10

Мда

преди 2 години

Най-голямата операция на ЦРУ за всички времена...

9

Анонимен

преди 2 години

SRED JERTVITE NQMA EVREI STRANNO A?

8

Рационален и с висше

преди 2 години

Този Бен Ладен. Гледал съм за него по бтв и нова. Ами той изобщо няма душа. Как може от пещерата да извърши толкова жестоко нещо.

7

Анонимен

преди 2 години

СТЦ - северна и южна сграда, Пентагона... Всички сгради са със задоволителен/строг пропускателен режим. 20 години по-късно не могат да си идентифицират жертвите в най-полицейската държава. Тук нещо не е наред.

6

...

преди 2 години

тези си спратнаха една терористична заплаха и сега всичко което не им харесва го наричат тероризъм и не спазват никакви закони. После откъде нашите политици са се научили на манипулации. Повечето американци са като коне с капаци, вярват навсичко.

5

Анонимен

преди 2 години

Мислеха се за недостижими ама арапите им е...а мамата.

4

Мъдър Цион

преди 2 години

Атентатите от 11 Септември, Холокоста, Лунните кацания и разходки на масоните от НАСА, кой е бил Адолф Хитлер и за какво се е борил, кражбата на палестинска земя и създаването на държавата Израел и последвалия геноцид над палестинците все събития, които историческата наука е крайно време да разкрие в цял блясък - сортирайки истините от лъжите.

3

Тамим Бин Хамад

преди 2 години

Гнусно и отвратително мега лицемерие с паметта на невинно загиналите хора там ! Идентифицират жертви от Атентата , който или те самите са си поръчали или най - малкото са знаели - Но изобщо НЕ са реагирали и са "пуснали" самолетите да се взривят... Никой не може да ме убеди , че сила , като САЩ. С такава разузнавателна мрежа. Не са чули нищо и не са знаели нищо за този подготвян удар - И то насред Ню Йорк !!! Има нещо много ГНИЛО И ОТВРАТИТЕЛНО там ...

2

Анонимен

преди 2 години

За всеки един от 11 септември, вече САЩ направиха жертви други 100 човека по света.

1

Буш Он

преди 2 години

Ей, верно бе. Утре се чества годишнина. Ай наздраве за новата война срещу вироса.