14

В.

преди 3 години

Пренасочват ги към София.

13

Анонимен

преди 3 години

Байдън поиска от конгреса 6,5 милиарда долара за настаняването в Щатите на около 100 000 афганистанци!!!!!!, а не за постралите от урагана!

12

Хм

преди 3 години

Ясно беше,че ще се провалят,но такъв грандиозен американски провал...Тия ще вземат да дадат фира предсрочно и ще объркат света,неподготвен за тяхното оттегляне.

11

АнонимеН

преди 3 години

КАКВА ЕВАКУАЦИЯ!! НАЛИ ТАЛИБАНИТЕ НА БАЙДЪН ДАДОХА СРОК НА ФАЩ ДО 31 АВГУСТ 2021 И НИТО ЧАС ПОВЕЧЕ!

10

Горе на черешата

преди 3 години

Абе хора, не усещате ли че ни качиха горе на черешата?! Срещу морбили ваксината в България е задължителна, но никой не ни хипнотизира ката ден от екрана да се ваксинираме срещу морбили и други опасни вируси, само короната е проблемът!

9

Анонимен

преди 3 години

А ковид нямало ли е? Само морбили?

8

Анонимен

преди 3 години

До: номер 6 Аз не съм ти никакъв "антиваксър" бе, ***!!! Синът ми е ваксиниран срещу морбили, паротит, рубеола и всички останали задължителни ваксини! Това че не желая ДОБРОВОЛНАТА ваксина срещу коронавирус не ме прави "антиваксър", разбра ли безмозъчно зомби???!!!

7

ХА ТАКА!

преди 3 години

Добрите стари морбили! *** нали само коронавирус имаше бе??? Други вируси няма, аз поне така знам от официалните власти??? А между другото, в България ваксината срещу морбили е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, за разлика от модерната ваксина (не само на фирмата Модерна, но и на Пфайзер и другите), която е ДОБРОВОЛНА!Детето ми да тръгне на училище в 8 клас му искат всички задължителни ваксинации, които ги има. Е, ние "антиваксъри" ли сме, като нямаме една ДОБРОВОЛНА ваксина - срещу коронавирус?

6

Анонимен

преди 3 години

Е Американците нали са ваксинирани за морбили? Какъв е сега този страх?

5

Анонимен

преди 3 години

Всички антиваксъри да отидат в Авганистан там и да искат няма ваксини.

4

Losch matrial sa

преди 3 години

Sami vidqxte,che samo s pari i texnika ne moje da se voiva.USA voinicite ne im se mre za USA.Ot qsno po qsno.Edni talibani ne mogat da biqt iskat sveta da upravlqvat

3

Атаман Сирко

преди 3 години

Но не спира евакуацията на анадолски вирусоносители - содомити към Европа.!.

2

Хайдрих

преди 3 години

В такъв случай на границата може ли да се правят гонки и да се отстрелват емигранти, понеже като имаше чума по дивите прасета така действахме.

1

Анонимен

преди 3 години

Да де, все ще измислите нещо за да не си признаете пораженивто и бягството. После ще се окаже че лунния цикъл е повлиял. Смешници