43

Анонимен

преди 2 години

Защо ние ваксинираните ще плащаме за глупостта на неваксинираните? Те да си стоят вкъщи. Ние, със сертификата навсякъде можем да ходим. Така е в цивилизования свят. Като не могат да идат и до супера, ще се ваксинират. Или да умират, все ми е тая.

42

Анонимен

преди 2 години

Въвеждай ваксинпас и отваряй всичко. Който ще мре , да мре. Да са се ваксинирали!

41

void

преди 2 години

Не могат да глобят клиенти а само заведението.

40

Анонимен

преди 2 години

Писаха,че Ковид19 по действие представлява Нано шкурка образувана от нано частиците титанов диоксид и графенов оксид,които се съединяват как кристална структура с грапава повърхност и действаща механично стърщещо на еритроцитните клетки на кръвта в кръвоносно съдовата система при движението им под налягане по нея,кат при стъргане,изчегъртане се пречинява загуба на феритини и се губи зета ориентацията-принципа на подреждането им в пренасянето на кислорода до клетки в органи и настъпва съсирването

39

Анонимен

преди 2 години

Въвеждай грийн пас. Така е справедливо!

38

пак този

преди 2 години

Е нали затова се мислят тези глоби и сертификати, за да притиснат останалите и да не излезе наяве лъжата. Всички знаят, че тази глупост е само да се предизвика икономика криза.

37

Анонимен

преди 2 години

В България повечето хора не се страхуват от ковид - така беше още в началото и така си и остана.

36

Анонимен

преди 2 години

Я тия нали фалирват от година и полувина ,явно са изкарали някой лев ,особено по големите градове и черноморието ,та не страхуват от глоби )

35

Петко до 34

преди 2 години

Аз това и написах, ама ми сложиха минуси. Страх те е, че пияни се качват на колата и ще убият някой. Ми недей да излизаш като те е страх. Страх те било, че не спирали на пешеходна пътека и щели да блъснат детето ти. Ами да си стои вкъщи. Защо го пускаш на училище? Ама римляни убивали възрастни. А тези възрасти какво правят? Като ги е страх да се заключват вкъщи и да не излизат.

34

Анонимен

преди 2 години

И моля, не ми казвайте, че някои от вас боравят цял живот с такива предмети и нямат проблем! Други "добри хора" нямат вашия късмет! Затова забрана, глоби, репресии, преследване! Та и с короната е такава работата...

33

Анонимен

преди 2 години

Нали сте чували за случаи с хора, заклали се на стъкло? Инциденти има и с ножове, ремъци, метални планки, болтове и т.н. Предлагам всичко това да се забрани, да не се произвежда, да се преследва, конфискува, изземва... Това няма да е тормоз, няма да е връщане в ранното средновековие, единствено ще е неистов опит да се запазят животи на добри, ценни хора!

32

Анонимен

преди 2 години

Мразя ви до дъното на душата си.

31

ПЕРЕС

преди 2 години

Има закон трябва да се спазва, има мерки трябва да се спазват. Но като всичко в България закон и мерки не се спазват.

30

Анонимен

преди 2 години

Да, и ми казват, че няма такава болна. Моля? Да не се изгуби. Да не я отнесе коронавируса ви? Ужас безужасен.

29

Бочо

преди 2 години

До Анонимен Не парадирам да съм добър, защото докато не погребах роднина от тая гадост и аз си мислех, че всичко е вятър работа. Всеки си преценява, аз просто давам съвет като потърпевш. А, и да не забравя, изкарвал съм позитивен тест и карантина без да боледувам и да имам симптоми, тъй че уж имам причина да съм скептичен към короната.

28

Анонимен

преди 2 години

Вчера вкарах майка ми съвсем читава в лечебно заведение, днеспне ми отговарят, а няма свиждане. Чудя се какво да правя. Направо съм в шаш. И няма коронавирус. Магия, мей би.

27

Петко

преди 2 години

Който го е страх от вироса да си стои вкъщи. Който го е страх от катастрофи, да си слага колан и да не кара пиян. Светът е за смелите.

26

Хахаха

преди 2 години

Всички нощни заведения си работят и нямат ни най-малко намерение да затварят. Тези предписания и глоби просто ги къса и се приключва. Никой не може да ги събере, защото държавата е слаба. След 30 дни отпадат по давност и всичко е приключило.

25

Анонимен

преди 2 години

Както сме на последно място по всичко в ЕС , така и по ваксинация сме на последното

24

Анонимен

преди 2 години

До БочоЧестно казано ми дойде до гуша от нахалници като тебе парадиращи за добри хора.