23

Анонимен

преди 2 години

" Дай боже след изборите да имаме едно по-стабилно управление" - каза Каримански. Този наистина ли не е разбрал, че заради ИТН два пъти не се сформира стабилно управление? Прави се на ударен.

22

Анонимен

преди 2 години

Да , сега вече съм мноого спокоен. Вместо да ми преизчислят пенсията със средният осигурителен доход за 2018г. ми дадоха още 70 лв. върху 50 лв. до сега дадени от правителството на ГЕРБ.Т.е ще има увеличение от сегашните с 70лв. Отново излъгаха пенсионерите за пореден път.

21

Анонимен

преди 2 години

Този изобща не прави разлика между хората и бюджетните служители. Бизнесът спечели категорична победа над политиците. Някои от тях едва сега започнаха да разбират, че частния сектор на икономиката им изкарва заплатите. Те искат само да получават заплати, без да работят. Тези времена бяха при социализъма на другаря им Живков !

20

УУУУЖАС....

преди 2 години

ТОЗИ КАРИМАНСКИ ТОЛКОВА НЕ Е НАЯСНО КАК СЕ ПРАВИ БЮДЖЕТ НО СЕ НАТИСКА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КОМИСИЯТА АКО БЯХА СЛОЖИЛИ РУМЕН ГЕЧЕВ ДО СЕГА ЩЯХА ДА СВЪРШАТ ГЕЧЕВ Е МНОГО НАЯСНО И МНОГО ПОДГОТВЕН В ТАЗИ КОМИСИЯ НЯМА ДРУГ КАТО НЕГО А ТЕЗИ ОТ ИТН СА ГОЛА ВОДА ККАКТО СЕ КАЗВА И ИВА МИТЕВА Е СЪЩАТА ВИКА КАТО.....ДАНО ДА НЕ ВЛЯЗАТ В СЛЕДВАЩОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ИЛИ ДА СА ПО МАЛКО ЗАЩОТО ВЪЗПИТАНИЕТО ИМ КУЦА

19

Танев

преди 2 години

Брейк че Сички.мислят за народа

18

въпросче

преди 2 години

е що не го направихте вие това стабилно правителство , нали сте мнозинство ?

17

Анонимен

преди 2 години

Това е министъра на ромовете от има такива лъжци

16

Анонимен

преди 2 години

Кой е тоз бре? Какъв мански? Куцо и сакато се упражнява?

15

Шат на патката глава

преди 2 години

ИТН дойдоха като аслани и си тръгнаха ***!!

14

Анонимен

преди 2 години

браво на тъмно избрахте бюджета

13

Анонимен

преди 2 години

Разбрахме ви още на 4 април ,стига толкова лъжи

12

анонимен

преди 2 години

До Възмутен НЕ СПОМЕНА, ЧЕ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ ОТИВАТ ЗА 800 ХИЛЯДНАТА АРМИЯ ОТ ЧИНОВНИЦИ НА КОИТО БЮДЖЕТА ВНАСЯ ОСИГУРОВКИТЕ ОТ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ КАКТО ЗА МВР И АРМИЯТА КОИТО НА БРОЙ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ. А 99% ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ДО ПЕНСИЯ СА ВНАСЯЛИ ОСИГУРОВКИ. КЪДЕ ИМ СА ПАРИТЕ ОТ ОСИГУРОВКИ. ПИТАЙТЕ ПРАВИТЕЛСТВАТА КОИТО ДО СЕГА СЕ ИЗРЕДИХА ДА УПРАВЛЯВАТ.

11

Анонимен

преди 2 години

Направихте си за вас и почни нищо за народа. Хвърлихте и то по инициатива на ДПС по 120 лв. на пенсиотерите за три месеца пбез да им актуализирате пенсиите със сръдният осигурителен доход за 2018г. Отивате да мажете тавана на лятното кино.

10

Коментар

преди 2 години

Оставиха народа без дърва за отопление и не им дреме че ще студуваме!Дреме ми на мене за софийските ви игрички !

9

Ники

преди 2 години

Вижте му ококорения поглед и на тоя.Нищо добро не се очаква от тия,нали знаете кои работят по нощите-кара-Конд-Жул-Ите

8

Анонимен

преди 2 години

Скрийте се некаде ве чалгари, изчезнете от политиката....всичко поскъпна, тез ми говорят за "успокоение"....нема такива неандерталци, заклевам се.....хахахахаха :)))

7

Анонимен

преди 2 години

Май цялата им партия гледат като на снимката.

6

Анонимен

преди 2 години

Спокойни сме и сме травмирани от корпоративната политика. Искаме си на кръчма след 23.00 часа. Всичко друго може да е, ама на пиячката не може да ни посегнете.

5

Анонимен

преди 2 години

бизнеса = ше плащаме с вашите пари на нашите безполезни хрантутници с хотели от червени куфарчета. А за вас от вашит пари няма да има

4

Надблюдател

преди 2 години

Хората може да са "спокойни", да ги излъжем поне до следващите избори. пък после пак от същото! Благодарение на нас, хайде още едни 100милиона за избори , но пенсионерите да не се притесняват! Цените растат стремглаво нагоре, но ние обещаваме, че по-някое време може да се сетим и за тях!