38

Анонимен

преди 2 години

*** се! Москва не преговаря с терористи!

37

Анонимен

преди 2 години

Много трезво изказване. Дано да е искрено.

36

Гошо

преди 2 години

До ПенсионерНа теб трябва да ти спрат пенсията ,лошо ти се отразява на овчомислие те кара

35

Моите съболезнования

преди 2 години

Истерията по демонизирането на Русия никога не е имала край и няма да има докато има америка. Кофти е да имаш достоен противник, разбирам ги американците, но ще им се наложи да свикнат, че те не са единствени чорбаджии на света.

34

Анонимен

преди 2 години

Е, тя Русия винаги и за всичко е виновна и лоша. Няма как да бъде иначе. Ако стане обратното, значи светът(разбирай америка) е започнал да ходи на ръце.

33

Венсеремос

преди 2 години

Комрад Талибайдън веднага ще пристане на другаря Путин,като за Северен Поток 2.

32

Анонимен

преди 2 години

Да, неприятна е истината, че Русия предлага нещо добро. А добро е само това, което америка каже. Или...

31

Канадец

преди 2 години

До Анонимен --- Колега, абе това инфо да не си го копнал от Съветская Энсиклопедия?

30

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги е била част от Европа, нещо повече, мало-умнико, Русия е призната от западните историци за наследник на православна Византия. Много сте прос-ти.1-во поколение американци вече идват в България, защото при 8 деца в семейство на цветните в провинцията на САЩ на издръжка от социални помощи, нашите нямат шанс за преживяемост там.

29

Анонимен

преди 2 години

Русия скоро ще изгони либерастите които ограбват руския народ в полза на американските спекуланти. Щатите скоро няма да могат да ограбват целия свят нито чрез долара, нито чрез армията си, и тогава ще се види кой развит и кой изостанал.

28

Анонимен

преди 2 години

Дамата от Козяк е чистокръвна кюрдка, за каква Америка иде реч?!

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Русия никога не е била част от Европа (като манталитет), а ценностите им са на крепостници от 18 век. Европа няма нищо общо с примитивни народи.

26

Анонимен

преди 2 години

САЩ са пред гражданска война поради демографски причини. 50% от населението са латиноси и афроамериканци, а сред до 18г-цветните са мнозинство. САЩ ще се превърнат в държава на разлом. Моралът в САЩ отдавна не е стъпил на християнските ценности. За ЕС, колкото и да не ви се вярва, единствената "бя-ла" голяма държава остава Русия. Украинските бели ци-га-ни бързо ще подушат "вятъра на промяната".

25

Анонимен

преди 2 години

Просто много почнаха да ги хващат руските терористи. И сега - ами хайде да дружим. хахахахаха Вече не остана държава да не е пъдила руски шпиони.

24

Бисмарк :

преди 2 години

Договорът с Русия не струва и хартията на която е написан

23

Смях от сърдце !

преди 2 години

Изостаналата и тъжна страна Русия, която напускат годишно 800 000 граждани и търсят препитание на Запад предлагала нещо си на най-богатата нация в света 20 пъти !!! по-богати от средния руснак ..

22

Анонимен

преди 2 години

То американците какво имат друго да предложат освен голо дупе и неrpи... Талибаните ги оритаха 20 години, обаче те още курназ.

21

Анонимен

преди 2 години

Когато една диктатура предлага на една демокрация "сътрудничество", това е сигурен знак, че мислят да правят точно обратното: мислят да извършват терористична дейност докато се кипрят със "сътрудничеството". Запада трябва да спре да прави реверанси на диктатури и терористи, а Русия е и двете.

20

Блъди Мери

преди 2 години

рассия не е в позиция да предлага каквото и да е, марката на путин и путинистите не се котира никъде по света ... !!!

19

Анонимен

преди 2 години

САЩ няма просто така да рухне и да умре. САЩ си остава сила и няма изведнъж осъзнае, че вече не е свръх-държава и спокойно да улегне. Демократите вече разбраха, че 2021г с Байдън е провалена. Ако това продължи и 2022 година е загубена, и повече няма да могат да удържат конгреса. При тежката икономическа криза единственото възможнаст да спасят ситуацията е голяма патриотична война някъде в Европа от другата страна на глобуса. С Русия и Китай не могат - ще ги бият. В момента трескаво се разисква къде да се започне голяма война. Балканите или Украйна са една възможна опция.