14

Zavet sfet

преди 2 години

balo vino kly4a g1bi za zl p a d s 4yj pero net parlam vyyyr sfet.,

13

до Атанас Велмазов

преди 2 години

Отивай в кв.Факултета или Столипиново. Там говорят така като теб, без да осъзнават реално кой ги храни. Или и ти си един от тях?!

12

морски рентиер

преди 2 години

Я елате пиленца при батко, да ви сапуниса сладко-сладко!

11

Анонимен

преди 2 години

" Чуждите граждани са реализирали 2 246.7 хил. нощувки, а българските - 2 003.8 хиляди, съобщи НСИ. " Българите от ден до пладне, защото повече не се издържа, а чужденците обикновено седмица.

10

Анонимен

преди 2 години

Няма нормални българи, които да почиват на море в България.

9

Реалист

преди 2 години

Значи 634,7 хиляди са прецаканите българи излъгали се да почиват през юли 2021 на море в България. Сами са се прецакали.

8

Атанас Велмазов

преди 2 години

мРА.ЗЯ българи, такива почти не пускам да ми стъпят в ресторанта, освен ако не са приятели и познати !!!!! Няма да забравя тая година, сядат 4-*** души и 3 часа ми лижат една наливна бира ( Бургаско, най-евтината ) и 4-мата си делят ЕДНА порция цаца ! На такива им викам ''кислородаджии' , само хабат кислорода и взимат място, гоня ги като мръсни псе.та !

7

Анонимен

преди 2 години

Кърпите на шезлонгите, запазените предварително чадъри и безброй простотии........Хората се караха и вършеха глупости на плажа, благодарение на това, че не ставате да развивате туризъм. Сега стачкувате и чакате пари...За какво бе? Морето препълнено с туристи, заведенията на принципа"ден година храни"....Не ставате. Бях решил да се жалвам като се прибера и да опиша хубаво какво заслужавате от този сектор, но накрая решихме със семейството ми, че няма смисъл. По-добре зад граница, живи и здрави!

6

Анонимен

преди 2 години

Не зная колко българи сме били, но след като сте в невъзможност да приемете толкова туристи, защо се сърдите, че се предпочитат чуждите курорти. Нямаше паркинги, нямахте договори с чистотата, разочаровани хора от резервациите които са направили месеци преди това и действителността друга.... Наистина хора от този бранш, вземете се в ръце! Не ви е виновно никакво управление! Мърлячи сте и не можете да правите туризъм!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Не искам да си спомням тази година какво беше по нашето море! Повече никога няма да ходя през силния сезон!!!

4

до 1

преди 2 години

Напълно те подкрепям. Българите спасихме сезона на незаслужаващите го хотелиери и ресторантьори.

3

Мунчо

преди 2 години

56 процента българи, останалите си.гани...

2

1-н

преди 2 години

Ненаядоха се...не стъпвам

1

333333

преди 2 години

Глупости, 70 % минимум. Пишете за някакви чужденци но добре, че са българите да имате сезон. Иначе щяхте още повече да подсмърчате по протестите.