масово се изпозва подхода на кажат на глупав човек че е много осведомен и да го напълнят с още лъжи. Това особено добре работи в българия. Самата опозиция срещу астразенека и после до всички "западни" ваксини може да се проследи до русия. Руската пропаганда срещу АЗ беше в отговор на отказа ЕАЛ да допусне спутиник в европа. Там където има спутиник антивакс няма.

39

Диктатурата на

преди 2 години

Дементиралият Алцхаймер няма да свърши добре за човечеството!

38

до 56 от Павето

преди 2 години

Ало,мастурбиращия веганист,при едно престъпление винаги има мотив или изгода ! При антиваксърите няма нито едното. Даже и *** отпадна от обвиненията ,че спонсорирал антивакърите! " Виж при биг фарма са милиарди ! Твърдения като "ваксините убиват"-ТОВА СА ОФИЦИАЛНИ ДАННИ ! Колко трябва да си залупен,че да не си разбрал???

37

Алтерниращ веганист

преди 2 години

До Ваксинираните "Подписват Декларация, с която сдават човешките си права" Пак лъжа. Подписва се "информирано съгласие" - т.е. дава ти се някаква информация и потвърждаваш че си я получил и разбрал. Това не е "отказ от търсене на отговорност". Между другото информационен формуляр се попълва навсякъде но се подписва само в българия, при това не навсякъде.

36

плоскоземни Qуку

преди 2 години

вици, възбуждате ме.

35

57 хей идиот

преди 2 години

махат ти апендикса и подписваш тоже.