51

123

преди 2 години

Сатанистите сами си взривиха кулите. Самолетите бяха за заблуда.

50

Анонимен

преди 2 години

64 Можеш ли като вятъра а?

49

помнещ

преди 2 години

Америка заслужаваше ,всичко това което и се случи тогава! Чрез политиката която водеше и продължава да води и днес!Шовинизма да владееш цял свят.Да са ти всички подчинени е грешна и Империалистическа "политика"! Жалко,че цената тогава,не я платиха "политиците" на Америка,а обикновеният Американец я плати! Жертвите тогава бяха,от всякакви националности!-:((( Бог да ги прости!!! И нека това не се случва повече!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До for US embassy Нема как кулите да паднат така при показанато по ТВ-то, как според теб кулите ще падат като карти, при положение че ударите са горе в кулите, дори не са в основата.....хахахаха :))) Значи представи си, че нещо горе удря блока ти, нали не очакваш блока ти да се срине от основите......хахахаха :))) Ще го обясня по просто, не може дадена сграда да се срути така, удара е във върха на сградата, основата требва да е бетон :)))

47

В.

преди 2 години

Това Филип Димитров, посланик в ООН - синекурна длъжност като награда за предателството на оня списък, са не е вече на молитвена закуска при Иехова.

46

Demonaz

преди 2 години

Все ми е едно за африканските щати. Да слагат паметник на флойд и айс кубе.

45

Анонимен

преди 2 години

Да се опраат американците, сами си взривиха кулите

44

Силвия

преди 2 години

Слава на КПСС! :)

43

11.9.2001до2021КОВИД

преди 2 години

20 години Комунистическо Поробване на Човечеството!

42

GOD

преди 2 години

И помнете, че смъртта не е краят. :)

41

GOD

преди 2 години

Нали знаете, че Сильвия е православна християнка? :) Като руснаците. :) Не дърпайте талибаните за опашката. :) Да не си припомняме отношението на белите американци към не..гри..те.:)

40

Сильвия

преди 2 години

Напомням ви, че Ковидът не убиваше деца. До скоро. Дадени ви бяха всички шансове. А Господ наказва до девето коляно. :)

39

Анонимен

преди 2 години

По-малко се писа и говори за празника ни на 6-ти септември, отколкото днес за тези кули в САЩ... Специални предавания по телевизията, по радиото, из сайтовете... Американска колония ли сме?

38

Силвия

преди 2 години

Това се случва, когато планираш смъртта на чужди деца.

37

някой

преди 2 години

Добро шоу беше, гледах го лайв преди 20 г.. Само не написаха накрая "executive producers: CIA". Доказаха го хиляди пъти, че е вътрешна работа, срутванията на тия кули и сграда 7 беше доказано, че не могат да се срутят от някакви самолети или пожар, съвсем за балъци взеха всички. После буш, кондолиза, пауъл и компаниите в които имат пръст краднаха 2-3 трилиона долара на данъкоплатците, вярващи в терористи от пещери по-силни от най-мощната армия на света. Пълно шоу, комиците ряпа да ядат ;)

36

Силвия

преди 2 години

Ха ха ха.Надявам се да държи топло на американците още поне 20 години. Заслужиха си го.

35

Анонимен

преди 2 години

САЩ се месят навсякъде по свето, затова и са най-могъщи.... :))) Не забравяйте, че имат най-могъщото оръжие......ако некой познае кое е, ще го черпя една бира......хахахахаха :))) Понеже знам, че тук са малко с забавени реакции, ще спомена Х и вуд.....хахахахаха :)))

34

мак

преди 2 години

Не ви ли идва в повече отразяването на 11? Колко време медиите отделят за други важни годишнини, например за втората световна война, която затри милиони и цяла Европа? Нека сащ отбелязват тази дата, но вие не прекалявайте.

33

Помнете

преди 2 години

А забравих те ли че сащ създаде и работеше с движението Талибан през 1980 година?!

32

Павел

преди 2 години

Ще си правят каквото си искат американците, като няма кой нищо да им каже. И ние да сме на тяхно място и ние щяхме да мачкаме наред.