213

Случаен минувач

преди 2 години

А що се отнася до цените - да, ще има протести и аз ще се включа. През 2016 един кубик вода беше 60 стотинки, сега е почти 3 лева! Токът също е скочил - за 100 киловатчаса платих почти 30 лв. То такси, такси, измишльотини...

212

Случаен минувач

преди 2 години

Гоце, я вземи се кандидатирай за президент бе! Конституцията ти го разрешава! Ще предпочета тебе, пред тоя зелен чорап, разединител на нацията! Ти доказа, че поне имаш разум, никога няма да тръгнеш да нарушаваш Конституцията! И щеше да успееш да ги убедиш партиите да съставят правителство!

211

Анонимен

преди 2 години

256, нещо обърка, 255 е всичко друго, но не и гербер :) чети по- добре.

210

123

преди 2 години

Без бой слугите на Сатанистите в парламента няма да дадат власта. Ще ни мачкат по всякакъв начин.

209

Анонимен

преди 2 години

450 евро е мини джоба в Германия, необлагаем, за макс 40 часа работа на месец. Минималната била 620лв, ОМГ, ми сигурно 70% поне от хората работят за минималната в България. Ми смешните детски надбавки които само определени категории взимат, ми соц. помощи също и *** критерии по които се взимат, ми унизително малките пенсии. 6 милионна държава неможе се оправи толкова години. Всички заборчляли на банките и фирмите за бързи кредити, бе кене фът е пълен

208

анонимен

преди 2 години

Сегашните протести-на хотелиерите и ресторантьорите,пътните работници-се провеждат на грешно място.Трябва да са пред президентството.Радев е главният виновник за ставащото в последните месеци.

207

анонимен

преди 2 години

Просто няма какво да се добави към казаното от Близнашки,особено относно това,че по-неподходящ президент от един военен не може да има.За жалост много хора не го разбират и продължават да подкрепят най-лошият президент в най-новата ни история-Радев.Единственото,с което ще бъде запомнен той,е че успя да раздели нацията ни,която никога и така не е била единна,и докара невижданата до сега криза на всички нива.

206

Анонимен

преди 2 години

Някой спря южен поток и 12 г. си пипа *** вместо да започне нов АЕЦ - беьвъзвратно загубено време и "златни" възможности страната да получи стратегическо предимство и да стане лидер в региона

205

Анонимен

преди 2 години

МИН ЗАПЛАТА 2009Г-180ЛВ, СЕГА 650 ЛВ- КОЛКО ПЪТИ Е УВЕЛИЧЕНА МИН ЗАПЛАТА ТРИ ПЪТИ, ЗА ГЕРБ ГОВОРЯ.

204

Анонимен

преди 2 години

Да се измете гербавата хунта не е грешка, товс трябва да бъде цел на всеки българин патриот и родолюбец.

203

Анонимен

преди 2 години

Цените в цяла Европа скачат, не е само България, за какъв контрол говори този младеж. В Румъния е близо два пъти по-скъп тока. Проблемът е в доходите, които герб държаха ниски 12 години. Пеоблемът е че се укриват данъци, не са чак толкова много работодателите които плащат реални данъци и осигуровки. Това е проблемът Близнашки.

202

Анонимен

преди 2 години

Бе никога ГерП повече, пък тоя да си дрънка квото иска. Доста противен човек ми се вижда, куфарите на президента не заслужава да носи.

201

баба мара

преди 2 години

нищо не е изпуснато това са капаните на герб дето ви течат слюнките по него сега не ми излизаите с празни приказки от които няма никаква полза а хващаи мотиката

200

SS

преди 2 години

Нежната революция доведе до това сега да има повече ,,демократи" и евроатлантици ,отколкото активните борци против фашизма и капитализма навремето.Бъдете уверени ,че ако пак ни завладеят Турците тия ще сложат и по един фес първи.Всъщност България от 1989год до сега се е управлявала от бивши кадри на БКП. А вие ми говорете за демокрация ...!

199

123

преди 2 години

"Неслучайно Румен Радев на Шипка говореше да преодолеем страха. Той се страхува. Всички се страхуват от това, което правят, защото последиците ще бъдат много тежки за самите тях. Ако нещата се обърнат, Румен Радев ще носи наказателна отговорност за държавна измяна"

198

Анонимен

преди 2 години

Новаченско мекотело, от село Новачене, ботевградско. В годините преди и скоро след 10 ноември се мотаеше в БКП/БСП и като такъв мисля, че ходеше с делегации на комунистите/социалистите на гости при братовчедите от Източна Европа. Сетне усети къде може да се пласира и чрез кмета на Бд Г.Г. стана близък с ГЕРБ, впоследствие се преметна и стана десняк. Не зная в ЮФ на СУ защо го държат, той вече е пенсионер. Може би Бацето като бивш член на БКП преди 10 ноември държи да си има близък ренегат.

197

Анонимен

преди 2 години

Този е най-мазния челяк който съм виждал, като плазмодий е......хахаха :))) може да има и по "мазни", но определено този ми е първи в класацията, явно не съм виждал много хора.....хахаха :)))

196

Анонимен

преди 2 години

Радееев ела плати тока на хората

195

Анонимен

преди 2 години

Еми той е говорител на Плювню . Факт е че ГЕРБ заложиха тези бомби и правят саботаж на държавата. Създават хаос и безредици за да не им се търси отговорност за кражбите

194

Значи как да ти кажа

преди 2 години

Много ще заболи сърцето на лобистки САЩ ако пропее лицето Георги Пирински ....Те САЩ инфаркт няма да получат ама Сакскобурготски не е сигурно ...