31

Анонимен

преди 2 години

"Имаме лошия пример на Ернесто Че Гевара." ----- ----- ----- Майкоууу, къде е Че Гевара, къде е Кантарджиев... То само двете имена, сложени едно до друго, звучат нелепо

30

Анонимен

преди 2 години

Бай Шилеее,гледай си пенсията и пътувай бе човек!Колко ти остава?Животът е каквото видиш и каквото хапнеш!Другото го остави на младите!

29

Анонимен

преди 2 години

Балтов да си гледа медицината освен ако не се е откъснал от нея дотолкова че да стане президент

28

АнонимеН

преди 2 години

ОДОБРЕНИЕТО НА ЕДНА ВАКСИНА ТРАЕ 10 ГОДИНИ ЗА 3-ТЕ ФАЗИ НА ИЗПИТАНИЯ И ТАВА ГО ПИШЕ НА СТРАНИЦАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ! ТЪЙ, ЧЕ ТЕЯ ВАКСИНИ ОДОБРЕНИ ЗА 6 МЕСЕЦА 3-ТЕ ФАЗИ МОГАТ ДА ВИ ЛЕПНАТ ВСИЧКО ! ОТ ТРОМБОЗА ПРЕЗ СИНДРОМ НА ГИЛЕН БАРЕ ДО ПО-СЕРИОЗНО РАЗВИТИЕ НА БОЛЕСТТА ПРИ ВАКСИНИРАНИТЕ!

27

Анонимен

преди 2 години

Престъпно спечелени пари не на хубаво.

26

Анонимен

преди 2 години

Ей мустак, тия сребърници да не мислите, че ше ги харчите.... натам на където ви бутат господарчетата тежко ви и горко

25

Анонимен

преди 2 години

Регистрирайте и тези, дето не са си правили никакви тестове. За по- сигурно. Не е ли време вече за истината?

24

Анонимен

преди 2 години

Мерките почти не се спазват, което значи, че по-голямата част от населението е пребоедувала вируса, ваксинираните също са преболедували.

23

АнонимеН

преди 2 години

ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ ДОКТОРИ ИЗОБЩО НЕ СА ГЛУПАВИ! ЛЪЖАТ, ЗАЩОТО ТАКА ИМ Е УГОДНО Я ЗА ПАРИ Я ЗА ПОСТ!НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ИМАТ МНОГО ПО-ДОБРА ЗАЩИТА ОТ ВАКСИНИРАНИТЕ СРЕЩУ НОВИ ЩАМОВЕ! ВАКСИНИТЕ ЗАЩИТАВАТ МАКСИМУМ 40% СРЕЩУ НОВИ ЩАМОВЕ! НАЙ-ВЕРОЯТНО ВАКСИНИТЕ ПОМАГАТ ДА СЕ ИЗКАРА ВИРУСА ПО-ЛЕКО НО САМО АКО НЕ СА ДЕФЕКТНИ!

22

Анонимен

преди 2 години

Ония с черния мундир да не заседна в асансьора? От трупове и чували не може да стигне до студията на телевизиите.

21

Асан

преди 2 години

Дневникът на един луд за пари :)))

20

(-_-)

преди 2 години

Да, този е един истински Че, Ботев и Левски едновременно.. Само където обслужва политически интереси и спомага за разпространението на страх и ненаучни заблуди сред населението. Истински борец за правда и свобода! Революционер!

19

АнонимеН

преди 2 години

До Бay/ ТАКА Е, БОРИСОВ СЕ РАЗБОЛЯ ОЩЕ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ ОТ КРАДЕНОКОВИДИОТЩИНА И ОЩЕ НЕ СЕ Е ИЗЛЕКУВАЛ!

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** и празнодурдорко пак изпълзя от под полата на Самоковската ***.

17

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Къде е оня математик с брадавичките - Татанка Витанка, дето предричаше септемврийския апокалипсис? Пак не позна, завалията, ама академик щели да го правят за награда

16

АнонимеН

преди 2 години

СЛЕД КАТО ГО МАХНАХА ПОЧНА ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА! НЕ Е ГЛУПАВ И ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ КОЕ Е ВЯРНО И КОЕ НЕ ЗА КОВИД! НО ДОКАТО БЕШЕ НА ПОСТА ЛЪЖЕШЕ ЗА ДА ЗАЛЪГВА ХОРАТА И ДА ГИ ПЛАШИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ЩОТО ТАКА МУ БЕШЕ НАРЕДИЛ БОРИСОВ!

15

Алиенде

преди 2 години

Явно очаква и него да го гръмнат. Така е, като си знае какви ги е вършил, преценява и какво заслужава.

14

Асан

преди 2 години

Къв е тоя мяза на л уд крадец :)))

13

Анонимен

преди 2 години

"Всеки с положителен тест трябва да бъде карантиниран, призова Кантарджиев." Тодоре, Тодоре, пий си ракията с доматките и си гледай пенсийката! Позабравил си нещо медицината май, а? Забрави ли, че от известно време насам (май от края на миналата година ако помня добре) приравниха и бързите антигенни тестове към PCR тестовете. Така че и те задължително влизат в официалната статистика, няма как да се скрие. Има все пак домашни тестове, но те не са толкова надеждни.

12

А математиците ?

преди 2 години

Кой ще потърси отговорност на математиците които предричаха колко много заболели ще има. Защото има хора които психясаха, стоят затворени по домовете си заради някакъв уж математик и други продажници които се нагъшиха с пари покрай тази измислена зараза