8

Анонимен

преди 2 години

В кръчмите без маски ,а в училище с маски !!!даваха по тв ,че в много държави в ЕС и други държави !маските в училищата са по желание ,тоест не са задължителни ,нещо по въпроса Кацаров

7

Анонимен

преди 2 години

проба проба на връзкаата

6

Празник ли?

преди 2 години

Това ще е празник на смъртта след това децата ще ги водят на погребения на своите баби и дядовци, които са били обречени да умрат, заради празниците.

5

Анонимен

преди 2 години

На тази снимка виждам пълни идииоти и идеотчета

4

Анонимен

преди 2 години

И за какво е цялата тази бъркотия и излишно напрежение и за деца, родители и учители, точно в пика на делтата?? Можеха спокойно да започнат онлайн за около месец, докато премине пика на делтата, а не да ги събират в училищата, точно сега след летните почивки- кой се прибира от почивка в чужбина, кой от черноморието и т.н. Вместо да приключи набързо четвъртата вълна, сега я проточват и натоварват, толкова ли нямаме сериозни специалисти с разумни решения и да носят отговорност за това??

3

Анонимен

преди 2 години

На 15-ти е ясно, откриване в двора на открито и набързо, от 16-ти нататък е важно, какво ще се случва. В големите градове, гимназиите онлайн ли ще учат или присъствено, което за някой означава: ползване на градски транспорт два пъти на отиване и съответно на връщане пак смяна на два автобуса в пиково време.

2

Анонимен

преди 2 години

Училището бе беше обичано от деца и родители преди пандемията,но след нея е направо намразено во веки.

1

Анонимен

преди 2 години

Вчера една директорка по телевизията каза,че не можело да пускат химна 12 пъти и 12 пъти да вдигат знамето.:D Какъвто МОН,такива и директорките им.До една са изтрещяли.Никой не ги каза да пускат 12 пъти химна.Може на 2 пъти да се открие за един ден като първо малките ученици от 1 до 4 клас от 8 часа,а по- големите от 10 часа или обратно.Но те си го представят елементарно като мислят,че трябва да е 12 пъти защото са примиmивни.На 2 магареmа сеното не могат да разделят, ама са директорки до гроб.