37

Анонимен

преди 2 години

Някой го е излъгал,но пари бол...Аз мечтая за свят без пари,но и без нанопечат.Но това за някои е извънземно.Долни същества са ни откраднали рая.

36

Анонимен

преди 2 години

Хората в пустинята правят рай, ние от рая правиме пустиня.

35

Програмист

преди 2 години

До 36 : точно така, това е идеята. Град без ***. Харесва ми.

34

Халил ага

преди 2 години

Па я че строим къща за гости

33

Анонимен

преди 2 години

Ние такъв град имаме още от 70-те. Казва се Столюпиново, население 60000. Хирата са от друга планета, даже не говорят местния език.

32

Ха ха ха

преди 2 години

То всеки милиардер мечтател започва с " жилищни сгради, покрити със зеленина и жители, които се радват на изобилие от открито пространство" ...... и приключва проекта си с огромни технологично изградени имения за свръхбогатите жители на града и тесни кооптори и непрекъснат 20часов роботен ден за простолюдието за да си позволи/заплати удоволствието да живее в такъв "град на бъдещето" . НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД . САМО ТЕЗИ КОИТО ИМАТ МНОГО ПАРИ ЖИВЕЯТ РАЗКОШНО. БАЧКАТОРИТЕ - БАЧКАТ... ДО СМЪРТ.......

31

Е

преди 2 години

То голямо бъдеще да живееш в пустиня !

30

Борис Бойков

преди 2 години

Ха! Ще ми строи градове у пустинята! Аз ще построя магистралата от София до Варна, нещо много по-величествено, та чак от Нешънъл Джиографик ще дойдат да снимат, да се чудят, да се дивят... Опа! Сънувал съм! Забравих че от 5 месеца не съм премиер!

29

АнонимеН

преди 2 години

МИЛИАРДЕРА Е ХИТЪР! СЕГА ИМА 4 МИЛИАРДА НО КАТО ИЗСМУЧЕ ПАРИТЕ НА БУДАЛАШКИТИ ЩЕ ИМА ВЕЧЕ 40 МИЛИАРДА! И ДРУЖЕСТВО НА БОРСАТА ЩЕ РЕГИСТРИРА И ЩЕ ИЗСМУЧЕ ОЩЕ МИЛИАРДИ ОТ БУДАЛАШКИТЕ! И ТО СЪВСЕМ ЗАКОННО ! ТОЙ ЩЕ ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ ЗА ПОСТРОЯВАНЕТО ЧРЕЗ ФИРМИТЕ СИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО , И ЩЕ ОСТАНАТ ЕДНИ НЕПРОДАВАЕМИ ИМОТИ И ВКАРАНИ ЗДРАВО БУДАЛАШКИ ИНВЕСТИРАЛИ СТРОИТЕЛСТВОТО!

28

на зелено

преди 2 години

и тук един щеше да строи град на бъдещето :) ама изчезна на хората с парите . някакъв си анжел . да не е тоя същия ?

27

АнонимеН

преди 2 години

МОЖЕШ И ГРАД В ПУСТИНЯТА ДА НАПРАВИШ НО ЗА ТОВА ТИ ТРЯБВА ВОДА! ЛАС ВЕГАС ГО ИМА, ЗАЩОТО Е ТОЧНО ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ЕЗЕРОТО МИЙД. НО КАТО ЦЯЛО ТОЛКОВА МАЩАБЕН ПРОЕКТ СИ ЛИЧИ , ЧЕ Е ИЗМАМА! ЩЕ ИЗТОЧИ ПАРИТЕ , ЧРЕЗ СТРОИТЕЛНИ ФИРМИ И ГОТОВО ЩЕ ОСТАНЕ ЕДИН ПРИЗРАЧЕН ГРАД! ГРАД СЕ СТРОИ ДО ФАБРИКА ИЛИ ОБРАТНОТО ,НО НЕ И ЕДНОВРЕМЕННО!

26

Митоша

преди 2 години

Охоо ретро мислене.Соломон Анжел преди 30 години я свърши тая работа с града на мечтите.

25

Бай Иван

преди 2 години

Ами то този проект отдавна го има - Лас Вегас се казва. Само че този рай в пустинята струва много пари да го подържаш. С възобновяеми източници не го виждам как ще им излезе сметката. А и пешеходни улици - смях, освен ако не мислят да строят купол над града или нещо друго фантастично. Никой не ходи пеша във Вегас освен ако не си мексиканец. Толкова е сухо и горещо, че даже не можеш да се изпотиш, веднага изсъхваш. Поредната фантасмагория на самозабравил се милиардер.

24

Бонго Бонго

преди 2 години

Той бил милиардер, а пък търси 400 млрда....Хватка на Байдън. Парите са факт от Афганистан ЗЛАТОТО. Негов е градът.

23

В.

преди 2 години

Ако се намерят откачени да им дадат пари. То празни жилища колкото искаш, ама нали има наплив от нашески политици към ЙЕСЕЙ.

22

BURSA до Анонимен 21

преди 2 години

С думите си доказвате,че и българите сте агресивни. Добре че сте малка рибка,в световния Океан от държави. Иначе,тежко ни.

21

Асан

преди 2 години

У таз пустиня само лалугери ше ядат :)))

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 3 - Толкова са, защото сме мега, ама мега неефектвини в стоенето, в последните години, а регулациите, които са ОСНОВНО ТОРАЛНО ИЗЛИШНИ, правят порцеса още в ПЪТИ по-скъп.

19

Анонимен

преди 2 години

До Ямболия - Бе ас ни сам усобену прутив. Колко паплатч оима за трепаниии ....

18

Анонимен

преди 2 години

Успех! Имаме нужда от повече такива пламенни и борбени хора, да ни водят, а не ... от някви чалга певци и поражникари.